A nebo opíchal.... podle mě je nasraná na celý svět, že jí nikdo nechce pích... a nebo ještě jedna možnost. Berou v potaz, že zítra je konec světa tak si řekli, že to dělat nebudou nemá to cenu a jako předčasný a posledná apríl i povedený. Dovolte abych vstal a zatleskal jim (stading ovation)
Upravil Bajlak dne 20.12.2012 10:27
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
hlavně Hugitko dávej bacha na Michala a ve dne v noci ho hlídej aby si něco neudělal.. támle zdravotní sestřička v UK taky neunesla vtip moderátorů z australského rádia a jak to dopadlo.. a to byl POUZE jeden telefonát..
Pošlu swatovi dva litry slivovice ať ožere brněnskou zásahovku a udělají si cvičný zásah na reklamku-téma ukrývání drog; ať si baba přes vánoce trochu zauklízí no né?
A nebo to je jenom nějaký hlasový robot.
Pro objednání čepic z logen BMW stiskněte 1
Pro reklamace stiskněte 2
Pro přepojení na operátora vyčkejte.
Omlouváme se, ale všichni naši operátoři právě hovoří opakujte volání později prosím
Upravil Bajlak dne 20.12.2012 10:32
kim napsal:
Pošlu swatovi dva litry slivovice ať ožere brněnskou zásahovku a udělají si cvičný zásah na reklamku-téma ukrývání drog; ať si baba přes vánoce trochu zauklízí no né?
Třeba tam objeví nelegální skládku metylalkoholu, tím by se vysvětlovalo, že neviděli, že balí čisté čepice
Čtu to tady pravidelně a každý den se těším na nový pokračování "neverending story". Nesmírně Michala obdivuju, já už bych asi před měsícem vzal zbraň a v tuto chvíli bych byl ve vazbě jako "šílený střelec z Brna"
Nemyslim, že má smysl volat nějakýmu řediteli reklamky ten v tom jede a tuhle babu používá jen jako štít. Prostě řekni co je to za reklamku a ať si místní příznivci tohohle románu s adresou naloží jak uznají za vhodné, je zima nudíme se takže to asi bude dost hustá pomsta, formou sprostejch mailů atd.
peet napsal:
Čtu to tady pravidelně a každý den se těším na nový pokračování "neverending story". Nesmírně Michala obdivuju, já už bych asi před měsícem vzal zbraň a v tuto chvíli bych byl ve vazbě jako "šílený střelec z Brna"
Nemyslim, že má smysl volat nějakýmu řediteli reklamky ten v tom jede a tuhle babu používá jen jako štít. Prostě řekni co je to za reklamku a ať si místní příznivci tohohle románu s adresou naloží jak uznají za vhodné, je zima nudíme se takže to asi bude dost hustá pomsta, formou sprostejch mailů atd.
Já bych počkal do těch 12, ale opravdu poslední možnost a pak bych to udělal přesně jak píšeš s tím, že já tam pošlu i toho mamuta
Upravil Bajlak dne 20.12.2012 10:36
kim napsal:
Třeba tam objeví nelegální skládku metylalkoholu, tím by se vysvětlovalo, že neviděli, že balí čisté čepice
To preci nenecha nikoho v klidu takovyhle jednani!! Nikdo si prece nebere do huby Michala, kazdej chape kde je problem, jen uz to asi stacilo a ted uz pani predvedla,ze to asi fakt nema smysl dal na neco od ni cekat. Proste se akce nepovedla, to se stane. Najit jinou reklamku asi nebude problem,kdyz treba Bob nabizi sveho kamarada. Bude to rychlejsi,nez se handrkovat s nejakou blaznivou babou, ktera vas taha za nos pul roku.
Aktualne 1250 GSA HP
xHackerM napsal:
Balík obsahuje 25ks čistých čepic. Okamžitě jsem jí psal co to má být. Volala zpátky celá rozpačitá a že jede do práce najít ty správné (mimochodem už mají dovolenou). Dal jsem jí čas do oběda, pak volám přímo řediteli reklamky.
nevolej,škoda peněz. Paní by přejeme krásné vánoce a aby se nemohla měsíc vys rat.
Já si taky myslím že to je zbytečný. Zásilku bych vrátil ... a už se s nimi o nic nepokoušel, nevyšlo to, tak co. Zvážil bych nabídku od Boba, pokud na čepkách trváte a asi není co řešit.
Bajlak napsal:
Tak tohle je normálně vrchol seru na ní vysílám mamuta
tak... vypust prosim Mamuta
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2