Evidentne Hicks jeste nemel tu cest mit doma Kunu, to by mluvil mozna taky jinak. Videl jsem tu spoust co udelala sousedovi v novostavbe, novy izolace,sadrokartony..humus desnej . Oprava ho visla pres 100 tis. Nepomahalo nic z osvedcenych zpusobu na vyhnani nebo odchyt. To pak proste clovek premejsli trochu jinak, nez jak chranit zviratka.....
Tech kurev vidím denně v noci tak 5 z toho tak 2-3 přejetý a Hicksík se tady rozplývá jací jste vrazi.Je to ludra škodná a je přemnožená.Fakt neví co to obnáší tuhle svini si doma oblíbit.Je to hezký jen jako vycpaný nebo hluboko v lese jenže tam už skoro nežijou.
Medik napsal:
Hicksi, kdybych nebyl citlivá povaha a neznal tě už nějaký čas, pravděpodobně by jsi stál na špatném konci některé mé končetiny. Vzhledem k tomu, že tě znám, i tak bych ti doporučoval se buď nemíchat do hovoru, kde jsi stejně šesté kolo u vozu a nebo minimálně vážit slova. Prostě, netoč do červenýho, sic budu sr át atomový hřiby. http://www.youtub...izs0z8CZcg
sorry, ale vam fakt jeblo.
Zabit kunu je JASNEJ a ZRETELNEJ trestnej cin a chlubit se tim na webu druhej.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zabit kunu je JASNEJ a ZRETELNEJ trestnej cin a chlubit se tim na webu druhej.
Sorry, ale tobě vážně jebe. Když už jsi v tom trestním zákoníku, cituj paragraf a nebo si skoč na zmrzku a neplácej hovadiny. Aby jsis náhodou nenaběhl na §345.
I když já jsem spíš pro chlapské než soudní řešení.
Upravil Medik dne 10.04.2013 18:22
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz