Tak itinerář a rozvrh bude zítra. Nechal jsem služební notebook doma a data mám v něm.
Předem mohu říct, že budeme v 10 hodin vyjíždět všichni společně na prohlídku, pak společně oběd a až po obědě se rozdělíme na onroad a offroad jezdce.
Zbytek zítra, až to vytahám z navigace a budu mít podklady u sebe. A rovněž zaktualizuji tabulku na 1. straně.
Dneska jsem zodpovídal i dotaz, v kolik budou večeře. Je to zatím otevřené a na domluvě. Určitě není problém si dát i v jiný čas. Pension je rodinný a majitelé jsou vstřícní.
TOURATECH:
přivezeme nějaké drobnosti na prodej (trička, dresy, rukavice apod.) Pokud máte někdo o něco konkrétního zájem, co byste chtěli vidět a co bysme tam měli předvést, tak dejte vědět. Dovezeme GPSky, držáky, nové kufry ZegaPro2, tlumiče - abyste si všechno mohli vzít do ruky a prohlédnout a prozkoumat. Na tlumiče budeme mít workshop a jestli bude zájem, tak klidně i na GPSky apod. Napište ať se na to připravíme a vybavíme...
TomasTT napsal:
TOURATECH:
přivezeme nějaké drobnosti na prodej (trička, dresy, rukavice apod.) Pokud máte někdo o něco konkrétního zájem, co byste chtěli vidět a co bysme tam měli předvést, tak dejte vědět. Dovezeme GPSky, držáky, nové kufry ZegaPro2, tlumiče - abyste si všechno mohli vzít do ruky a prohlédnout a prozkoumat. Na tlumiče budeme mít workshop a jestli bude zájem, tak klidně i na GPSky apod. Napište ať se na to připravíme a vybavíme...
Černý trička bez límečku určitě,a kdyby byla možnost dovézt rozšíření stojánku na 1200 GS r.v.08 byl bych rád.
Myslím toto http://shop.toura...-2012.html
Upravil rick dne 13.09.2013 14:44
oranžová dvanáctka
[quote]TomasTT napsal:
TOURATECH:
Byl by problém nějaké oblečení? Touratech Compa?ero Black Edition nebo Rukka Armas?
fero: nereálný! čekal jsem to tento týden. pošli to co nejdřív. pochopitelně mi to můžeš předat za týden ale asi tam těžko něco budeme sepisovat.
hugo: black edition prakticky neprodáváme. není o ty barvy zájem. žlutošedou verzi můžeme dovézt. rukka armas taky. To není problém.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
fero: nereálný! čekal jsem to tento týden. pošli to co nejdřív. pochopitelně mi to můžeš předat za týden ale asi tam těžko něco budeme sepisovat.
hugo: black edition prakticky neprodáváme. není o ty barvy zájem. žlutošedou verzi můžeme dovézt. rukka armas taky. To není problém.