tady jsou zatím nahrané čtyři http://uloz.to/hl...20necestouBMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Krátký, ale dobrý.....škoda že tam nebylo víc záběrů z action cam.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
vulkanizovaná guma v níž je 60 - 80% podíl kaučuku.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
My je loni potkali v Burgasu nez vyjizdeli a trochu jsme zakalili, skoda ze to vystrihli pak
No a letos jedou ten Kavkaz taky ve skoro stejnem terminu jak my, mam pocit jestli nas nesledujou
O te prelepene nalepce mi Egon cosi povidal, ale uz jsem to zapomnel...
chstepan napsal:
super .. jde to z toho nějak uložit ?
Mrkni na youtube, tam uz to je taky a stahni to od tama pomoci tohoto: https://addons.mo...wnl-10137/
Jestli teda pouzivas Firefox, jinak to samo existuje pro vsechny prohlizece.
"Protože se množí dotazy na zalepené logo BMW na mé motorce a samolepku KTM, vyjádřím se k tomu tedy veřejně.
Rozhodně jsem nechtěl svou motorku přestrojit na KTM.
S tím BMW znakem a KTM je to tak, že to byla má specifická forma osobního protestu proti politice importéra BMW. Chtěl jsem se s ředitelem importu panem Koenigem jen sejít. Několikrát mi slíbil schůzku a pak mi přestal brát telefony, což je pro mě v podstatě to samá, jako když mě někdo pošle někam… a ještě ani nemá tu sílu to říct a jen se schová za mobil.
Oproti tomu KTM výrazně podpořilo Filipa Blažka a tak jsem tímto způsobem vyjádřil co si o obou firmách myslím a chtěl jsem aby to vidělo co nejvíce lidí."
zetor napsal:
O přelepeném znaku BMW na Egonovo motorce...:
"Protože se množí dotazy na zalepené logo BMW na mé motorce a samolepku KTM, vyjádřím se k tomu tedy veřejně.
Rozhodně jsem nechtěl svou motorku přestrojit na KTM.
S tím BMW znakem a KTM je to tak, že to byla má specifická forma osobního protestu proti politice importéra BMW. Chtěl jsem se s ředitelem importu panem Koenigem jen sejít. Několikrát mi slíbil schůzku a pak mi přestal brát telefony, což je pro mě v podstatě to samá, jako když mě někdo pošle někam… a ještě ani nemá tu sílu to říct a jen se schová za mobil.
Oproti tomu KTM výrazně podpořilo Filipa Blažka a tak jsem tímto způsobem vyjádřil co si o obou firmách myslím a chtěl jsem aby to vidělo co nejvíce lidí."
A na Long Way Down měli přesně opačnou zkušenost, takže ono to není o firmách, ale o lidech
Oni chtěli aby je podporovali výrobci motorek? Až někdy o prodlouženým víkendu pojedu na Grossglockner, asi taky zavolám někomu do BMW jestli mě nepodpoří
Saturnin napsal:
Oni chtěli aby je podporovali výrobci motorek? Až někdy o prodlouženým víkendu pojedu na Grossglockner, asi taky zavolám někomu do BMW jestli mě nepodpoří