Ahoj,
chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat Bobovi za jeho práci.
Přesto, že jsem nakonec vybral GSo u nás, můžu všem doporučit. Skvělé jednání, domluva a celkově super služba. Jsem moc rád, že v této oblasti nejsou jenom překupníci ojetých vraků, ale i lidi jako Bob, kteří se opravdu snaží zprostředkovat kvalitní motorku za dobré peníze. Takže kdybyste přemýšleli o dovozu z Německa, neváhejte! Díky!!
Upravil quick2 dne 25.03.2019 12:30
Ahoj, taky jsem si nechal přivézt 1150 gs od Boba a přesto, že můj rozpočet byl omezený, tak jsem hodně spokojený. Bob zařídil všechny papíry včetně STK. Motorka šlape. Doporučuji
Přestože Bob je sice asi už celkem legenda, ale pozitivního není nikdy dost, musím pana Holoubka tady taky pochválit za profesionální i lidský přístup v akci dovozu vybrané motorky.
Pro ostatní může být dobré vědět, že se nezhoršuje. :-)
Platilo vše, na čem jsme se domluvili. Akce proběhla strašně rychle, motorka v nejlepším pořádku, k tomu přátelské kafe, kde trpělivě odpovídal na mé dotazy a nabízel další možnosti, dotankoval mi na cestu a předal doklady v takovém stavu, že zatímco dva lidé přede mnou dnes na registru vozidel odcházeli s nepořízenou, já měl za 2 minuty vyřízeno.
Sice to není GS, ale i tak díky Bobovi za bezproblémový dovoz 1200 RT 90 Jahre.
Jo a díky za kávu a výbornou snídani, prostě servis na 1
milosch přiložený následující obrázek:
milosch napsal:
Sice to není GS, ale i tak díky Bobovi za bezproblémový dovoz 1200 RT 90 Jahre.
Jo a díky za kávu a výbornou snídani, prostě servis na 1
Pěkný kousek - poslední RT DOHC 90 Jahre se moc nevidí
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pořád slyším ze všech stran: "Lojzo, to máš super, že s tebou Verča jezdí. Máte společný koníček, to je perfektní."
Já říkám, že sice jo, ale jestli by nebylo ekonomičtější, kdyby doma štrykovala svetry a pekla třeba buchty.
Díky Bobe za ty dvě krasavice .
Luis přiložený následující obrázek: