Ledky snad nebudou vyzařovat tolik tepla a parabola by víc vydržela.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zajímavá myšlenka-jen jestli to bude pasovat na všechny ročníky aby se nemuselo něco upravovat-vrtat-řezat atp ; z toho kostrbatýho googlovského překladu moc moudrej nejsem.
ja jsem měl 1200 2011 bez jakychkoliv uprav toto https://www.aliex...0.0.kZxdpu
v potkavačce vydržela 7tiskm v dalkovym stale funkční ,předtim pouřívano osram night racer plus ,velky rozdil v potkavačce v dalce už tolik ne ,ale jinak supr ,za mě pujdu do něčeo podobnýho znovu ale něco co ma pasivni rozvadeč tepla např https://www.aliex...5ff8dbb905
chce se hlavně dívat na to jak je velky konec co vyčuhuje za parabolou a jak je velka ta ridici jednotka ktera je u tech pasivnich svetlech mimo ,aby se nemuselo nic vrtat atd
90 babek není zas tak špatná cena. Třeba by se našel někdo v améru co by to poslal do čr.
Oni chcou 24 babek za dopravu. F800GS 2011 is history (76000Km)
Hm jako myšlenka dobrá ale za ten ranec- teď ješte jestli to odejde 2x za sezonu jak píše Daniel tak mi vychází líp koupit jednou za 4-5let nové světlo nebo lépe si ho nechat zpravit za 3500,- jak už tu někdo provedl
Daniel mluví o číně. Jde o to že si světlo necháš opravit za 3500 a pak použiješ klasiku H7 a stejně se to začne vypalovat jak psal. Takže volba nechat opravit za 3500 + kyklop a doufat že to aspoň 5 let vydrží. A když to bude na furt, je to pohoda.
Upravil swat dne 08.06.2017 08:17
no ten cyclop je taky cina ale je tam lepsi cree led chip pouzitej a alektronika je zvlast ,ale ta cena je podle me nesmysl 90 dolacu plus doprava plus sclo plus dph a ,pokud nelze pouzit origo krytka co tam je tak je to blby ,asi ne jinak by nedodavali svoji ,jiank tohle je ciclop z cajny uplne to sami akorat nekde sehnat tu prodlouzenou krytku
Koukal jsem se na pár videi o cyclopu a čeho jsem si v jednomu videu všiml, tak to byla ztráta geometrie světla. http://imgur.com/...
Když jsem porovnal všechny nalezené srovnávací obrázky, tak u tlumeného světla většinou vždy zaniká ostrá horní hrana, která má enormní zásluhu na neoslnění.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
DanielC napsal:
no ten cyclop je taky cina ale je tam lepsi cree led chip pouzitej a alektronika je zvlast ,ale ta cena je podle me nesmysl 90 dolacu plus doprava plus sclo plus dph a ,pokud nelze pouzit origo krytka co tam je tak je to blby ,asi ne jinak by nedodavali svoji ,jiank tohle je ciclop z cajny uplne to sami akorat nekde sehnat tu prodlouzenou krytku
No, Cyclops is not made in China.
The Cyclops LED emitter is made in Korea. Final assembly and wiring harnesses are done in Renton, WA.
janrypal napsal:
Po opravě je potkávací světlo super, svítí výborně, po 5 tis. km žádné změny, ale nad žárovkou dálkového světla mi lesklá vrstva mírně zmatněla...
Nějaké nové info?
Poradte. Toto svetlo - http://www.td-mot...0a06c6df63 je uz to, kde ta parabola vydrzi viac? Ako sa tu niekde pisalo, ze to zacala vyrabat HELLA.
BMW R1200GSA r.2018
fotka je nekvalitni , ale jestli ej to primo ono tak to neni musi mit v tom malem svetlometu uprostred v pravo z pohledu zepredu napsano Hella
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Aha, a kde by som kupil to HELLAcke? Uz ked mam kupit nove, tak rovno kvalitnejsie, nech nieco vydrzi.
Poradi niekto daky e-shop? Pripadne nepreda niekto pouzite?
schrek napsal:
fotka je nekvalitni , ale jestli ej to primo ono tak to neni musi mit v tom malem svetlometu uprostred v pravo z pohledu zepredu napsano Hella
Tmavá plocha nad žiarovkou sa mi stále zväčšuje, takže musím riešiť parabolu.
Chcem sa spýtať tých čo už dávali parabolu pokovovať prípadne kúpili inú neorigoparabolu, aké máte skúsenosti po dlhšej dobe? A ktoré riešenie - firmu - značku by ste doporučili?