paja1 napsal:
Netvrdím, že jsem grafik
Na té předtím se mi líbí trochu víc, že je tam pestřejší pohled do dálky a je tam vidět cesta. Motorka sice nestojí tak pěkně, ale ty fotky nemají být pouze o motorce.
Ale neříkám že ta další není pěkná.
Ba naopak, ten kalendář by měl být hlavně o GS a o cestvání na nich. Jak už stojí i v nadpisu stránek. Přeci pokud chceš koukat na krajinky, tak si koupíš jiný kalendr.
Takže podle mého by měla být zachycená pěkně hlavně motorka a druhořadě zajímavé místo
GSA 1250 Rallye 2024
paja1 napsal:
Netvrdím, že jsem grafik
Na té předtím se mi líbí trochu víc, že je tam pestřejší pohled do dálky a je tam vidět cesta. Motorka sice nestojí tak pěkně, ale ty fotky nemají být pouze o motorce.
Ba naopak, ten kalendář by měl být hlavně o GS a o cestvání na nich. Jak už stojí i v nadpisu stránek. Přeci pokud chceš koukat na krajinky, tak si koupíš jiný kalendr.
Takže podle mého by měla být zachycená pěkně hlavně motorka a druhořadě zajímavé místo
Já tam nedávám krajinky. Na té fotce je vidět cesta, po které tam ten kluk přijel.
Netvrdím, že mám patent na rozum. Kalendář skládám tak, aby mi ty fotky něco říkaly.
-pěkná motorka
-pěkné pozadí
-nějaký příběh
-atmosféra
-pestrost motivů i barevných kombinací napříč měsíci
-různé motorky
Tohle všechno se snažím vyvážit dohromady a není to žádná sranda.
A určitě se nebude všem líbit každá fotka..
PS: Na těch stránkách jde dávat hlas fotkám, které se vám líbí.
Pája
Eman_ napsal:
Treba by se i libil kalendar takoveho tipu,kde na celem listu bude fotka jakoby hlavni a na strane dve nebo tri i pet menší. .....dny v týdnu muzou byt natisteny prez hlavni fotku...........
Tramtada-dá má to ale velké ALE. Potřebuješ ještě vetší hromadu hezkých fotek, které zase musí někdo přebrat, co pájo
GSA 1250 Rallye 2024
Eman_ napsal:
Treba by se i libil kalendar takoveho tipu,kde na celem listu bude fotka jakoby hlavni a na strane dve nebo tri i pet menší. .....dny v týdnu muzou byt natisteny prez hlavni fotku...........
Možné to je, taky jsem o tomhle přemýšlel.
Nejsem si ale jistý, jestli by to nevypadalo jak nějaký prospekt.
Každopádně bude letos styl kalendáře jiný.
kalendář jsem zadal jinému grafikovi a po víkendu bych měl mít návrh stylu. Jsem zvědavý co vymyslí a pak uvidíme.
Teď ho nechám ať se předvede.
Pája
Eman_ napsal:
Tramtada-dá má to ale velké ALE. Potřebuješ ještě vetší hromadu hezkých fotek, které zase musí někdo přebrat, co pájo
paja1 napsal:
Já tam nedávám krajinky. Na té fotce je vidět cesta, po které tam ten kluk přijel.
Netvrdím, že mám patent na rozum. Kalendář skládám tak, aby mi ty fotky něco říkaly.
-pěkná motorka
-pěkné pozadí
-nějaký příběh
-atmosféra
-pestrost motivů i barevných kombinací napříč měsíci
-různé motorky
Tohle všechno se snažím vyvážit dohromady a není to žádná sranda.
A určitě se nebude všem líbit každá fotka..
PS: Na těch stránkách jde dávat hlas fotkám, které se vám líbí.
A další důležité kritérium je, že se na tu fotku musí majitel kalendáře vydržet dívat měsíc.
To hlasování je zavádějící, museli by hlasovat opravdu všichni nebo vícero lidí. Však se podívej, u fotky je možná tak jeden hlas až dva, to ti asi moc nepomůže v rozhodování
GSA 1250 Rallye 2024
paja1 napsal:
Netvrdím, že jsem grafik
Podle mě je to blbost...motorky tady známe všichni moc dobře.Těch modelů GS není zas tolik,aby je každej neznal na zpaměť.A to nemluvím o tom,že tohle už bude třetí ročník kalendáře a na další stejný motorky se dívat nemusím.Daleko víc ocením,když někdo dokáže pěkně vyfotit motorku i místo tak,aby to bylo nezaměniteným způsobem zachycený a abych mohl měsíc koukat s obdivem na fotku člověka,kterej se na tý motorce dokázal dostat do nějakých exotických míst.Radši budu mít motorku jen na 30% plochy,ale bude jasně vidět,že je to fotka např. z Norska,než abych každej rok koukal na fotku 12ky...2015 na sněhu...2016 na trávě...2017 na listí...2018 na písku...na to sere pes.To si můžu stáhnout fotky tady na fóru nebo od prodejce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
paja1 napsal:
Netvrdím, že jsem grafik
Podle mě je to blbost...motorky tady známe všichni moc dobře.Těch modelů GS není zas tolik,aby je každej neznal na zpaměť.A to nemluvím o tom,že tohle už bude třetí ročník kalendáře a na další stejný motorky se dívat nemusím.Daleko víc ocením,když někdo dokáže pěkně vyfotit motorku i místo tak,aby to bylo nezaměniteným způsobem zachycený a abych mohl měsíc koukat s obdivem na fotku člověka,kterej se na tý motorce dokázal dostat do nějakých exotických míst.Radši budu mít motorku jen na 30% plochy,ale bude jasně vidět,že je to fotka např. z Norska,než abych každej rok koukal na fotku 12ky...2015 na sněhu...2016 na trávě...2017 na listí...2018 na písku...na to sere pes.To si můžu stáhnout fotky tady na fóru nebo od prodejce
Tady je aktuální výběr fotek a návrh úvodní stránky.
Do konce výběru fotek 3.11. je už jen pár dní. https://picasaweb...UzsiVyber#
paja1 přiložený následující obrázek: