Ale ja nedelam garance to bych mohl delat vse... od toho je garancak a pokud bylo viko poskrabany melo se to resit hned ne po takove dobe.. a k tomu bezpecnostnimu klici na zaktu ja ho nepotrebuju maji to asi tak 3 moto ze 100 a kdyz to nekdo ma na moto ma i klic v moto ne v bunde.. dal.se k tomuto tematu nebudu vyjadrovat . Jestli se to bude resit tak jedine pres technika
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Za mě asi tak. Převezmu vozidlo ze servisu,nevšimnu si škrábance až doma,okamžitě to otočím a řeším to...
Pokud na to seru a pak brečím po 2 měsících na fóru tak je asi něco špatně. Chlapci musíte to zkontrolovat, jinak je to špatně. Pokud vím tam na lc je nankpad které drží jako kráva, sundat ho je problém. Pokud se mě zahakne popř.o kalhoty tak ho nebudu reklamovat
To je jako by se vyzula guma za jízdy... To tady asi fakt nevyřešíte. Každýmu se člověk hold nezavdeci. Zkus nahodit foto toho brutálního škrábance a samoodlepenyho tankvaku. Když už se tu řeší nekvalitní servis a postup. Samotného mě to zajímá.
Upravil Milda_Km dne 21.04.2014 20:41
TEDe... nepredpokladej, ze v CZ autorizovanejch servisech budou tak vysazeny na skrabance, jako jses ty.
a to ani v tech dobrejch... tvoje rozhorceni je trochu pochopitelny, ale uprimne s 2 mesicnim skluzem to je fakt hranicni... zvlast, pokud jde o zcela pohodovyho hosana Servisaka, kteryho tu vicemene vsichni zname.
ja jsem taky skrabancofob... podle mne jediny reseni je to poradne sledovat.
To same jako si DUKLADNE ZKONTROLUJ MOTO PRI PREVZETI... vcetne utazeni (alespon podle woka) kol atd.
Stava se leccos... a ne vsude to pred predanim projizdej (v PYJa v Rege jo).
-
a posledni vec -- servisaku staci si koupit ten torx s dirou a hotovo, ne? navic ja ten origo bmw klic k tomu vicku mam NEPRESNEJ.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milda_Km napsal:
Za mě asi tak. Převezmu vozidlo ze servisu,nevšimnu si škrábance až doma,okamžitě to otočím a řeším to...
Pokud na to seru a pak brečím po 2 měsících na fóru tak je asi něco špatně. Chlapci musíte to zkontrolovat, jinak je to špatně. Pokud vím tam na lc je nankpad které drží jako kráva, sundat ho je problém. Pokud se mě zahakne popř.o kalhoty tak ho nebudu reklamovat
To je jako by se vyzula guma za jízdy... To tady asi fakt nevyřešíte. Každýmu se člověk hold nezavdeci. Zkus nahodit foto toho brutálního škrábance a samoodlepenyho tankvaku. Když už se tu řeší nekvalitní servis a postup. Samotného mě to zajímá.
1)Tankpad je na packach a ty se normalne ulomily.
2) pokud je podle tebe v poho ze servis neco vedome podela a ja na to musim prijit pri predani, tak ja na tom mam jinej nazor
3)neresim tu reklamaci, jen tu pisu zkusenosti se stratosem protoze je tu na to vlakno.
Pokud to mela bejt nekriticka oslava a o nezkreslene zkusenosti nikdo nestoji, tak sorry
Ona i ta vyse popsana zkusenost s tou vymenou ventilatoru o necem vypovida. Podle me je to svinstvo a s takovy pristupem se nechci smirit.
Fotku prikladam- ryhy jsou az v materialu, kdyby to chtel nekdo treba rozlestovat
TED_ přiložený následující obrázek:
TEDe sorry, ale takovejhle skrabanec se pri servisu proste stat muze.
mmch co to tam mas za kevlarovej(?) srac?
17 cm
Takze panove tohle na me nehodite.. neto vam seru.. ja jsem srdcar bmw a tohle bych nedopustil. Takze si hledejte jinyho vynika... tohle bych kdyby se stalo hlav e hned resil a to dost razne.
servisak napsal:
Takze panove tohle na me nehodite.. neto vam seru.. ja jsem srdcar bmw a tohle bych nedopustil. Takze si hledejte jinyho vynika... tohle bych kdyby se stalo hlav e hned resil a to dost razne.
hele a ty resis skrabance pri servisu? ja nebudu jmenovat, ale vim, kde se s tim moc nemazou...
17 cm
Ano tohle bych opravdu resil. Normalne bych sundal z jinyho. A hlavne tohle by se musel smeknou sekac nebo co ja vim..
servisak napsal:
Ano tohle bych opravdu resil. Normalne bych sundal z jinyho. A hlavne tohle by se musel smeknou sekac nebo co ja vim..
+1
17 cm
Ja vinika nehledam, ani nemuzu rict na 1000 procent, ze se to stalo pri servise nebot me od tech 1000 procent deli tech 2,5 km domu. Nicmene tohle by se snad botou, byt s kamenem, ani nedalo... kdyz teda pominu ze si na valce neslapu...
Kdyby nebyla uplne nova, tak jen mavnu rukou, takhle me to mrzi.
Nehledas ale hned si me obvinil a to dost nepravem. Kdyby jsi me znal vedel by jsi ze jsem dost perfekcionista a k moto zakazniku se chovam jako by to byla moje moto.. takze naposled rikam tohle neni ma prace..
servisak napsal:
Ja dokonce skaldam novy motorky vrukavicich aby tam nebyly matlance od rukou a prstou
fakt?
17 cm
Ano fakt.. traba prave z tech bocnich stribrnejch plastu na lc to jde dost blbe cistit takze si vemu rukavice a je moto jako nova neomatlana
..takový škrábaneček jako soráč..asi by mě taky štvalo mít něco pěkného a nového a zjistit že po servise je tam něco takového..ale tohle podle fotky nevypadá nijak hrozně..vždyť to po pár km budeš mít stejně tak zasr..a oprýskané že to pak ani nepoznáš
..jednou mi při přezouvání udělal borec rýhu!! v ráfku..koukáme na sebe a protože mě zná, šel raději dál abych na něj nedošáhl a začal vykřikovat že se na to kur..může vys..a že mě to teda přezuje zadarmo ale ať už tam nejezdím ..k jeho překvapení jsem ho uklidnil a říkám mu..v klidu to se prostě stane..to je jasné že mě to sra..ale když si vezmu tu ochotu kolem, kdykoliv s něčím pomoct, poradit a udělat, musím si to spočítat a jít-jet prostě dál jednou mi někdo omylem nalil něco někam kam to nepatřilo..ono se to začlo srá..já si to ofňukal protože jsem měl tu dobu fakt na vše smůlu..přístup k problému byl 100% a navíc se našel další člověk který pomohl a tím se zase dostávám k tomu že vše je o lidech a přístupu Myslím že pokud by jsi napsal Servisákovi PM..řešilo by se to lépe a jinak Ten člověk mě ani nezná ale kamarád mu kvůli mě volal a žádal ho o radu s problémem který u mě přetrvával dost dlouhou dobu..jezdil jsem po servisech, utrácel prachy a ejhle..jeden telefon, jedna otázka, jedna odpověď a No a když už jsem se tak rozepsal..jel jsem se svojí tehdy 12ctkou z jednoho servisu a cestou jsem skoro lovil plasty..nemít horní padáky tak nevím ..Prostě se nedá nic dělat a buďme rádi že to jsou takovéto věci a ne povolené kolo a nedejbože jako se mi stalo ..brzdy v prd..To jsem jel okamžitě věc reklamovat..ochota žádná..mechanik letěl zrovna do krabic se zbožím co jim právě přišlo, no a já jel jinam nechat vše napravit a pak zase spokojeně domů
servisak napsal:
Ano fakt.. traba prave z tech bocnich stribrnejch plastu na lc to jde dost blbe cistit takze si vemu rukavice a je moto jako nova neomatlana
To muzu potvrdit. Teda ne ty rukavice, ale nova LC poskladana Servisakem a hlavně ty plasty se leskly, dokud jsem si je sám neumatlal. Ted me tak napadlo, když jsem přijel domu, vsimnul jsem si, ze jsem mel na plexi rozplaclou mušku. Nemohlo se to taky stát v servisu
Upravil Massik dne 21.04.2014 22:18
servisak napsal:
Nehledas ale hned si me obvinil a to dost nepravem. Kdyby jsi me znal vedel by jsi ze jsem dost perfekcionista a k moto zakazniku se chovam jako by to byla moje moto.. takze naposled rikam tohle neni ma prace..
Kdyby jen k moto, ale i k samotnému zákazníkovi. I o svátcích odpoví na zmeskany hovor a poradi. Diky, světlo zas funguje, jak ma. ????
Nezdá se to tak strašný jak jsem čekal i když to nepotěší ale není to vždy jednoduchý se ubránit při de a montáži nějakému škrábnutí,kdo to dělá tak ví; a to jsem prosím pintlich na motorku
Kdyz jsem servisaka ukecaval, at moji motorce venuje zvlastni peci, tak me poslal do pr... s tim, ze se venuje vsem bez rozdilu stejne a vic pece uz nejde