LukyGs napsal:
Tak jsem tam dneska byl, je to pneuservis kde mne znají a pokud to jde tak mi vždy vyhoví. Bylo mi řečeno že to na reklamaci pošlou, bohužel ale o žádné svolávačce nevěděli a prý se to dozvěděli dneska ode mne.
Koupil jsem si anakeečka 3 než se reklamace vyřídí a jako masakr. Už jsem asi k těm Mitaskám tak přirostl že mi ty Anakeečka prostě nejdou pod nos!
No jestli jsi si neměl radši koupit Anakee 2.Ty 3 se mi moc nezdají,ale ještě jsem na nich nejel,tak časem se ukáže.Teď jsem nazul 2 místo sjetých Tourancek a připadám si jako bych měl novou motorku.Jsem velmi spokojen.je pravda,že staré gumy byly placaté.Teď to padá do zatáček samo.
Tak to jsi si měl koupit ty 3ky, ty se fakt skládají do zatáčky samy. Dokonce i motorka do mírné zatáčky sama jakoby zatáčí přes řídítka....zatím z nich moc nadšenej nejsu ale dám jim ještě chvíli než půjdou z domu a dám tam zase Mitasky.
Pravda ale je že na šotolince co jsem si dnes střihl braly celkem obstojně....rozhodně bych to do nich neřekl.
To mate z toho, ze malo prezouvate a pak si to nepamatujete
Takhle se to proste po prezuti chova s cimkoli....
Kdyby jste jezdili 8 zadku a tri predky za rok, tak by jste se nicemu nedivili
Dakar má o jedno plátno v plášti navíc. Jestli se dobře pamatuju z diskuzí tak "obyč" má 5 vrstev a Dakar 6
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Vikec napsal:
Joe,máš skladem sadu na velký báwo E07? Jakej je rozdíl mezi obyč a dakar?
Skladem mám. S tím Dakarem je to jak kluci píšou. Osobně bych dával přednost obyč. verzi, ale je to dle vkusu každého soudruha.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Vikec napsal:
Joe,máš skladem sadu na velký báwo E07? Jakej je rozdíl mezi obyč a dakar?
Skladem mám. S tím Dakarem je to jak kluci píšou. Osobně bych dával přednost obyč. verzi, ale je to dle vkusu každého soudruha.
Jestli bude zítra čas,tak zavolám a nějak se domluvíme,su z Rajhradu,takže v podstatě "nadohled" a budu potřebovat sadu dom na sklad,za cca14 dní mě čekají alpy,tak ať to pak nehoním na poslední chvílu:-)
Zdar Rudo, potřeboval bych 2 sady E-07 na velké GS (19+17), NE Dakar. Jsou to dvousměsovky? Jsem od Benešova, takže asi nejspíš poštou či PPL.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Sete napsal:
Zdar Rudo, potřeboval bych 2 sady E-07 na velké GS (19+17), NE Dakar. Jsou to dvousměsovky? Jsem od Benešova, takže asi nejspíš poštou či PPL.
E-07 v rozměru 150 se dělá už jenom ve dvousměsi.
Sete napsal:
Posílám poštou, balík do ruky.
Znáš můj názor. Tvrdost pneumatiky, potužená směs. Sice větší výdrž, ale nervózní chování na mokru. To jen tak v krátkosti. Pokud bych nejel do Gruzie nebo Afriky, tak radši obyčejnou. Sám jsi říkal, že je to tak pevná guma, že jsi nepoznal prázdou pneumatiku
Upravil joe dne 17.07.2013 20:47
no jasny prave proto ze je ta guma tuha a vydrzi a pripadne prasknuti pneumatiky te podrzi , ja amm duse takte vyfouknuti je behem par vterin u bezdusaku je to delsi dobobu
ja sem s dakarem spokojenej
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pneuška dorazila včas, stihnul jsem s ní odjet Sadílkovo Bikestriatlon. Měl jsem z ní strach, naposledy jsem jezdil Mitasku na třiapůlce a teď jsem mile překvapen. Dík.
Zdar Rudo, kamarád hodlá nově obout Pegaso a líbí se mu moje E-07 ;-) Má rozměry 100/90-19 a 130/80-17. Koukal jsem na stránky Mitasu a tu 130 jsem tam nenašel. Dělají se E-07 v tomto rozměru? Kolik by případně stála sada?
Díky Sete
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
delaji se v tom rozmeru neboj ty stranky mitasu jsou nekdy uplne napyte , je to stejnej rozmer jako Alpik 600 a 700
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček