Tý jo, takovejch vojclů a ani jeden z Berouna? Tak já 5.1.1993 VU9967 Beroun, tehdy 1.pluk dálkových spojů. Jinak tohle kasíno zná každej kdo viděl film Tankový prapor neboť se v jeho prostorách natáčel.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Nooo koukám, je tady nás vojclů opravdu hodně. takže se taky dobrovolně hlásím k záklaďákům.
Já nastoupil 1995 po výšce do přijímače v Prostějově "Jezdecká kasárna??"a tuším po dvou měsících jsme byli přesunuti na letiště Brno Slatina.
Vyškolen na technika Albatrosu, ale nikdy jsem si na něj nešáh a školil jsem v dalších přijímačích další techniky ovládání krámu který vyráběl horký vzduch na odmrazování křídel.
Končil jsem jako rotmistr v srpnu 1996.
Na letišti byla výcviková rota a opravárenský závod vrtulníků a docela tam vojna ušla právě díky lítání a všem těm mašinám.
Pája
2003 - 2004 VÚ 6164 Stará Boleslav přijímač Jihlava - Pístov
Trochu tu podpořím mladší ročníky
Jako jeden z posledních jsem na vojně strávil celý rok. Místo nás už nastupovali "vojáci z povolání".
jo tak VU si uz taky nevzpomenu jen vim ze nastupak byl Pha Dejvice pak na zakladne Pha Ruzyne a s vyletem na par mesicu do Tabora.
Ridic Tatry ale většinu casu na flakse v kuchyni
Rocnik myslim 03/04 a pro me to ze prazaci na vojnu nechodili neplatilo
1992 přímač +křk Vimperk pak Holýšov docela zlatý časy
zařazení vodič žerjabnik a to sem v tom nikdy neseděl tak by mne zajímalo kdyby nás povolaly a daly mě žerjabníka co bych s tím dělal
když ho miluješ není co řešit
dobrý Thema
a žádnej "špagát"?
Nástup Hodonín 1992, pak Brno Řečkovice (ale malý), strážní oddíl, hlídali jsme něco děsně tajnýho v řeckovickým lese. Pak zkoušky na ppor a od tý chvíle na mně nikdo nemoh, takže klid až do konce rekreace.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Dawid napsal:
dobrý Thema
a žádnej "špagát"?
Nástup Hodonín 1992, pak Brno Řečkovice (ale malý), strážní oddíl, hlídali jsme něco děsně tajnýho v řeckovickým lese. Pak zkoušky na ppor a od tý chvíle na mně nikdo nemoh, takže klid až do konce rekreace.
Špagy se hlásí, ahoj Dawide
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Já rok 1994 Jihlva Žižkovy kasárny, po pár měs převelen kousek dál do Jarošových kasáren za neukázněnost, poté muniční sklady Moravský Krumlov za totální neposlušnost tam jsem poznal svěchny svoje kámoše...super vojna těžkej mazec. Léto 95 civil
Dawid napsal:
dobrý Thema
a žádnej "špagát"?
Ahoj Slávku! Během mé služby se nic zvláštního nestalo! Možná zase někdy na bzeneckým hradě, jen potřebuji něco, co mě tam nahoru dostane
D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Dawid napsal:
dobrý Thema
a žádnej "špagát"?
Ahoj Slávku! Během mé služby se nic zvláštního nestalo! Možná zase někdy na bzeneckým hradě, jen potřebuji něco, co mě tam nahoru dostane
D.
No a to je důwod protáhnout GéeSo soudruhu podporučíku
Ale bacha, rozkaz zněl jasné, zadržet muže s brašnou
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
podzim86-88 vú 5892 trestní útvar Kamýk nad vltavou,to číslo se fakt nedá zapomenout,a ještě hned po průchodu bránou po narukuvání u buzeráku louž krve a po dotazu jen odpověď-klid totu večer propíchli absíka. první půl rok nic moc,áááále po dezerci intalatera dosazen na jeho místo a do konce těch zbytečnejch dvou let svatej klid na VSB.
Dawid napsal:
dobrý Thema
a žádnej "špagát"?
Ahoj,
já - shodou okolností taky 1992 Hodonín - přijímač, pak VÚ 3866 Mikulov, technik (uložené) roty.
Bylo to tehdy dost legrační - v té době bylo v armádě skoro bezvládí - veleli jsme skoro sami.
Tom