pakoši uz lesti péra a premejsli, jestli tahle bude povolnejsi nez Hanka a Tonca
TOTO HIX NAPSAL 3/4/2013
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ten Katariny nabijec JE muslim. Vicemene potvrzeno.
17 cm
..mno.. az za Sertao zaprahne ten stanek s falafelem... tak si ho rozskubne vejpul... takovyho vykonu misto toho motokola, co tam obvykle mivaji.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Nejvic mne pobavil ten vzkaz, že si vzala potomka z rodu faraonů Panebože, ten mustafa má k faraonovi stejně blízko jako majitel místní pizzerie k Juliu Caesarovi Někteří lidé prostě nemají soudnost...jinak jí nepřeji nic špatného, ale mám ve svém bezprostředním okolí dost drsný případ, jak takové egyptské manželství může skončit.
Jsem zvědav jestli mladá paní vyrazí dál.
GS 1200 R Adventure
hicks napsal:
jenomze dost mozna tu nejakymu chlapovi bude ta jedna zenska chybet, vis?
slimani si baby hlidaj a my se k nim moc nedostaneme.
Ty o tom mluvíš jak kdyby tady měl vyhynout ženskej druh . Nemyslím si, že kvůli jedný holce, která se zabouchla do araba je potřeba takovej humbuk.
arabel neni uplne malo... a vetsinou jsou to baby, co normalne chodi s namachrovanejsima macho chlapama.
Precti si schvalne Kanecka.. podle mne by taky nejspis chtela sát muslimsky péro, ale jenom na to nema dostatecnou odvahu
Ty si nevidíš do pusy...
Hicks !!! Tos trochu přehnal. Nevím koumu saješ péro ty ,že seš takovej znalec, ale možná by to chtělo trochu slušnosti. Kaneček pro tebe není hrozbou, ale někdo jinej by se mohl nasr*at. Toš trochu slušnosti.
Co se týká té Slověny , nevím co tě žere. Vzdala se všeho dala se na cestu a potkala nabíječe. A ? ? ? Tak si taky najdi svýho nabíječe.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Dobre vedet, je to fakt desne kam ten svet speje. Kubo tebe ale musi fakt srat, kdyz ti stoji za namahu to zjistovat dal.
Proc mu nerikas Mustafa? Mi se zda ze se to jmeno tady chytlo
chafre napsal:
Nejvic mne pobavil ten vzkaz, že si vzala potomka z rodu faraonů Panebože, ten mustafa má k faraonovi stejně blízko jako majitel místní pizzerie k Juliu Caesarovi Někteří lidé prostě nemají soudnost...jinak jí nepřeji nic špatného, ale mám ve svém bezprostředním okolí dost drsný případ, jak takové egyptské manželství může skončit.
Jsem zvědav jestli mladá paní vyrazí dál.
je to myslim jeste horsi. Minimalne pro fundieslimy je "doba predislamska" neco jako pro nas Protektorat Bohmen und Mahren.
navic etnicky jsou pokracovatele starych egyptanum AFAIK spis ti koptove, nez ARABOVE. ti tam prisli AZ POTOM.
nakonec to byl muslim, co urazil nos Sfinze.
17 cm
Dobre vedet, je to fakt desne kam ten svet speje. Kubo tebe ale musi fakt srat, kdyz ti stoji za namahu to zjistovat dal.
Proc mu nerikas Mustafa? Mi se zda ze se to jmeno tady chytlo
nejmenuje se Mustafa, jmenuje se jinak.
Upravil hicks dne 17.06.2013 19:10
17 cm
Vzdala se všeho dala se na cestu a potkala nabíječe. A ? ? ? Tak si taky najdi svýho nabíječe.
sorry, ale nejde se vzdát všeho, když nic nemáš..
Tak třeba to bere jako další fázi života . A určitě se vzdala hodně věcí.
kariera v SS je dle teto logiky take "dalsi faze zivota"... kvuli ktere se esesak taktez "vzdal mnoha veci"
Upravil hicks dne 17.06.2013 19:27
17 cm
Vzdala se všeho dala se na cestu a potkala nabíječe. A ? ? ? Tak si taky najdi svýho nabíječe.
Nevím, jestli už to tady někdo nepsal, ale jiná kultura, jiná země, aby nakonec nebyla ráda, že se vrátí (pokud se vrátí) s pláčem, bez dětí a bez prostředků.....
Upravil hobr dne 17.06.2013 19:31
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
kariera v SS je dle teto logiky take "dalsi faze zivota"... kvuli ktere se esesak taktez "vzdal mnoha veci"
Plácáš pátý přes devátý. Ale já jsem rasista . Cikány všechny bez vyjímek vč. děcek. Ty sis oholil hlavu a děláš nám jenom ostudu. Tak se k tomu postav jako chlap ! ! !
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
vaginu zretelne ma... a nevaha ji pouzit
17 cm