stepan napsal:
Závěr je ten, že ten maník se vzducháčem by si koupil vodníka.
Já bych to řekl trošku jinak. Ten vpravo řekl, že by do toho šel protože se mu líbí možnosti nastavení a baví ho s tím jezdit i off a celkově je z toho nadšenej i na silnici. Ten vlevo má doma 1200ADV a říkal, že měnit nebude, protože mu tam chybí pár věcí, ale nebyl konkrétní. Předpokládám takový ty věci co dotváří charakter jako třeba větší vibrace a tak . Jinak se oba shodli na tom, že motorka je výborně zvládnutá motorově a hlavně ergonomicky a že to nic neztratilo se svých schopností v terénu, naopak díky chytrýmu podvozku a ABS je to bezpečnější a stabilnější.
stepan napsal:
Závěr je ten, že ten maník se vzducháčem by si koupil vodníka.
Já bych to řekl trošku jinak. Ten vpravo řekl, že by do toho šel protože se mu líbí možnosti nastavení a baví ho s tím jezdit i off a celkově je z toho nadšenej i na silnici. Ten vlevo má doma 1200ADV a říkal, že měnit nebude, protože mu tam chybí pár věcí, ale nebyl konkrétní. Předpokládám takový ty věci co dotváří charakter jako třeba větší vibrace a tak . Jinak se oba shodli na tom, že motorka je výborně zvládnutá motorově a hlavně ergonomicky a že to nic neztratilo se svých schopností v terénu, naopak díky chytrýmu podvozku a ABS je to bezpečnější a stabilnější.
- olej v motoru
- check diagnostiky
- olej v koncovym prevodu se meni PO 20k.. NICMENE NECHAL JSEM SAMOZREJME VYMENIT TAKE.
cena: cca 3,5k v inveltu... (cena za povinne ukony)
----
+ zadni desticky byly dead.. coz je trochu divny. Daval jsem si pozor abych na zadni nestal za jizdy a jsem to i checkoval.
NICMENE.. brzdim zadni ve vracakach celkem casto.
Desticka je imho odlisna od dvanactky a par stal cca 1600 :/ na zahranicnich webech cca 80USD, takze to same.
Stalo by za to zjistit, co to je.. nejspis to bude delat brembo a treba i dost levneji.
Upravil hicks dne 22.06.2013 09:36
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi,prosím tě můžeš při tvém dlouhodobém testu porovnat úložný prostor na LC oproti staré 1200.Případně tvůj komentář k možnosti uložení věcí do moto,myslím mimo kufrů.
PavelDR napsal:
Hicksi,prosím tě můžeš při tvém dlouhodobém testu porovnat úložný prostor na LC oproti staré 1200.Případně tvůj komentář k možnosti uložení věcí do moto,myslím mimo kufrů.
zdar. muzeme to nekdy porovnat live... je tam (klasicky)? prostor pod sedlem podobny tomu v osmikilu, kde je alarm (ale vejde se tam lekarnicka mala) + v sedlu.
Topcase je VYSSI nez na osmikilu a to podstatne, rozmery cca stejne.. nicmene je imho podstatne LEHCI.
17 cm
PavelDR napsal:
zdar. muzeme to nekdy porovnat live... je tam (klasicky)? prostor pod sedlem podobny tomu v osmikilu, kde je alarm (ale vejde se tam lekarnicka mala) + v sedlu.
Topcase je VYSSI nez na osmikilu a to podstatne, rozmery cca stejne.. nicmene je imho podstatne LEHCI.
tak mam 16 tisic najeto a PODEZRELE se mi to nejak zacina vzadu houpat.
urcite jsem furt stejne vyzranej... bud nejak brzo unavena pruzina, nebo tlumic tlumicuje nejak hur :/
17 cm
tak mam 16 tisic najeto a PODEZRELE se mi to nejak zacina vzadu houpat.
urcite jsem furt stejne vyzranej... bud nejak brzo unavena pruzina, nebo tlumic tlumicuje nejak hur :/
Co gumy?
ocumujou... nektery chvalej.
17 cm
Je sice fajn, ze abs funguje jen na prednim kole a zadni muze blokovat, jenze se tim nevypina integral!
To muze vezt k nechtenemu zablokovani zadniho kola i pri pouziti pouze rucni packy a pada se tak nato tata....
Vhodne proto pouze pro opatrnou jizdu.
Pro vazne jezdeni off lepe opet vse vypnout....
Maiali nel Fango!
Je sice fajn, ze abs funguje jen na prednim kole a zadni muze blokovat, jenze se tim nevypina integral!
To muze vezt k nechtenemu zablokovani zadniho kola i pri pouziti pouze rucni packy a pada se tak nato tata....
ale on se integral nevypina nikdy, ne?
17 cm
ale on se integral nevypina nikdy, ne?
Vypina s s abs.
fakt? to je ovsem docela bomba.
Jinak s tim E-PRO to je teda ptakovina nad ptakovinu. Ale treba pokud je aktivni ABS, jakkoliv, integral (spekuluju) mozna vypinat nejde.
Ale jestli je svolavacka na ABS modulator, treba to nejak poresi.
17 cm
jinak hosi vcera jsme na Bobovu krkonosskem grilovani zjistili BOMBA vec.
Vario topcase na LC je NESROVNATELNE VYSSI, nez osmikilovej, ale i KLASICKEJ DVANACTKOVEJ.
NESROVNATELNE.. mozna o 10 cm.
---
pokusim se nafotit.
Upravil hicks dne 28.07.2013 10:38
17 cm