Mam dojem, ze ty pozadavky tak nejak splnuje jen RT. GT je uplne jina motorka, k LT bych se nevyjadroval vubec.
Pokud RT,tak ST taky a ještě bude originální ...a GT je sice jiná,ale to,co popisuje splňuje...ještě nad rámec bych řekl(myslím 1600GT ne 1300) Ale to je jedno...chce GS na liťácích do Alp,tak ať.Po Praze jezdí LandCruiserů
Mr.GS, tuhle přezdívku sis vybral podle toho pořadu v televizi s těma komikama? jestli srovnáváš GS a šestiválec velikosti mikrobusu, tak mně tak napadá, že možná budeš ten pravej endurák proto, žes neudělal testy na řidičák do normálního provozu.
tos presral. Mr. GS je temer urcite jezdec na uplne jinem levelu, nez ty. Takze NE-ser.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Chlapi, běžte na pivo (hicks na limču) a dejte řeč. Tady se akorát hádáte o tom komu se líbí která motorka a kdo má většího č***ka, přitom kdyby jste seděli u jednoho stolu tak to bude naprosto v pohodě a ještě se u toho zasmějete.
Taky to nejak nechapu... Kazdej si za svoji moto plati sam,tak si snad muze koupit co chce nebo ne? Az je bude platit Mr.GS tak at si klidne vybere model co komu koupi
brtnik napsal:
Taky to nejak nechapu... Kazdej si za svoji moto plati sam,tak si snad muze koupit co chce nebo ne? Az je bude platit Mr.GS tak at si klidne vybere model co komu koupi
Já nikomu nic nevybíral,jen si mysím,že to je aspoň na zamyšlení ty výběry vhodných věcí...a to všeobecně,ne jen moto.Jestli ty si to nemyslíš,tak nemysli...ale nepodsouvej mě tady něco,co jsem neudělal
Nikdo tě nenutí se k tomu vyjadřovat,stejně tak jeho k těm urážkám
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mam dojem, ze ty pozadavky tak nejak splnuje jen RT. GT je uplne jina motorka, k LT bych se nevyjadroval vubec.
Pokud RT,tak ST taky a ještě bude originální ...a GT je sice jiná,ale to,co popisuje splňuje...ještě nad rámec bych řekl(myslím 1600GT ne 1300) Ale to je jedno...chce GS na liťácích do Alp,tak ať.Po Praze jezdí LandCruiserů
Mr.GS, tuhle přezdívku sis vybral podle toho pořadu v televizi s těma komikama? jestli srovnáváš GS a šestiválec velikosti mikrobusu, tak mně tak napadá, že možná budeš ten pravej endurák proto, žes neudělal testy na řidičák do normálního provozu.
tos presral. Mr. GS je temer urcite jezdec na uplne jinem levelu, nez ty. Takze NE-ser.
Tos pre.sral spis ty,ty ho znas nebo co? Delas Mr,GS advokata nebo co jako voe?? Pamilton napsal ze si vzal LCcko s litakama celkem rozumne to zduvodnil pak se zeptal kolik stojej draty a pulka lidi mu rekne ze je de.bil ze si je mel vzit rovnou a ze si vzal GS snad jako pozer nebo co, A to nemluvim o tom, ze o GS polemizuje nekdo kdo na GS potrebuje TEMPOMAT Jo a 1150RT nech bejt na pokoji nebo na tebe poslu Pepina a to tvoje LC pujdes vratit, at po Praze nebo na okresce ty pilote
Upravil Michal dne 22.01.2014 17:57
Michale,když se podíváš,jak to začalo,tak uvidíš,že já jsem napsal,že lidi,co používají GSo k ježdění výhradně po Alpách,kazí trh...a to je holej fakt.Těch lidí je masa a mají velkej a neblahej vliv na vývoj týhle motorky.Proti tomu nemůže nikdo nic říct.To je holá skutečnost a nikde jsem neslyšel,že je to nějaký tabu,o kterým nesmím veřejně psát.To,že to někoho urazí je jen jeho problém a jen tím potvrzuje,že se ho to týká.
Nikde jsem nepsal,že jsou odpad společnosti,ani nic jinýho,co by je mělo urážet.Prostě jsou to pozéři.Takových je všude mrak...ať mají supersport a otočí 2x Dubou a pak pózujou celý odpoledne na benzínce,nebo mají Hilux a jezděj jenom po Praze.Nikdo jim to nezakazuje,ale taky nikdo z nich nemůže zakázat nikomu o tom veřejně napsat,když je to prostě pravda.
On se do té skupiny lidí pasoval sám a tak nemůže být nasranej,že jsem to napsal bez obalu.Já nejsem TomášTT,abych to uměl napsat diplomaticky.
Jiná věc je ale to,že např.Alda,kterej semnou evidentně taky nesouhlasí,to může napsat normálně a můžu se s ním o tom bavit,jako běloch.Každej jsme napsali pár svých argumentů a myslet si může každej,co chce.
Jenomže Pamiltnovi argumenty rychle došly a začal kydat urážky,načež se sám urazil a demonstrativně jako odešel...to se na mě nezlob,ale to je trapný.Nic na tom nemění,že ho neznám a ani to,že ho Kuba nezná,ale to,co tady předvedl je hodně trapnej kousek.
Škoda, že se "obyč" GS nedělá ve dvou verzích.První, tzv loukoťová, by byla jak je teď, plus vyhřívané sedačky, ještě větší plexi,17 kola jako Multistrada, časem volitelná automatická převodovka.
Druhá verze,na drátech, holátko, třeba jenom se snadno deaktivovatelným abs,klasické vidle,21 kolo, míň plastů a více plechařiny a spolehlivá elektronika, se starým DOHC motorem.Tady by se navíc dala vybrat velikost nádrže.Takový opravdový adventure bike.
A všichni by byli spokojeni, není tak?
Upravil Nori dne 22.01.2014 19:49
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
LORD napsal:
Jen jestli by jeste nejaky GS bylo, kdyby bmw melo trzby jen od tech co s tim jezdi jen off
No,na tom to začalo a šlo to Samo,že by nebyly takový tržby,ale šlo by to a trhnout majlant by mohly právě na těch strojích na silnici určených Jenže trend je trend a lidi neví,co by
Tak ti co jezdi po asvaltu jsou pozeri, na off jsou ostre endura, tak kde s tim jezdi ti jedini a spravni chlapi?
Upravil LORD dne 22.01.2014 20:28
Carpe diem
LORD napsal:
Tak ti co jezdi po asvaltu jsou pozeri, na off jsou ostre endura, tak kde s tim jezdi ti jedini a spravni chlapi?
...aha,další,co v tom má jasno...tak nic
Napsal bych jednoduchou odpověď ...prostě G a S ale mám pocit,že ty to pochopit nechceš