Pardal napsal:
Kdyby chtel nekdo neco dovest na radarku dejte vedet, pojedu autem, chci vzit Radara na navštěvu za mámou :-)
opravujes karburator?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks - neboj moto si beru, se tam muzem projet po te mini trati a nebo projet nejakou kaluž, jen aby jsi treba nerekl že na trat a nebo do vody vstřiky nesmí...
Pardal napsal:
Hicks - neboj moto si beru, se tam muzem projet po te mini trati a nebo projet nejakou kaluž, jen aby jsi treba nerekl že na trat a nebo do vody vstřiky nesmí...
Bohumil - Plzen maj všude, ale muzu ti privest Svijany
do vody a bláta hickse?? kdo bude ten buldozér z vody tahat?
http://czunici.ra...
Účast potvrzujte nahoře v anketě. Samozřejmě se počítá s batůžky a náhle příchozími D ě k u j i
Upravil joe dne 05.08.2013 08:44
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ahoj Rudo,chcem sa spítať či budeš na radarke už v piatok poobede ako pred rokom
ked som sa tam vyskytol pred rokom dali sme taký mini ofíííík v piatok poobede.
Bolo to super.Stavám rd a toto bude prvý volný výkend po 3,5mesiaci a mám strašný deficit bajkovania a mooooc sa teším že stretnem
správnych ludí a k tomu tá jazda prišiel by som skôr ked budeš mať čas a chuť.
motobajko napsal:
Ahoj Rudo,chcem sa spítať či budeš na radarke už v piatok poobede ako pred rokom
ked som sa tam vyskytol pred rokom dali sme taký mini ofíííík v piatok poobede.
Bolo to super.Stavám rd a toto bude prvý volný výkend po 3,5mesiaci a mám strašný deficit bajkovania a mooooc sa teším že stretnem
správnych ludí a k tomu tá jazda prišiel by som skôr ked budeš mať čas a chuť.
Mám trošku problém. Jsem ve službě až do 18:00 hod., ale zkusím to nějak zařídit. Nic neslibuji. Neboj v sobotu se svezem a má být super počasí.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží