já s tím taky někdy zápasím ve spěchu...a na mobilu je to uplně masakr..nicméně ho to neomlouvá když chce poučovat
To jo, občas z mobilu to taky napíšu cesky, ale on má většinu cesky. Asi jak utíká před těma teroristama tak zahazuje háčky a čárky.
Upravil ripper dne 22.05.2013 14:23
Motovýrobky obsahující HALAL kůži vs. ty "bezpečné"
Přidané 22.05.2013 14:48
JeeS napsal:
hicks napsal:
sved63 napsal:
ještě dvě stránky a už bude ... Je to fakt zvláštní druh masturbace
tohle vlakno melo bejt klidny a nevinny, VYZIVAM VSECHNY UCASTNIKY, AT SE TU CHOVAJI SLUSNE!
jeste jednou uslysim ze tu nejaky moravský koloniál dela bordel, nebo obhajuje tyrani zviřat a dobudu ztečí Radhošť a HALAL podrezu Radegasta, tj. zadny omracovani, navrtam ho zezadu a necham volny pruchod svym nejnizsim pudum
Hej, ty nositeli té originální, jediné a správné čestiny, pražský lektor má jiná pravidla českého pravopisu? ..... Jak se píše VYZÝVÁM? nebo to má něco společného se zíváním ? já vím, i mistr se někdy utne
jo aha ... a to jsem to googlil.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 22.05.2013 14:49
czunik napsal:
hicks napsal:
sved63 napsal:
tohle vlakno melo bejt klidny a nevinny, VYZIVAM VSECHNY UCASTNIKY, AT SE TU CHOVAJI SLUSNE!
jeste jednou uslysim ze tu nejaky moravský koloniál dela bordel, nebo obhajuje tyrani zviřat a dobudu ztečí Radhošť a HALAL podrezu Radegasta, tj. zadny omracovani, navrtam ho zezadu a necham volny pruchod svym nejnizsim pudum
naivko ty by jsi živý se k radegastu nedostal
nez rano zapěje první asijský kur, s Radegastem bude amen
Upravil hicks dne 22.05.2013 14:50
17 cm
Přidané 22.05.2013 16:56
hicks napsal:
JeeS napsal:
hicks napsal:
sved63 napsal:
Hej, ty nositeli té originální, jediné a správné čestiny, pražský lektor má jiná pravidla českého pravopisu? ..... Jak se píše VYZÝVÁM? nebo to má něco společného se zíváním ? já vím, i mistr se někdy utne
jo aha ... a to jsem to googlil.
googlil jak se píše vyzívám?
teď vážně, jediná otázka tohoto vlákna zní: má zákazník (halal senzitivní)šanci podle něčeho poznat halalfree kůži.
Odpověd´zní ne a to nejni dobře.
Přidané 22.05.2013 19:01
Když už se bavíme o moto doplňcích, tak mě dnes kamarád upozornil, že je mu těch zvířat sice líto, ale mnohem víc ho trápí děti nucené do práce pro všechny tyto firmy od IT počínaje po oblečení. A má pravdu...
Takže halal kůže je z tohoto pohledu malicherná věc.
Přidané 22.05.2013 20:36
ripper napsal:
Když už se bavíme o moto doplňcích, tak mě dnes kamarád upozornil, že je mu těch zvířat sice líto, ale mnohem víc ho trápí děti nucené do práce pro všechny tyto firmy od IT počínaje po oblečení. A má pravdu...
malicherna vec? ty jses fakt čůr-ák.
tady je zachazeni s australskyma kravama v indonesii, nez je halal podrezou.
Detem se tam TOHLE fakt nedeje. Navic ja osobne neduveruju cloveku, ktery je bezcitny k utrpeni zvirat, ze mu opravdu vadi utrpeni deti. Tipl bych si, ze bud v principu vadi utrpeni jako takove, nebo je clovek tak trochu bezcitny ignorant.
tady je krava jasne pri vedomi, drzici balanc s obrovskou otevrenou ranou. To detem take nikdo nedela.
Upravil hicks dne 22.05.2013 20:38
17 cm
Přidané 22.05.2013 21:24
hicks napsal:
ripper napsal:
malicherna vec? ty jses fakt čůr-ák.
tady je zachazeni s australskyma kravama v indonesii, nez je halal podrezou.
Detem se tam TOHLE fakt nedeje. Navic ja osobne neduveruju cloveku, ktery je bezcitny k utrpeni zvirat, ze mu opravdu vadi utrpeni deti. Tipl bych si, ze bud v principu vadi utrpeni jako takove, nebo je clovek tak trochu bezcitny ignorant.
1. Si ubohý vymatlaný demagog, který umí jenom urážet.
2. Predikuju ti, že ti brzo někdo za ty urážky rozbije tu tvoji pěknou tvářičku
3. V kontextu nucených prací dětí je to opravdu mnohem horší než toto
4. Přál bych ti, abys musel makat někde v továrně aspoň 12 hodin denně ve věku školáka.
5. Neurážej někoho, kdo s tebou nediskutuje.
6. Než se začalo probírat toto téma tak jsi vypadal občas jako docela fajn inteligentní člověk, aspoň podle toho mála co jsem sem tam viděl. Inteligentní zřejmě jsi, ale to je/bylo spousta lidí, kteří nejsou hodny respektu (krom jiných, mnohem horších věcí). Ty ses zařadil mezi ně.
7. Měj se pěkně, chudáčku kocourku/kočičko
Upravil ripper dne 22.05.2013 21:25
Přidané 23.05.2013 09:33
barokar napsal:
Bejci na jeřábu, to by nemělo být, ale porážka vykrvácením by mělo být týrání?
Četl jsem zpověď jedné podřezané, mluvila o postupném ochabování sil, malátnosti, spíše takové pozvolné usínání. O utrpení ani slovo.
A v přírodě by takový tur byl roztrhán třeba smečkou vlků, příjemné to nebude o nic víc,spíše bych si dovolil tvrdit opak.
proc se nepodivas na ta videa, napr. na prvni strance s velbloudem?
proc se nepodivas na video, kde podrezavaji Nicka Berga nebo ruske zajatce na Kavkaze?
podle nejen ceske legislativy to tyrani jednoznacne je, podle studii to tyrani je, podle veterinaru to tyrani je, podle legislativy snad vsech zapadnich zemi to tyrani je.
navic muslimove npeorezavaji jen jugularky, rez je mnohem hlubsi a zahrnuje i hrtan a hltan... zvire se mimojine dusi vlastni krvi.
-
argument s vlky neberu, homo sapiens ma prostredky jak minimalizovat utrpeni zvirete pri porazce, vlk ne.
17 cm
Přidané 23.05.2013 09:39
hicks napsal:
argument s vlky neberu, homo sapiens ma prostredky jak minimalizovat utrpeni zvirete pri porazce, vlk ne.
hicksi, ty seš taky imho sapiens ... děkujeme ti za tyto velice užitečné informace, které jsi nám v tomto vlákně sdělil a nyní se můžeme zase věnovat každodenní práci
Přidané 23.05.2013 09:49
stepan napsal:
hicks napsal:
hicksi, ty seš taky imho sapiens ... děkujeme ti za tyto velice užitečné informace, které jsi nám v tomto vlákně sdělil a nyní se můžeme zase věnovat každodenní práci
ja jsem rad, ze si nemuzes pomoct a chodis sem do halal vlakna
17 cm
Přidané 23.05.2013 09:52
Hicksi, Tvoje komentáře vnímám jako přečtení hodné.
Trochu mě ale matou vulgarismy, kterými častuješ jiné účastníky fóra. Ty totiž nekorespondují s proklamovanou výší Tvého IQ. Mám za to, že s k nim sahá v oblasti argumentační nouze, což by u Tebe neměl být problém.
Ale možná jsem jenom citlivka. Resp. asi jsem, protože s tím zacházením se zvířaty mám taky problém. Pokud se člověk nedokáže chovat ke zvířeti, chybí základ ke správnému chování i k lidem. Viz. včerejší nedokončená dekapitace v GB. Hnus.
Přidané 23.05.2013 10:02
Já bych českou legislativou neargumentoval, viz ta košer a hamal výjimka, pes byl donedávna z právního hlediska věc, např. A také nevím, co má hamal společného s popravou zajatců.
myslím si, že zvíře žije každodenně s obavou o svůj život, se podívej na chování zvířat v přírodě, jak jsou neustále ve střehu, a když zvíře pozná, že boj o život prohrálo, tak nevím, jestli jim vyplavením adrenalinu snad trochu pomáhá necítit co se s nimi děje.
Homo sapiens je predátor jako každý jiný, to jen náboženství se z něj snaží dělat něco lepšího, nikdy se to nepodaří.
Přidané 23.05.2013 10:26
barokar napsal:
Já bych českou legislativou neargumentoval, viz ta košer a hamal výjimka, pes byl donedávna z právního hlediska věc, např. A také nevím, co má hamal společného s popravou zajatců.
v tom pripade, kdyz uz na tu legislativu TOLIK kasleme, ti muze kdokoliv legalne poznasilnovat familii.
Tu vyjimku nemaji dlouho a pevne verim, ze o ni prijdou.
barokar napsal:
myslím si, že zvíře žije každodenně s obavou o svůj život, se podívej na chování zvířat v přírodě, jak jsou neustále ve střehu, a když zvíře pozná, že boj o život prohrálo, tak nevím, jestli jim vyplavením adrenalinu snad trochu pomáhá necítit co se s nimi děje.
to jsou nesmysly. Zvire v prirode nikdo neveze lodi 5000km, nekope ho do cumaku, nevypichuje mu oci, netipa si o nej cigara a nezavira ho do kufru auta v 50ti stupnovem vedru.
Tady mas aktualni video z Egypta, kde slimani vypichnou oci bykovi, prerezaji slachy a pak ho podriznou za plnyho vedomi.
barokar napsal:
Homo sapiens je predátor jako každý jiný, to jen náboženství se z něj snaží dělat něco lepšího, nikdy se to nepodaří.
ano, pokud kapitulujes na to, ze jses lepsi nez zvire, tak OPRAVDU NEJSES LEPSI NEZ ZVIRE
17 cm