Chtěl bych tímto poděkovat organizátorovi za opravdu podařenou akci, pivo bylo dobré, oheň hořel, lidi bezvadní, vyjížďka bezkonkurenční, zkrátka kdo nepřijel chybu udělal... Fotky budou zítra, video z offroudu pozítří (ale zázraky obzvláště u videa nečekejte )
Tak jsem dorazil domu, bylo to povedeny, kupodivu i vyslo pocasi az na dnesek, poslednich 100km pred barakem chcalo jaxvina!
Aspon jsem testnul Pharao, jeste goretexovy botky a jsem v suchu.
Fotky nahazu do galerie.
tak koukám že ste tam v ty hospode ješte pekne fotili udelal nekdo tu generačni foto ? jestli jo hodte ji sem jinak doufam že se ta sobota zdařila jak to bylo třeba emilio povypravěj
když ho miluješ není co řešit
Takze dekuji vsem,kteri se meho srazu zucastnili.Doufam,ze se vam v Machove libilo.Sobotni pocasi se nakonec vyvedlo,odpoledne dokonce svitilo slunce a to jsem snad ani necekal.Vyjizdka byla myslim povedena a to ze se nam na prvnich 60km nepripletlo jedine auto povazuji za maly zazrak.Kdo jel off road byl myslim spokojen.V tezsim i lehkem terenu jsme ujeli asi 25km.Spocital jsem,ze celkove se na akci ukazalo asi 23 motorek a i s batuzky 27 lidi.Myslim ze na sobotni vecer s Batmany hned tak nezapomeneme.Pobavili nejen nas.A zazitek z nocniho pobytu na WC se snad ani neda vypravet. Takze se tesim na dalsim srazu.
P.S.Brnaku,koukej se zaregistrovat!
Upravil vevis dne 24.08.2008 21:47
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ahoj vevis - bohužel jsem letos sraz v Machově vynechal (doufám, že jenom tento) - byl jsem s kamarádem zvýšit počet moto na spanilce na srazu na Kateřině - jinak to mám k tobě kousek a speciálně jednou v zimě se v Machově objevím - jezdím ke kamarádovi (Tomáš Notku - bydlí skoro na proti Doldíkovi) na lyžovačku (tedy když máte sníh). Když to dopadne, tak bych rád dal vyjížďku nepoznanými a volnými polňačkami. Alespoň v pátek jsem dal symbolicky malou projížku přez Kudowu, Radków na Broumov a bylo to pěkné. Měj se.
Upravil rusak dne 24.08.2008 21:57
R 1100 GS
Jo Tomase znam.Parkrat jsme si dobre zalizovali.Sice to zde nebyla zadna megaakce,ali ti co prijeli byli opravdu pohodovy lidi.Nektere jsem dosud neznal,tak jsem rad,ze jsem je poznal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hoši,
tato epizoda byla sehraná, dlouho vymýšlená a precizně zahraná jen pro vaše pobavení.....
Tuto scénku jsme pro vás zúčastněné měsíc denně pilovali, jen aby byla dokonalá.
Hele holko,nevím jak ostatní,ale jí ti to moc nesežeru a nebo mě chceš přesvědčit,že bylo nahranej i ten příjezd policie?
Jsi recidivistka,měla by ses stydět.......
Hele, kluku.... Recidivista je ten, kdo něco opakuje.... Takže až to bude podruhé....
Vzhledem k tomu, že v sobotu proběhla premiéra současně s derniérou, tak recidivistka vlastně ani nemůže existovat.....
A pamatuju si doby, kdy i doktoru Cvachovi lidé na ulici spílali, jakej on je vlastně gauner....
.... a policisté vždycky jezdí minimálně ve dvou... jeden umí řídit auto a ten druhej umí psát...
Po jednom jezdí jen v blbých filmech......
Tenhle byl sám, více komparsistů jsme za tak nízkej honorář nesehnali.
Upravil joni dne 25.08.2008 10:54
Boj ve vysoké trávě? .... takže ten náš policista se vlastně jmenoval Surio Mario Chuedes Ferdinando a byl ůůůplně pravej ?!?!?!?!
Upravil joni dne 25.08.2008 11:18
pro upřesnění situace .Každý normální ,když se ožere jak hovado ,jde sám spát do postele nebo do stanu .V horším případě poprosí kamarády o pomoc. Smůla je ,když spánek přijde v tu nejnevhodnější dobu "třeba na wc" . Mezitím všichni dopíjí a jdou spát ,paní hospodská vše pozamiká. Chudák JONI se probere všude tma a zamčeno. Nezbývá než vysadit okno na hajzlíku a dojít spát do stanu. Druhý den ráno majáky ,výslech ,želízka. Jen mi co jsme šli slušně spát se náramně bavíme.
Aha, takze podle tebe je naprosto normalni postup, jaky jsi pouzil.
Hm, tak si ho shrnme.. resp. trosku bych ti to poupravil kamarade.
Každý normální ,když se 10 minut po příjezdu ožere jak hovado , stoupne si doprostred hospody na stul, stahne si kalhoty a ukaze vsem pritomnym ruzovy trenky s napisem Batman, jde sám spát do postele nebo do stanu .V horším případě poprosí kamarády o pomoc.
Aldo, díky za podporu.
Teď právě Batman přemýšlí, kdy že se to svlíkal. Prej to NENÍ pravda!!!
Ale růžovoučké je měl - i s těma batmanama....
To má za to, že mně tam nechal napospas osudu.
A to se ani nepochlubil, že všechno co večer snědl a vypil pak rozházel všude okolo našeho stanu...
Emilio napsal: Jinak na další akci budeš celý den pro jistotu monitorována a po večerníčku pomodlit,vychcat a spát,aby si nevyvedla zase nějakou taškařici!!!!!
Hele, Emilio, copak jsem něco popletla? Jen jsem se šla vychcat a pak hned spát....... Přesně podle tvých instrukcí