Emilio napsal:
Cycli psal asi scénář do dalasu a nebo tak jde čas.....
No když se kouknu kde že to bydlí Cycli a dovtípím se,tak je mě jasné,že to bude v okolí jeho bydliště plus mínus padesát kiláku.....
Těžko by asi něco zařizoval na druhé straně republiky,pokud teda sám ví kde to bude......
Jestli se nepletu jako sam hokins hi hi híííí
Nemáš až tak pravdu. Na jaře, když jsme to řešili, tak se Cyclimu hodně líbilo jedno místečko, které bylo celkem daleko od jeho domova.
Máš pravdu, že to mám kousek od bydliště, ale to je náhradní varianta. Původní měla bejt hodně daleko ode mě. Není problém to udělat uplně jinde a i tak může být slušná úroven akce. A ty scénáře jsem psal jen částečně
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jo taky si pamatuju (matně), že v ranních hodinách, chvilku před tím, co jsem fujaru začal používat jako kytaru, jsem s Cyclim řešil jedno místečko podzimního srazíku.....možná že bych se trefil, ale nebudu tu dělat "kazišuka" a bořit hádací soutěž.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak to TY jsi mě spřetrhal všechny struny na fujaře jo?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Když bys tam hrál něco z tašky od Evy a Vaška, tak by se to nestalo. :-D
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pro všechny kterým bude v dohledný době končit STK---vezměte si s sebou velký TP budeme tam provozovat mobilní STK za akční ceny a po půlnoci se budou vylepovat známky.
Motocykly,které neprojdou STK budou vydraženy na náhradní díly.
H.
Kurňa, já budu asi muset pořádně ožrat pokrývače, aby alespoň na sobotu nemohl na tu střechu přijet a já měl volno. Motorku mám sice prodanou, ale další tři stroje mám od kámošů k dispozici, ale času v září kurevsky málo.
Luboss, Hrabě X, Cycli - třeba přijede někdo na Viragu
Tondo na Virago máš nejlépe našlápnuto ty, když jsi bez brambory. V rámci recese a přednášky, z čeho vycházelo BMW při vývoji by jsi na něm měl přiject.
Myslím, že bez ortodoxního Virglisty ta akce bude mít poloviční grády.
H.
Bez "brambory" sice jsem, ale na Virago nemám otřásňovanou bundu a sešněrovaný kalhoty, takže jestli dojedu (ale spíš ne - pokrývač jindy než v září nemůže), tak buď na 1100RS, Banditu nebo Fireblade.
Toho Virglisty od vás ale vezmi, bez něj to opravdu nebude ono
Kam spěcháš??? Už jen místo. No včera jsem přišel dllllouho dom tak nic nebylo. Ale dnas snad přidám. Ještě teda makám, ale snad to dopadne. Neboj. Už brzy budete vědět skoro vše.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Datum je známý a oblast taky. Všichni vědí kam pojedou. Okruh možností se hodně zúžil. Ty jseš spíš nedočkavej. Neboj, idície budou.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Přátelé,
je mi líto, ale Misik z Litoměřic na sraz nedorazí.
Mrzí mne to, ale je to definitivní.
Škoda. Tak snad to vyjde příště.
Docela sem se těšil, že poznám ty fajn lidi, kteří se na těchto stránkách motají.
Ať vám vyjde počasí a celá akce se podaří.
Tak se těším aspoň na fotky.
Ahojky. Přijedu taky. Moc se těším. K otázce.... řekl bych, že vyschlé moře v poušti je Chott. Začáteční písmeno Ch, tzn. ... co třeba Choceň ? Tam to trochu znám.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
No Jardo přijed. Jinak Chott to není. Chott je vyschlé jezero, ale otázka je na vysychající moře.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Kolem vysychajícího Aralského moře vzniká nové pobřeží,které se nazývá Usťjurta.
Tak Ustí nad Orlicí?Nebo Ujezd u Chocně?Nebo Uplně někde jinde?
Upravil abbe dne 21.08.2008 14:53
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW