Dam si radsi celou flasu ad to ma vahu a k tomu kus slaniny Rano to snad rozcvicim
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
Hele Bohumile normalne ja jako tvrde nepiju, ale ted jsem u tchyne na morave, vyzadal jsem si stamprlu domaciho a za nechapajiciho pohledu prihlizejicich jsem se slovy 'Na Bohumila' do sebe tu s&**& chutovku lupl. Tak clovece, to to mize znamenat jen jedine: v rekordne kratkem case budes v poradku a znovu na motorce! Drz se a brzke uzdraveni.
Rado
Bohumile,
jak jsem slíbil. Dal jsem si na Tebe kapku na letišti. Snad to pomohlo a všichni čekáme, až se ozveš. Drž se!
xHackerM přiložený následující obrázek:
Co takhle Bohušovi poslat nějaký malý dárek do nemocnice za GSfórum?
Nic velkolepého. Jen něco, co by mohl mít na očích a udělalo by mu to radost.
Lékaři tvrdí, že bojovat s nemocí se musí hlavně psychicky. Třeba by mu to trochu pomohlo.
Osobně ho neznám, ale koukal jsem, že by měl mít R1100GS. Chvilku jsem něco hledal. Na eBay jsem našel nějaké hodiny, které by mu ukrajovali pobyt v nemocnici: http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr
Pak jsem ve vedlejším vlákně viděl prodávat osušky s logem BMW. To by taky mohlo být dobré.
Co vy na to?
Je tady někdo, kdo má adresu na tu nemocnici? Nebo dokonce by mu to za nás donesl?
Přispěju, nebo klidně něco koupím a za nás odešlu.
Nechtěl jsem dělat sbírku, jen ho potěšit a povzbudit v léčbě. Panáčkem jsme povzbudili jen sebe...
Petos napsal:
Co takhle Bohušovi poslat nějaký malý dárek do nemocnice za GSfórum?
Nic velkolepého. Jen něco, co by mohl mít na očích a udělalo by mu to radost.
Lékaři tvrdí, že bojovat s nemocí se musí hlavně psychicky. Třeba by mu to trochu pomohlo.
Osobně ho neznám, ale koukal jsem, že by měl mít R1100GS. Chvilku jsem něco hledal. Na eBay jsem našel nějaké hodiny, které by mu ukrajovali pobyt v nemocnici: http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr
Pak jsem ve vedlejším vlákně viděl prodávat osušky s logem BMW. To by taky mohlo být dobré.
Co vy na to?
Je tady někdo, kdo má adresu na tu nemocnici? Nebo dokonce by mu to za nás donesl?
Přispěju, nebo klidně něco koupím a za nás odešlu.
Nechtěl jsem dělat sbírku, jen ho potěšit a povzbudit v léčbě. Panáčkem jsme povzbudili jen sebe...
Nápad na dárek je podle mě super, jen s těma hodinama nevím, nevím,,, právě si myslím, prožívá na ARO oddělení nejtěžší chvilky, aby ho to spíš nenastavilo jako že mu ty hodiny odpočítavají,,, a že to BMW už nikdy neuvidí naživo,,,,
A navíc vím bezpečně, že nejpomaleji běží čas když čučím na hodiny, třeba u zubaře
A Bohumilovi by měl čas téct jako ta slivka, kterou jsme společně dali na jeho brzký návrat
Ahoj kluci,
nápad je to určitě dobrý, dokonce nemám samozřejmě problém ani přiobjednat jeden kus osušky pro něj. Ale (!!!) motiv osušky je černý, to asi taky není zrovna bezva, ne? I když Bohumil by to asi takhle nebral a rozhodně si to nespojoval s negativními věcmi.
Dohodněte se a případně mi dejte vědět a já jeden kus pro něj objednám.
Případně kdyby tam někdo šel, mám jeden kus osušky již doma a mohl by být jeho, já bych si to doobjednal.
Upravil xHackerM dne 04.09.2013 10:44
Darek je supr napad, pokud neco prez nemecky ebay, tak ja koupim a poslu nekomu z vas at doruci nebo poslu primo do nemocnice. Osusku klidne pak priobjednej moji, mi to nespecha, tento rok jsem se uz myl
xHackerM napsal:
Ahoj kluci,
nápad je to určitě dobrý, dokonce nemám samozřejmě problém ani přiobjednat jeden kus osušky pro něj. Ale (!!!) motiv osušky je černý, to asi taky není zrovna bezva, ne? I když Bohumil by to asi takhle nebral a rozhodně si to nespojoval s negativními věcmi.
Dohodněte se a případně mi dejte vědět a já jeden kus pro něj objednám.
Případně kdyby tam někdo šel, mám jeden kus osušky již doma a mohl by být jeho, já bych si to doobjednal.
Pokud by jsi mu chtěl dát osušku a ta černá se fakt moc nehodí vzhledem k jeho stavu tak se nabízím s osuškou kterou jsme si s Mildou koupili v sobotu v Chorvatsku. Viz obrázek....stačí jen říct kde to mám poslat a já to rád udělám
LukyGs přiložený následující obrázek:
mate nejaky update nekdo??
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
S hodinami máte pravdu. Dá se to chápat i jinak. Ta modrá osuška vypadá dobře. Tu by tam určitě i užil. Co místní prodejci? Nemají nějaký tip ze svého sortimentu? Koukal jsem se k Pardálovi a nic mě netrklo. Něco u TT?
A pak by to chtělo někoho bližšího. Někoho, kdo by mu to nejlépe za nás předal...
Našel jsem model R1100GS, ale není nic moc:
http://www.webhracky.cz/?i=DWE19678PW&id=238
Model R1200GS ADV už vypadá lépe.
http://www.svet-modelu.cz/bmw-r1200-gs-maisto-mais-31101-07/d-73435/
K tomu ta modrá osuška a za mě
Mě by to potěšilo.