Vcera jsem naplno rozjel pripravu akce, dovezl venkovni posezeni a grill (timto dekuji Palfymu za zapujceni) jsem rad, ze mam novy auto krasne se to do nej vsechno vlezlo.
Uklizeno kolem chalupy, premisteny hromady pisku, makadamu a kameni - stavi se nova drevarka a svebni firmu nenapadlo nic lepsiho nez to proste vyklopit na stred pozemku.
Pivo a limo objednano, gulas je objednan uz dyl o tom jsem uz psal, dneska dorazily dalsi veci do tomboly, letos zas bude vic hodnotnejsi, zejtra jedu do palenice pro lahve na palenku do tomboly a na sondaz do MAKRA - na parecky, klobasky a maso
Pred chvilkou dorazil balik se specialnim darkem pro kazdeho ucastnika.
Zajisten projektor i notebook, kdyby nekdo chtel prezentovat sva videa a fotky z cest
Pocasi by melo byt objednano
Jen pripominam pro zamilovane, pokud chcete spat klidne a nerusene mimo ostatni vemte si stan
Upravil schrek dne 27.08.2014 10:10
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Cau, ostravar neni bude jhako vzdy Krakonos 12´kvasnicak , jinak misto bylo obsazeny uz vcera, jeste obeslu vsechyn zda opravdu dojedou a popripade jsi prvni v rade, nechci chalupu nabouchat na maximum uz tohle je tak na hranici, aby mel kazdej misto na karimatku
Čeština můj koníček
Kurna skoda skoda se si prave rikal ze ted je cviceni do 28. zroovna tam u nas a pak az za tejden to velky i s letadlama tak sem si rikal ze budes mit volno tak snadd priste
Čeština můj koníček
Ahoj šreku už jsem si konečně udělal po letech registraci na GSforu. v Pátek dorazím co nejdříve ale baner a dar do tomboly ti pošlu poštou nebo ppl. Prosím napiš adresu na info@motoregulatory.cz Díky
vcera jsem si dal do tela a najel pribliznou trasu OFF a ON, musle jsme prehodnotit trasy , jelikoz se ten opravuji silnice a do pristiho tydne to zpravene nebude, taky me pekne nasrali lesaci jelikoz uplne rozmasakrovali jeden brod a tudiz se bude muset jet off kus po ceste, ten brod je tak na krosku halvne ten vyjezd z neho, ale nasel sjem peknej vyjez s mnozstvim kameni a bahna a prevyseni 100m na 381m celkem to jde
Čeština můj koníček
Bohuzel to neni mistni, ale uz nam tu za nekolik let a nekolik desitek akci prirostlo k tomu to mistu.
Čeština můj koníček