Mne by to osobne nevadilo keby tam bola cela Ceskoslovenska mapa na chrbte a vo vnutri napis bmwgs.cz a v predu Cech-Slovak team.na jednom rukave znak cechu a slovaku.ale to nesmi vadit milosovy
zahorak napsal:
Mne by to osobne nevadilo keby tam bola cela Ceskoslovenska mapa na chrbte a vo vnutri napis bmwgs.cz a v predu Cech-Slovak team.na jednom rukave znak cechu a slovaku.ale to nesmi vadit milosovy
mne teda by to vadilo.
narodil jsem se v Ceskoslovensku,mam na Slovensku hodne kamaradu, jezdim tam casto, delam , v da se rict, ceskoslovenske firme, jezdim na SK na dovcu, ale:
1. Ceskoslovenska mapa -mapa Ceskoslovenska uz neexistuje
2. Web bmwgs ma koncovku " .cz " a ne " .sk"
mrkněte na proven.cz, mmj. nabízí i trika k potisku, jsou tam různé gramáže, od 125g/m2, a třeba 200g/m2 (modrý)je tam bez potisku za 137 Kč bez DPH od 30 ks.
červenej Elf
tomino napsal:
Taky odhlasovano-jak to bude s tim znakem??
Pro nechápavé ...
ZNAK BMW ANI NÁPIS BMW MOTORRAD NEBUDE, hlavní důvod je, že to jsou ochranné známky. Když to někdo bude chtít, tak si to tam nažehlí sám, alespoň to bude pro ostatní levnější.
tomino napsal:
Pro nechápavé ...
ZNAK BMW ANI NÁPIS BMW MOTORRAD NEBUDE, hlavní důvod je, že to jsou ochranné známky. Když to někdo bude chtít, tak si to tam nažehlí sám, alespoň to bude pro ostatní levnější.
tomino napsal:
Pro nechápavé ...
Ani po létech fungování tohoto fóra nikdo nebyl schopen projednat se zastpupením BMW použití loga nebo jednoho nápisu?
Myslím,že z toho fakt děláte kovbojku.
Tričko fóra jsem pro sebe i ženu koupil před asi rokem a půl.Je dělané výšivkou a na kvalitním triku-dodnes úplně v pohodě nositelné.Když tak o tom přemýšlím,tak další nepotřebuji - bez označení -třeba s motorrad vzadu to pro mě ztrácí význam.
Jasně,řeknete si, neznámej ...ať si trhne...ale myslím, že to štve hodně lidí.
Sorry.
Upravil Emper dne 11.01.2014 21:37
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97