To určitě neber, leda bys z nich chtěla nadělat puky
Vem gumy od Joea (Hovoří pro něj osobní jednání a teď už i cena). Já ještě bral přes AZ-Pneu. Další sadu už budu kupovat u něj.
Upravil geofre dne 02.04.2013 11:31
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
kanecek napsal:
Takže prej 2003, tak na to asi kašlat, ne?
Tak to je hezkej mazec prodávat deset let staré pneu, to je o hubu
Napiš Rudovi a budeš mít jistotu že budeš mít letošní gumy a za cenu jen o pár stovek vyšší než z toho obchodu kde prodávaj ty smrťáky
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
...no ja mam toto v technicaku, vid foto......zadna pneumatika, je napisana, ako detto, cize ak to dobre chapem, ako predna, cize rozmer 100/90/19, hlavne ze mam zadnu gumu o rozmere 130/80/17...
cierny_jazdec přiložený následující obrázek:
[48.81Kb]
Upravil cierny_jazdec dne 06.04.2013 12:59
Ciernyjazdec napsal:
...no ja mam toto v technicaku, vid foto......zadna pneumatika, je napisana, ako detto, cize ak to dobre chapem, ako predna, cize rozmer 100/90/19, hlavne ze mam zadnu gumu o rozmere 130/80/17...
By se tam ta devatenáctka ani nevešla Já měl zase v tp u jawy napsaný tažný zařízení a vozík do 1480kg
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
...nemam slov na tieto chyby v technicakoch, mam aj Seat Incu a tam mi nesedeli vahy v TP so stitkom a tak hybaj volat importerovi o zmenu, zacaloval som 40 euro , aby mi dal potvrenie, potom na obvodny urad znova a na policiu, proste saskaren a koho to vlastne bola chyba? Policie alebo importera? V skratke ludsky faktor....proste uzas...
Pročítám vše horem dolem, ale pořád jsem nenašel uspokojivou odpověď. Já mám v TP: 100/90 R19 TL 57H a 130/80 R17 TL 65H.
Neřeším ani tak to R, jako spíš rychlostní limit "H" - chci totiž koupit Mitasky E08, které mají často na webech pouze "T".
Potom je zvláštní i "TL", když by na draťákách duše být měla a taky tam s velkou pravděpodobností je. Jen nechápu, proč je to i v techničáku. Teď mám nasezený Pirellky, který jsou TL a už se snad ani nedají sehnat.
Zajímá mě, jestli bych prolezl s Mitaskama s "T" rychlostním limitem, případně TT typem pneu u STK....
TT a TL neřeš, je to označení pro dušovou a beźdušovou pneumatiku, ta TL je akorát za více korunek.
rychlostní limit bych neřešil (ve tvém případě T nebo H), spíš ten zátěžovej si pohlídej
Jop, rychlostní index už jsem našel ve vyhlášce, spíš by se měl člověk řídit maximálkou, než tim co je v TP. Co je TL a TT vím, jen mě udivuje proč mám v TP "TL", když tam beztak "musí" být duše Šlo mi spíš o to jestli někdo nemá s tímhle zkušenost z STK...
F 650 GS *2002
Já teď řeším výměnu přední pneu. Chci opět Mitas E-07, byl jsem s ní celkem spokojen, ale jsem opět u problému s rozměrem. V TP mám 110/90 19 M/C 57S, ale na motorce mám 100/90 19 protože rozměr v TP se nedal sehnat. Všiml jsem si že JOE nabízí pneu 110/80 19 a tak se ptám, používá někdo z vás tento rozměr na malém GS? Při přepočítání jsem zjistil že výška bude cca. stejná jako ta co mám teď. Nebo mám raději opět koupit 100/90 19 i když ji také nemám zapsanou v TP?
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Na mokru jezdím opatrně. Já mám označení "R" jen u zadního pláště. Problém je, že když jsem byl na STK tak si toho rozměru technik všiml a šel to zkontrolovat někam do databáze kde mu vyběhl ten samý rozměr co mám TP. Dalo mi celkem práci přesvědčit ho, že ten rozměr je špatný. Přemýšlím, že tam obuji nějakou cestovní (silniční) pneu uvedeného rozměru, stejně už do terénu moc nezavítám.
Upravil berka dne 21.04.2013 12:13
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Mě dosloužila origo Metzelerka 130/80/17 65H a chci dát novou.. jen váhám mezi Tourance co tam byla a "novinkou" Tourance Experience. Protože mi motorku znárodnila žena, jde mi hlavně o bezpečnost a eventuální krizovky, např. mokro. Jezdí hlavně silnice.
Beat napsal:
Mě dosloužila origo Metzelerka 130/80/17 65H a chci dát novou.. jen váhám mezi Tourance co tam byla a "novinkou" Tourance Experience. Protože mi motorku znárodnila žena, jde mi hlavně o bezpečnost a eventuální krizovky, např. mokro. Jezdí hlavně silnice.
Beat napsal: