Plawa: paradní video, měl bych dotaz, jaké ho používáš drona?
Upravil pavlos84 dne 28.03.2017 20:56
Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
DJI Mavic, jedina varianta dostatecne skladna na to aby se dal hodit do batohu a neotravoval, je mensi nez zrcadlovka s nromalnim objektivem (a lehci..).. zatim se s nim porad ucim, treba ty zabery z toho jezera byly podexponovany a musel jsem je zesvetlovat, ale to byla moje chyba, stacilo upravit expozici kdybych si toho vsimnul (stejnej problem maj fotaky na snehu).. mam ho necelej mesic a uz se s s nim zacinam szivat tak abych nemusel premyslet nad tim kam zrovna leti nebo ktera packa dela co a muzu se zacit vic soustredit na tu foto/video cast.. ale jsem z nej nadsenej zatim.
Plawa, velmi se mi libi snimky z dronu Mavic Pro, rad tocim video, mam Magicam a uvažuji delši dobu nad dronem a myslim si, že Mavic nema konkurenci diky skladnosti pro motorkaře a kvalitě videa. Dival jsem se a je možne jej koupit i v Česku.
Zajima mne je snadné se s nim naučit a jak dlouho vydrži baterka, píšou 27 minut, stači to?
Realne na jednu baterku tak 20 minut casu, poslednich 5 minut uz nechces riskovat ze se nekde zapomene.. nicmene kdyz je v krizi tak stejne prileti zpatky sam... Koupil jsem k nemu extra 2 baterky takze teoreticky muzu litat az hodinu, na tyhle vyprave jsem vyuzil max 2 za den. Mam i nabijecku na 12V abych moh dobijet za jizdy ale realne jsem ji ani nevyuzil. Pocitej s tim ze ze zacatku budes mit horsi pomer mezi jalovou dobou kdy se snazis tak nejak nalajnovat zaber a tim kdy tocis uzitecny video, jak to dostanes trochu do ruky tak se do dost zlepsi, plus se naucit delat i z presunu videa tak aby se daly prostrihat do finalniho vystupu.
Ja jsem za mlada lital s RC letadlama takze mam docela zazity takovy ty veci jako ze kdyz to leti k tobe tak se obrati nektery osy ovladani ale drony maj obrovskou vyhodu v tom ze umi zastavit a pockat.. to letadlo uplne nezvlada Takze kdyz se dostanes do potizi tak vdycky muzes bud pustit ovladani a on proste zastavi nebo kdyz leti v nejaky automatickym modu tak ma primo II tlacitko na pauzu... myslim ze kdokoliv ma trochu smysl pro orientaci se s tim nauci dost rychle.
Ahoj Plawa, mockrat diky, hlavne za zaver, budu muset do toho jit.
Terenoval jsem na Phantom, ale i pres ujistovani prodejce s moji Magicam nevzletnul, byla těžka, tak jsem jen trenoval a později to šlo, i když bylo přistani v lese a na stromě, nejvic jak byl větr, je lehky.
Jinak si uzivam motorek, mam doma Gs, nejvetsi cesta byla Gruzie, super.
Ale taky trial Beta a KTM 350 exc, na tom hlavne v Rumunsku,zase jedeme 7.června.
dam to jeste sem, at je to ve spravne kategorii a kdyz jsem nad tim stravil desitky hodim strihani YouTube Video
Upravil dufino dne 11.04.2017 14:24
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
honza-net: pěkný . Dost míst jsem si v paměti zase "osvěžil". Vyrážíme s kamarády v sobotu na čundr s dětma a manželkama a už se neskutečně těším, jak si v Lukomiru nad kaňonem sednu a otevřu si vychlazenou "Plzeň" a zakrojím kus uheráku.....a budu sedět, jíst, pít a kochat se výhledem........ Do.p.r.d.e.l.e, ať už je sobota
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Letos už víc dovolených nestihnu, tak jsem se konečně naučil trochu stříhat a vzniklo tohle video z letošní Ukrajiny YouTube Video Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Tak a jsme zpátky z dovolené, vytýčeného cíle sice nebylo dosaženo, ale i tak jsme si to jako každý náš výlet velice užili.
16.8.2017, jsme okolo poledne vyrazili směr Polsko, to jsme profrčeli po dálnici na Katowice, Kraków a Rzeszóv. V Korczowě jsme se pokusili proniknout na Ukrajinu, ale po předjetí asi kilometrové fronty nás zlý polský celník otočil na její konec.
Přesunuli jsme se tedy na jižnější přechod u Przemysl, kde nás upřednostnili všude, večer jsme byli na Ukrajině.
Druhý den Lviv, Kiev a třetí den přes Hlukhiv, přechod Katerynivka jsme nocovali v Rusku před Kurskem.
Další den jsme navštívili Prochorovku, město a památník v oblasti tankové bitvy „u Kurska“ během 2. světové války. Toto místo se nám dvakrát v minulosti nepovedlo navštívit, jednou z časových a podruhé z technických důvodů. Takže letos konečně.
Pak jsme se sunuli na jih, směr Rostov na Donu. Bohužel došlo k okolnostem, které nás asi 700 km od vytýčeného cíle Krymu, obrátili zpět domů. Ani druhý den, zmáčknutá noha motorkou o obrubník neumožňovala došlápnout bez nepříjemné bolesti…
Cestu zpět, přes Voroněž, Kursk a opět celou Ukrajinou a Polskem, jsme si ale užili velice. Beze spěchu v krátkých denních nájezdech, jsme spokojení, 29.8.2017 po asi 5400 km dorazili domů.