Nebyl to spatny hokej, ale za Slovaky me mrzi to vylouceni Mesarose, podle me nebylo fer. Ale nakonec i to patri k hokeji stejne jako stesti...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
... pěknej hokej, konec už trochu na nervy, ale zmákli to snad se vzpamatovali a vlítnou takhle na amíky...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
...a dúfam že minimálne rovnaký keď nie lepší výsledok uhráte s amerikáncami
táto olympiáda nám žial vôbec nevyšla, naši vedia hrať hokej len majú problém držať rovnaký výkon všetky tretiny
úprimne vám želám medailu, najma kôli Jágrovi, taký hokejista sa rodí raz za sto rokov ako je on
p.s. vyhrali ste preto lebo nášho najlepšieho strelca sme nechali doma... v pionierskom paláci
raptor přiložený následující obrázek:
[30.32Kb]
Upravil raptor dne 19.02.2014 08:04
live fast, die young be wild, have fun
Woodman napsal:
To vyloučení bylo úplně mimo... ale jinak jsem rád, že mi nevyšel tip. Naši hráli jako vyměnění.
Mimo? Sekání to nebylo, ale předpisový hákování ano.
Nevím, nevím, ve zpomaleném záběru mi přišlo, že Slovák chtěl zablokovat hokejku Čechovi přesně ve chvíli, kdy měl Čech "nabito" a jak zabral, tak zlomil hůl a spadl... ale jako ve všech sportech: faul je to, co odpíská rozhodčí.
...a dúfam že minimálne rovnaký keď nie lepší výsledok uhráte s amerikáncami
táto olympiáda nám žial vôbec nevyšla, naši vedia hrať hokej len majú problém držať rovnaký výkon všetky tretiny
Vcera mi bylo Slovaku lito. Chara v treti tretine byl snad 3x na stridacce. Byl to pekny hokej a myslim, ze se bratia nemaji za co stydet.
Splněný sen moje 1100GS
Woodman napsal:
Nevím, nevím, ve zpomaleném záběru mi přišlo, že Slovák chtěl zablokovat hokejku Čechovi přesně ve chvíli, kdy měl Čech "nabito" a jak zabral, tak zlomil hůl a spadl... ale jako ve všech sportech: faul je to, co odpíská rozhodčí.
Jasně to má pravdu, ale zablokoval mu ji hákováním, kdyby mu do ní jenom klepl nebo nadzvedl tak to bylo v pohodě, ale tohle ne.
petrguss napsal:
Nebyl to spatny hokej, ale za Slovaky me mrzi to vylouceni Mesarose, podle me nebylo fer. Ale nakonec i to patri k hokeji stejne jako stesti...
podla mna to bolo dost na hrane, ak sa odosobnim tak to ze dostal 2 min. nebolo zo strany rozhodcu nejak ustrelene rozhodnutie