ADV ONE a Vlk,poprosím vás aby jsme tady řešili doplňky na LC a ne Parise.Myslím si,že je tu na to jiné vlákno.Určitě mu o vás řeknu a doufám,že se k tomu postaví jako správnej chlap.Je pravda,že mu někdy něco trvá dýl,ale nakonec jsme vždy všechno dotáhli do dobrého konce.To píšu za sebe,je to moje zkušenost s Parisem.Teď bych to tímto uzavřel a případně poprosil admina,ať tyto příspěvky ohledně Parise přesune do vlákna o Parisovi
.
PavelDR napsal:
ADV ONE a Vlk,poprosím vás aby jsme tady řešili doplňky na LC a ne Parise.Myslím si,že je tu na to jiné vlákno.Určitě mu o vás řeknu a doufám,že se k tomu postaví jako správnej chlap.Je pravda,že mu někdy něco trvá dýl,ale nakonec jsme vždy všechno dotáhli do dobrého konce.To píšu za sebe,je to moje zkušenost s Parisem.Teď bych to tímto uzavřel a případně poprosil admina,ať tyto příspěvky ohledně Parise přesune do vlákna o Parisovi
Jo, .. a to mas prvdu!
Takze budem ctit slusnu uroven tady na foru a nezakakavat vlakno, takze svoj prispevok ohladom Parisa MAŽEM a presuvam kam patri
Upravil vlk dne 23.05.2014 07:41
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Dnes jsem namontoval poslední doplněk a hned mám dotaz na ty,kteří mají také plexi od Puigu na LC.Po namontování nemůžu dát plný rejd.Blástry mi naráží do plexiskla.Řešil to tady už někdo??
Chci tady poděkovat Parisovi,že mi sehnal to co se tady a ani v Rakousku sehnat nedalo.
PavelDR přiložený následující obrázek:
Ahoj, uvazuju o výměně plexi, chrání, ale přál bych si více komfortu. Ma někdo zkušenost se štítem od Touratechu? Uvádí výšku 44cm, což není o moc více než origo LC. Jak které neoriginal štíty funguji v praxi? Klesl aerodynamický hluk a je přez ne dobře vidět? Nechci koukat skrz. Dekuju
BMMW R1200GS LC 2014
Pamilton napsal:
Ahoj, uvazuju o výměně plexi, chrání, ale přál bych si více komfortu. Ma někdo zkušenost se štítem od Touratechu? Uvádí výšku 44cm, což není o moc více než origo LC. Jak které neoriginal štíty funguji v praxi? Klesl aerodynamický hluk a je přez ne dobře vidět? Nechci koukat skrz. Dekuju
Mám ho a je to super.
To malé zvýšení bohatě stačí. Mám 195cm a plexi mě teď komfortně kreje. U origo šel proud vzduchu přímo do helmy, ted nad hlavu.
Koukám nad ním.
A blastry ani zrcátka do něj při plném rejdu nenaráží
Ok. Ráno jsem volal do TT a když mi řekli, ze je skladem a přišel by zítra, objednal jsem ho. Čekat by mne štvalo, ale takhle...jinak díky za info, doufám ze nejsi jejich
Upravil Pamilton dne 09.06.2014 16:03
BMMW R1200GS LC 2014
Pamilton napsal:
Ok. Ráno jsem volal do TT a když mi řekli, ze je skladem a přišel by zítra, nejednal jsem ho. Čekat by mne štvalo, ale takhle...jinak díky za info, doufám ze nejsi jejich
Jejich nejsem ale jsem velký fanoušek :-)
Mám spoustu věcí od nich a spokojenost, ale když se my něco nelíbí umím se i ozvat
Tak mi plexi od TT v poledne přišlo domů, stavěl jsem se, namontoval. Ze začátku jsem byl celkem v rozpacích, žádná krycí fólie, zabaleno v bublinkách, umatlaný, na jednom místě něco lepivýho jako zbytky nějaký cedulky. Na umělém světle garáže mláčná barva, okraje- hrany takřka doběla, oproti provedenní originálu zklamání, o úroveň níž. Říkal jsem si že na těch zaplacenejch skoro 5500 Kč musím rychle zapomenout jako na špatnou opici. Jsem ale optimista, vytlačil jsem motorku před garáž na sluníčko a najednou se plégo projasnilo úplně do čira a mě se nálada zlepšila. Motorka šla spátky do garáže, já do práce. Večer vyzkouším podstatu, tedy funkci a napíšu.
Upravil Pamilton dne 10.06.2014 13:45
BMMW R1200GS LC 2014
Pamilton napsal:
Tak mi plexi od TT v poledne přišlo domů, stavěl jsem se, namontoval. Ze začátku jsem byl celkem v rozpacích, žádná krycí fólie, zabaleno v bublinkách, umatlaný, na jednom místě něco lepivýho jako zbytky nějaký cedulky. Na umělém světle garáže mláčná barva, okraje- hrany takřka doběla, oproti provedenní originálu zklamání, o úroveň níž. Říkal jsem si že na těch zaplacenejch skoro 5500 Kč musím rychle zapomenout jako na špatnou opici. Jsem ale optimista, vytlačil jsem motorku před garáž na sluníčko a najednou se plégo projasnilo úplně do čira a mě se nálada zlepšila. Motorka šla spátky do garáže, já do práce. Večer vyzkouším podstatu, tedy funkci a napíšu.
Tak test funkce mám za sebou a musím napsat, že jsem nadšenej. Na pozměněnej pohled z motorky jsem si rychle zvykl a jízda se výrazně zklidnila v oblasti horní části helmy a ramen, aerodynamický hluk výrazně klesl a o to mně šlo. Vychutnávám daleko lépe zvuk motoru v každé situaci. doporučuju
Upravil Pamilton dne 10.06.2014 21:58
BMMW R1200GS LC 2014
Stejne je to des, ze to z vyroby vyleze s plexi, ktery hodne lidem nevyhovuje.
Ja jsem s orig. plexi na ADV spokojenej, pokud jde o ochranu ramen, turbulence apod, ale vyska je spatna, plexi na helme mam plny much. To jsem s orig. plexi na obyc starsi 12tce neznal.
Chtelo by to deflektor, ale zatim jsem na nej na LC ADV nenarazil. Plexi ma ostrejsi hrany, beznej rovnej deflektor by asi vypadal dost desive.
Alda napsal:
Ja jsem s orig. plexi na ADV spokojenej, pokud jde o ochranu ramen, turbulence apod, ale vyska je spatna, plexi na helme mam plny much. To jsem s orig. plexi na obyc starsi 12tce neznal.
no a mne by zase vodvezli pokud bych musel koukat SKRZ PLEXI.
co nejnizsi plexi BEZ TURBULENCE je podle mne svatej gral rezacu a ohybacu plexi
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
Jenze na 12tce jsem koukal nad plexi a pohrebiste jsem mel na helme hned nad plexi.
pri stejny turbulenci? mozna jsi mel kliku.. ale trochu bych se divil.
na moji extravejsku 175cm je treba origo LC plexi genialni.. a mouchy z helmy cistim. jde mi v prvni rade o turbulence.
17 cm
no dobre, tak z plexi na helme
17 cm
Alda napsal:
Chtelo by to deflektor, ale zatim jsem na nej na LC ADV nenarazil. Plexi ma ostrejsi hrany, beznej rovnej deflektor by asi vypadal dost desive.
Já jsem si momentálně vyměnil originál plexi za TT, ale neznamená to, že se originálu zbavím. Vůbec to plexi není špatný a jak jsem napsal výše, zpracováním je na tom daleko lépe než TT. Když si vezmete charakter R1200GS LC, nedovedu si představit, že by tam v továrně dali lepší. Já LC chápu jako velmi universální stroj, který si koupí široká škála motorkářů a budou ho různě jezdit, a origo plexi je přesně tak universální jako celá mašina. Asi by nebylo dobře dát na universální stroj čistě cestovní rozměrné plexi. Takové v továrně dali na rozměrnějšího a těžšího, pro dálkaře určenýho, advíka, to je pro mne motorka pro jednostraněji zaměřené motorkáře.
Upravil Pamilton dne 12.06.2014 04:06
BMMW R1200GS LC 2014
Pamilton napsal:
ještě musím dodat, že TT vypadá sice o ždibec laciněji, zato z něj mám pocit daleko větší odolnosti a tuhosti. Origo působí křehce.
BMMW R1200GS LC 2014
Pamilton napsal:
ještě musím dodat, že TT vypadá sice o ždibec laciněji, zato z něj mám pocit daleko větší odolnosti a tuhosti. Origo působí křehce.
Já v tunisu při pádu to plexi od TT urazil
když jsem ho pak zvedl, tak jsem zjistil, že se pouze vytrhly matky které jsou vlepené do držáku(ty černé lišty) , takže jsem ho nasadil zpět, doma pak přelepil a jezdíme dál
Upravil progranit dne 12.06.2014 16:56