Prijedu rad. 1 clovek, 1 motorka.
Barak bude celej pro nas? Nebo jinak, jak moc je dulezity dat vedet predem spani? Nevim, jestli sezenu stan:-) spani pod sirakem je pro me pohoda, kdyz nezaprsi
Labus01 - barák bude celý pro nás. Maximálně se tam přes den do hospody přimotají nějací turisti nebo cyklisti, kteří přijdou, přijedou po hřebenech - ti ale když uvidí tu sebranku, tak určitě rychle odejdou, odjedou . Na křižovatce s hlavní silnicí dole pod chatou bude dána cedule se zákazem vjezdu (samosebou neplatí pro nás) a upozorněním, že se na chatě koná soukromá akce. Co se týká obsazenosti pokojů, tak to zařizuje Joe, tak se s dotazy ohledně bydlení v chatě doptej přímo jeho.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
s definitivni platnosti bohuzel neprijedu , jelikoz termin naseho vyjezdu se posunul a odjizdime 18. takze to nedam , skoda ze jedem druhym smerem , tak si to tam uzijte
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Joe napsal:
Tak už se na Vás všechny těším zvířata. Doufám, že počasí vyjde
Jestli se těšíš na Hixe, ten s prasetem těžko dojede (to by nesmělo pršet).... O žádném jiném "chovateli" nevím...
Upravil hobr dne 12.07.2014 22:18
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
dusvla : zdarec, hele já nevím ve 14 hod končím v práci, musím dom a pak bych se jel asi svést nez bych tam jel, takže asi kolem 17 hod bych asi možná jel přes žamberk, nebo se stav k nám dom a můžem tam jet po horách.v sobotu dopoeldne pak musím jet dom
geo27 napsal:
Zdravím všechny GSaky může ještě jeden zelenáč z Klatov
čau, mužeš jet klidně semnou a s fífou, ale ještě nevim, kdy budem vyrážet
Dík za nabídku rád se přidám dej pak vědět kdy a kde se srazíme .
čau, vypadá to někdy v pátek v 1, ve 2. Můžeš takhle brzy? My dva bysme se sešli v Horažďovicích na Robin oilu a Fífa někde o kus dál
hlavně, že je pivo ftlamě
magoss napsal:
dusvla : zdarec, hele já nevím ve 14 hod končím v práci, musím dom a pak bych se jel asi svést nez bych tam jel, takže asi kolem 17 hod bych asi možná jel přes žamberk, nebo se stav k nám dom a můžem tam jet po horách.v sobotu dopoeldne pak musím jet dom