Děláte mi radost, chlapci... I nezávazné zmíňky o účasti si znamenám.
Jak jsem psal, se spaním 100% problém není, chatiček je tam tuny, jen se otevřou. S pokojema by bylo dobrý dát vědět alespoň v týdnu před srazem, aby je stihli připravit. A jídlo podobně. Vše prosím do mailu.
xHackerM napsal:
Děláte mi radost, chlapci... I nezávazné zmíňky o účasti si znamenám.
Jak jsem psal, se spaním 100% problém není, chatiček je tam tuny, jen se otevřou. S pokojema by bylo dobrý dát vědět alespoň v týdnu před srazem, aby je stihli připravit. A jídlo podobně. Vše prosím do mailu.
Jasný, myslím, že pondělí před akcí už budu vědít, jak to se mnou bude a kdyžtak pošlu mailík. Když se zmíním kámošoj, určitě mě nepustěj samotnýho.
Odemčená chatka s možností spaní ve vlastním spacáku bude pro nás více než dostatečným komfortem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Odemčená chatka s možností spaní ve vlastním spacáku bude pro nás více než dostatečným komfortem.
Jestli preferuješ tvrdší postel, tak vedle za zdí je starý hřbitov s mnoha padlými náhrobními kameny.
Jo a ještě k jídlu. V okolí je poměrně vyhlášená pizzerie. Musí se tam kousek dojet, ale stojí to za to, lidi si to chválí a jezdí tam ze širokého okolí. http://pizzeriepo...ebnode.cz/ To kdyby někdo chtěl využít vlastního stravování nebo se tam chtěl stavit na oběd. Vedle je i lanový parčík, ale asi spíš pro děti, nevím přesně.
Jestli preferuješ tvrdší postel, tak vedle za zdí je starý hřbitov s mnoha padlými náhrobními kameny.
Nemyslím, že je vhodné, se po každé akci vidět večer v krimizprávách.
Chatka bude fajn.
Upravil Hrabe_X dne 19.08.2014 13:24
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Poslušně hlásím, že chci přijet na celý víkend. Jenom nevím jak na tom budu. Klidně mi může přijít z nemocnice termín operace a při mé smůle se do toho trefí. Měl bych vědět týden předem co a jak. Případně se nacpu také do zastávky pokud bude ještě nějaké místo
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Zdarec, hlásím že nejedu, šéf na tento víkend vyhlásil teambuilding...
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Bajlak napsal:
Poslušně hlásím, že chci přijet na celý víkend. Jenom nevím jak na tom budu. Klidně mi může přijít z nemocnice termín operace a při mé smůle se do toho trefí. Měl bych vědět týden předem co a jak. Případně se nacpu také do zastávky pokud bude ještě nějaké místo
Chlapi jako bych to neříkal. Přišel mi termín operace na 11.9. Takže moje smůla pokračuje. Zkusím to přehodit na jindy. Každopádně pro mě v září sezóna končí
Bajlak přiložený následující obrázek:
[166.23Kb]
Upravil Bajlak dne 25.08.2014 12:10
Už se to blíží a vypadá to že jedu a možná i žena má Bylo by to rozhodně ubytování v hotýlku, protože zase bude sněhu až po koko.t
Pink Floyd - Coming Back To Life
Se mnou nepočítejte. Termín operace přehodit sice šel, ale o několik měsíců a to mi nevyhovuje ještě víc. Tak si to tam užijte a snad příští ročník nebudu chybět
Zatím to vypadá, že jedu. Dceryky na mě prdí a Evík přeci jen jde na vydlabání železa z nohy (už tenhle víkend) takže s největší pravděpodobností přijedu sám sameček. Spacák si přibalím a chatku třeba někde na okraji, bo spím dost nahlas
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já nechápu, jak někomu může chrápání vadit. Já prostě spím a chrápání mě nevadí. Ani to moje. Ženské se naučily pužívat ucpávky do uší. No a život jde dál
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz