pavelgsxrv napsal:
Doufám že dojede i ten bejvalej kamárád ted už spíš cyklista tuším Vevis nebo jak se mu kdysy říkávalo
Mam zlomenou klicni kost a uz nemam 1100gs.Z toho vyplyva,ze snad alespon v sobotu přijedu.V patek mam odpoledni a taky uvidim jak dopadnu na rentgenu.Vzhledem k tomu,ze mam neustale malo casu,tak jsem fazi lecby te zlomeniny,spojil rovnou s fazi rehabilitace,abych to zkratil na polovinu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
skoda ze sa nam zisli rovnake terminy akcií - tento vikend mame na Slovensku mototuristicku rozluckovu akciu: Spomienka.
Tak Vam vsem prajem pekne pocasie, funky zabavu a spokojny navrat domov.
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Dotaz na Rudu: bude opět k mání nějaké dřevo na táborák? nebo si máme dovézt vlastní? myslím, že jarní táborát se vydařil, ne?
Upravil Brian1986 dne 14.10.2014 21:35
pavelgsxrv napsal:
Doufám že dojede i ten bejvalej kamárád ted už spíš cyklista tuším Vevis nebo jak se mu kdysy říkávalo
Mam zlomenou klicni kost a uz nemam 1100gs.Z toho vyplyva,ze snad alespon v sobotu přijedu.V patek mam odpoledni a taky uvidim jak dopadnu na rentgenu.Vzhledem k tomu,ze mam neustale malo casu,tak jsem fazi lecby te zlomeniny,spojil rovnou s fazi rehabilitace,abych to zkratil na polovinu.
vevisuuuuu, ty muj kamarde, ty si vul,
asi proto te mam tak rad. Snad se tam v sobotu uvidime.