Tak já se pochlubím cizím peřím. Legenda dotažená z Emeriky a snad prej jediná v Evropě. Montovali jsme tam pohon na dálkový ovládání aby si paní mohla zapojit karavan na tažný sama. YouTube Video BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
https://www.googl...B800%3B533nějaká hranatá TOYOTA, taky prej šest kusů v evropě, chlapík si potrpí na originalitu . uvnitř kuchyňka, postel pro dva, sedačka se stolem, televize, lednice, prostě všechno nutný, ale od nás to jede k truhláři, bude tam vše nový
Upravil Novej dne 24.02.2015 10:05
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
hezké, kampak jezdíš na ryby?? nastěhoval jsem se do HK a tak pokukuju kam si sem tam jít sednout a odpočinout k vodě, prý tu je spousta hezkých písáků ale nějak jsem nebyl ještě na průzkumu, nehodil bys nějaký tip?? prosím prosím :-)
jinak máš moc hezkou soupravu :-) sice menší ale plně dostačujcí :-)
hezké, kampak jezdíš na ryby?? nastěhoval jsem se do HK a tak pokukuju kam si sem tam jít sednout a odpočinout k vodě, prý tu je spousta hezkých písáků ale nějak jsem nebyl ještě na průzkumu, nehodil bys nějaký tip?? prosím prosím :-)
jinak máš moc hezkou soupravu :-) sice menší ale plně dostačujcí :-)
Ahoj, jezdím na Vrchotický rybník, kousek od Prčic, jinak na Tichou Orlici, zatahnu to někam za křoví terénem na opuštěné místo, kde celý víkend nepotkáme nohu. Jinak okolo Hradce je hodně sportovní vody. Tak někdy zajdem.
Ivoš.