Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 7 z 11:   1  ...  4    5    6    7    8    9    10  ...  11  

Dominika s trabantama do australie
raptor
Přidané 29.11.2014 13:37

Registrace: 19.06.13
zasnem normalne... neriesme teraz sposob financovania ani ci predmetna osoba má alebo nemá šušku.. (btw. crowdfunding je dnes standardny postup aj na projekty kt. su ovela pritiahnutejsie za vlasy s ovela neistejsim vysledkom)

chlapi, mali by ste byt pravom hrdi ze mate v CZ cestovatelku ktora aj v skutocnosti cestuje, u nas na SK to skoncilo ...trapasom Sad

p.s. nie som jej fanusik ani som ju financne nepodporil
Upravil raptor dne 29.11.2014 13:41
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
czunik
Přidané 30.11.2014 13:35

Registrace: 08.09.09
schrek dobře..souhlas
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
kanecek
Přidané 01.12.2014 15:36

Registrace: 01.04.12
No ani se mi to nechce číst. Zřejmě je nezištných lidí, kteří ji chtěli pomoct na její cestě za snem málo. Asi byla ze strany některých lidí nějaká NADočekávání, o kterých vím prd. Za mě se jeví spolehlivě, svěže, cílevědomě, komunikativně, usměvavě, mladě a doufám, že jí lidé nesrazí k zemi. Závist je bolestivá síla. Zdá se mi, že se tu moc lpí na každém drobečku, který udělala. Jsme lidé a každý má pravo si vydechnout, nevím co slíbila a neudělala a jak je to v tom kompletu toho dobrého důležité.
| BMW F650GS | 2000 |

www.luciekanovska.cz
Mr GS
Přidané 01.12.2014 16:08

Moderátor
Registrace: 18.12.08
schrek napsal:
Mr GS napsal:

2)chromej bejvalej pankáč,co chlastá jede na 4kolce....a co jako?Ať si to zaplatí ze sociálky...tu přece taky platím já

Jen bych te trochu chtel opravit, oni nevybirali prachy na CESTU, tu si zaplatili sami, ty penize budou pouzity na vyrobu filmu, jinak to, ze vybirali tolik bylo proto, ze sebou brali i kameramana. To kolik si clovek stanovi kolik chce vybrat, vychazi z nejake dlouhodobe kalkulace, ze se pak posere to ci ono a prachy bud jsou navic nebo min je proste riziko tech co vybiraji i tech co prispivaji.

No,pěkně jsi to vytrhl z kontextu clap
Už jen změnit nick na Prima TV yes
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Medik
Přidané 01.12.2014 16:40

Registrace: 04.05.08
To je masakr.Shock A to ještě v Praze ani nezačalo mrznoutFrown Tímhle tempem se v únoru tady bude střiletannoy
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Dedkoid
Přidané 01.12.2014 17:09

Registrace: 02.08.10
raptor: Jak to vůbec dopadlo s tou vaší? Kolik už má dětí?! Kde bydlí, nějaký egyptský Luník nebo tak něco? Grin

hobr
Přidané 01.12.2014 18:03

Registrace: 29.12.10
Medik napsal:
To je masakr.Shock A to ještě v Praze ani nezačalo mrznoutFrown Tímhle tempem se v únoru tady bude střiletannoy

Vtipné a výstižnéclap.
Ale k věci: Dominika pojede do Austrálie s Trabanty, na ČZ 175. Dál už mi smysl diskuze uniká, připadá mi, že někdo jí to závidí. Nebo se pletu?hmm!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

TomasTT
Přidané 01.12.2014 18:25

Registrace: 15.03.07
hobr napsal:
Medik napsal:

Vtipné a výstižnéclap.
Ale k věci: Dominika pojede do Austrálie s Trabanty, na ČZ 175. Dál už mi smysl diskuze uniká, připadá mi, že někdo jí to závidí. Nebo se pletu?hmm!

Nene, závist v tom vůbec není, samé pozitivní myšlenky... Smile
Obsah 7 stránek a 130 příspěvků bych shrnul asi takhle:

- jsou lidi, kteří netuší, co je crowdfunding a že se s tím dá financovat třeba knížka
- jsou lidi, kteří s Dominikou mají nějaké špatné zkušenosti (v oblasti pořádání besed nebo tak nějak) ale jsou tajemní, takže vše jen náznaky.
- některým vadí její "sluníčkovské" příspěvky na FB (a asi i jinde), vizáž a styl "jsem malá, jsem bezbranná, potřebuju pomoct"
- někomu vadí to, že je ženská a jezdí sice dálky ale "nezajímavé" cesty
- pár lidem se všechno výše napsané naopak moc líbí
- pár lidí štve, že ona (vše výše uvedené) si "umí" sehnat peníze a třeba postižení čtyřkolkáři s tím mají problém (nejspíš v představě že ty peníze, co lidi poslali Dominice teď musí chybět pankáčům)
- pár lidí štve všechno
- vůbec nikdo jí nic nezávidí

Takže asi tak - není potřeba to vůbec číst.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Pitbull
Přidané 01.12.2014 18:41

Registrace: 02.10.11
TomasTT napsal:
hobr napsal:
Medik napsal:

Vtipné a výstižnéclap.

- jsou lidi, kteří netuší, co je crowdfunding a že se s tím dá financovat třeba knížka
- jsou lidi, kteří s Dominikou mají nějaké špatné zkušenosti (v oblasti pořádání besed nebo tak nějak) ale jsou tajemní, takže vše jen náznaky.
- některým vadí její "sluníčkovské" příspěvky na FB (a asi i jinde), vizáž a styl "jsem malá, jsem bezbranná, potřebuju pomoct"
- pár lidí štve, že ona (vše výše uvedené) si "umí" sehnat peníze a třeba postižení čtyřkolkáři s tím mají problém (nejspíš v představě že ty peníze, co lidi poslali Dominice teď musí chybět pankáčům)
- pár lidí štve všechno

thumbs up
Lituji že jsem vůbec přečtení tohoto vlákna věnoval čas...
PITBULL
4ever

czunik
Přidané 01.12.2014 19:03

TomasTT napsal:
hobr napsal:
Medik napsal:

Vtipné a výstižnéclap.

- pár lidí štve všechno

shrnuto...
zavist,nezavist..
neschopnost,schopnost..
**** se najde v každé komunitě:-)))

www.ventobohemia.cz
raptor
Přidané 01.12.2014 19:33

Registrace: 19.06.13
Dedkoid napsal:
raptor: Jak to vůbec dopadlo s tou vaší? Kolik už má dětí?! Kde bydlí, nějaký egyptský Luník nebo tak něco? Grin

Dedkoid - nie je mojim cielom tu zacat rozpitvavat Katku. Len som chcel poukazat ze mate "doma" babu ktora naozaj cestuje a napriek tomu sa najdu ludia ktorým to vadí. Dokonca z pozície že má šušku.

Život je o tom čo uvidíš medzi tým než prvý raz otvoríš, a posledný raz zavrieš oči. A tí čo cestujú, toho vidia viac. Smile
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
schrek
Přidané 01.12.2014 19:45

Registrace: 24.08.10
Mr GS napsal:
schrek napsal:
Mr GS napsal:

2)chromej bejvalej pankáč,co chlastá jede na 4kolce....a co jako?Ať si to zaplatí ze sociálky...tu přece taky platím já

Jen bych te trochu chtel opravit, oni nevybirali prachy na CESTU, tu si zaplatili sami, ty penize budou pouzity na vyrobu filmu, jinak to, ze vybirali tolik bylo proto, ze sebou brali i kameramana. To kolik si clovek stanovi kolik chce vybrat, vychazi z nejake dlouhodobe kalkulace, ze se pak posere to ci ono a prachy bud jsou navic nebo min je proste riziko tech co vybiraji i tech co prispivaji.

No,pěkně jsi to vytrhl z kontextu clap
Už jen změnit nick na Prima TV yes

Ja sem to chtel jen poupravit na co sme prispival (na film ne na cestu) , kdyz se tu uz zminilo, ze sem nekam neco posilal Smile
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
DM3555
Přidané 01.12.2014 23:37

Registrace: 22.08.13
raptor napsal:
Dedkoid napsal:

Dedkoid - nie je mojim cielom tu zacat rozpitvavat Katku. Len som chcel poukazat ze mate "doma" babu ktora naozaj cestuje a napriek tomu sa najdu ludia ktorým to vadí. Dokonca z pozície že má šušku.

Život je o tom čo uvidíš medzi tým než prvý raz otvoríš, a posledný raz zavrieš oči. A tí čo cestujú, toho vidia viac. Smile

Co to je šuška?yummy

tobig
Přidané 02.12.2014 05:35

Registrace: 22.11.09
DM3555 napsal:
raptor napsal:
Dedkoid napsal:

Co to je šuška?yummy

šuška = šušurka, buchtička, jaskynka, broskynka, pekáč, dieročka, štrbinka, pikové eso, kačenka, bobor, mačička, veverička, pipinka alebo pukaňa... Bye
tobig

3axap
Přidané 02.12.2014 06:13

Registrace: 23.01.10
tobig napsal:
DM3555 napsal:
raptor napsal:
Dedkoid napsal:

Co to je šuška?yummy

šuška = šušurka, buchtička, jaskynka, broskynka, pekáč, dieročka, štrbinka, pikové eso, kačenka, bobor, mačička, veverička, pipinka alebo pukaňa... Bye

A pi.ča je to samé?hmm!

Hrabe_X
Přidané 02.12.2014 08:05

Registrace: 31.10.07
vlastimil napsal:

A pi.ča je to samé?hmm!

Předvánoční nálada tohoto webu je na tuze bídné úrovni. Grin
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

DM3555
Přidané 02.12.2014 08:56

Registrace: 22.08.13
tobig napsal:
DM3555 napsal:
raptor napsal:
Dedkoid napsal:

Co to je šuška?yummy

Ty .ole "pukaňa"......tak to asi nikdy nepoužijuFrown

czunik
Přidané 02.12.2014 10:11

vlastimil napsal:
tobig napsal:
DM3555 napsal:
raptor napsal:
Dedkoid napsal:

Co to je šuška?yummy

A pi.ča je to samé?hmm!

:-))))))))))))

www.ventobohemia.cz
Mr GS
Přidané 02.12.2014 11:42

Moderátor
Registrace: 18.12.08
vorel napsal:
rád bych poprosil pana mistra o možnost přispívat na cokoliv a důvody, ať už jsou jakékoliv, si nechat pro sebe a nevkládat mi do úst smyšlené důvody. děkuji

Máš ho Smile
...a díky thumbs up
Vzhledem k množství vztahovačných a útlocitných ufňukánků,už je mi jasný,proč dominičina chudáčkovská taktika má takový úspěch.
To by mě dřív nenapadlo.Mylně jsem vsázel na vagínu a ejhle...
Takže zaměřovat se na city(ideálně v kombinaci s vagínou) a později,až je člověk trochu známej,tak na latentní závistivce má největší úspěch.

Takže všechno beru zpět a začínám znovu,jo? Wink

Jsem chudáček z rozpadlé rodiny,nikoho nemám protože rodina je rozpadlá doslova.
Celý život dřu,abych splnil výhradně jejich přání vidět celý svět.Teď jsem se rozhodl,že jejich přání splním a cestu absolvuji na motocyklu.Rodinu beru s sebou v Topcase.Vrámci úspory místa nebudou v urnách,ale v rozsypu,alespoň po cestě dosáhnou společného usmíření cry
Vás,protože jste moji nejoblíbenější a nejmilovanější ušáčkové,pusinky a miláčkové,s veškerou úctou žádám o malinkatou účast na mém projektu.
Samosebou nechci nic zadarmo a podle výše vaší účasti si můžete vybrat i odměnu.
za
123,- na vás budu celou cestu myslet
234,- se mi o vás bude zdát
345,- se mi budete zdát i na vás budu myslet
456,- pošlu z cesty obal od snědeného expresmenu
567,- pošlu z cesty obal od snědeného adventuremenu
678,- pošlu kamínek z Araratu
789,- pošlu ve šprcce vodu z Bajkalu
890,- pošlu tričko s logem mého projektu: pi.čus na cestě
999,- pozvánka na uvítací party(1x coca cola v ceně)
1234,- mikina s logem pi.čus na cestě
2345,- tričko pi.čus na cestě + pozvánka na coca colu
3456,- mikina pi.čus + pozvánka
4567,- mikina a tričko pi.čus
5678,- mikina,tričko,pozvánka na pi.čusa s colou
6789,- všechno pi.čuský oblečení + dvd
7899,- až 12345,- vaše jméno na kufrech za nápisem TITO LIDÉ NEZÁVIDÍ,PROTO PŘISPÍVAJÍ PIČUSŮM NA CESTU (pořadí a velikost písma v závislosti na výši příspěvku)
23456,- vaše jméno na bundě místo nápisu Rockway
65789,- vaše jméno na bundě místo nápisu compaňero
99999,- tak to už je osobní,to se budeme muset před cestou setkat in love

Všem vám mocinky děkuji miláčkové moji a posílám sluníčkovýho hudlánka na hubánka...tak šupity do banky s heslem:kdo přispěje nezávidí thumbs up
Upravil Mr GS dne 02.12.2014 11:44
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

3axap
Přidané 02.12.2014 11:51

Registrace: 23.01.10
Mr GS napsal:
vorel napsal:
rád bych poprosil pana mistra o možnost přispívat na cokoliv a důvody, ať už jsou jakékoliv, si nechat pro sebe a nevkládat mi do úst smyšlené důvody. děkuji

Máš ho Smile
...a díky thumbs up
Vzhledem k množství vztahovačných a útlocitných ufňukánků,už je mi jasný,proč dominičina chudáčkovská taktika má takový úspěch.
To by mě dřív nenapadlo.Mylně jsem vsázel na vagínu a ejhle...
Takže zaměřovat se na city(ideálně v kombinaci s vagínou) a později,až je člověk trochu známej,tak na latentní závistivce má největší úspěch.

Takže všechno beru zpět a začínám znovu,jo? Wink

Jsem chudáček z rozpadlé rodiny,nikoho nemám protože rodina je rozpadlá doslova.
Celý život dřu,abych splnil výhradně jejich přání vidět celý svět.Teď jsem se rozhodl,že jejich přání splním a cestu absolvuji na motocyklu.Rodinu beru s sebou v Topcase.Vrámci úspory místa nebudou v urnách,ale v rozsypu,alespoň po cestě dosáhnou společného usmíření cry
Vás,protože jste moji nejoblíbenější a nejmilovanější ušáčkové,pusinky a miláčkové,s veškerou úctou žádám o malinkatou účast na mém projektu.
Samosebou nechci nic zadarmo a podle výše vaší účasti si můžete vybrat i odměnu.
za
123,- na vás budu celou cestu myslet
234,- se mi o vás bude zdát
345,- se mi budete zdát i na vás budu myslet
456,- pošlu z cesty obal od snědeného expresmenu
567,- pošlu z cesty obal od snědeného adventuremenu
678,- pošlu kamínek z Araratu
789,- pošlu ve šprcce vodu z Bajkalu
890,- pošlu tričko s logem mého projektu: pi.čus na cestě
999,- pozvánka na uvítací party(1x coca cola v ceně)
1234,- mikina s logem pi.čus na cestě
2345,- tričko pi.čus na cestě + pozvánka na coca colu
3456,- mikina pi.čus + pozvánka
4567,- mikina a tričko pi.čus
5678,- mikina,tričko,pozvánka na pi.čusa s colou
6789,- všechno pi.čuský oblečení + dvd
7899,- až 12345,- vaše jméno na kufrech za nápisem TITO LIDÉ NEZÁVIDÍ,PROTO PŘISPÍVAJÍ PIČUSŮM NA CESTU (pořadí a velikost písma v závislosti na výši příspěvku)
23456,- vaše jméno na bundě místo nápisu Rockway
65789,- vaše jméno na bundě místo nápisu compaňero
99999,- tak to už je osobní,to se budeme muset před cestou setkat in love

Všem vám mocinky děkuji miláčkové moji a posílám sluníčkovýho hudlánka na hubánka...tak šupity do banky s heslem:kdo přispěje nezávidí thumbs up

Přečetl jsem velmi pozorně ale nenašel jsem číslo účtuhelplesszajímá mne hlavně ta poslední nabídka,očekávám PMblushing

Strana 7 z 11:   1  ...  4    5    6    7    8    9    10  ...  11  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 90
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.30 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI