Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 7 z 38:   1  ...  4    5    6    7    8    9    10  ...  38  

Soutěž v transformaci aneb ukaž, že na to máš
cibus
Přidané 16.12.2014 07:44

Registrace: 11.12.12
Bure, ocenil bych nějaký zevrubný jídelníček. Tzn., čím ráno začít, co na svačinu, oběd, večeři. Ale nejenom napsat sacharidy, ale uvést, co +/- do těch sacharidů patří.

No kdyby se Ti chtělo.

Díky.

Medik
Přidané 16.12.2014 08:14

Registrace: 04.05.08
cibus napsal:
Bure, ocenil bych nějaký zevrubný jídelníček. Tzn., čím ráno začít, co na svačinu, oběd, večeři. Ale nejenom napsat sacharidy, ale uvést, co +/- do těch sacharidů patří.

No kdyby se Ti chtělo.

Díky.

Nechci brát Buremu status výžiivového guru, ale jídelníčků a návodů je plnej internet.
Navíc, každej ten "pytel hnoje" je jinej. Na někoho funguje aerobní cvičení, někdo potřebuje váhu a klid, další běh, jinej hubne po zelenině, další po mase, někdo se nesmí kouknout na rybu........
Je to fakt indivindi a navíc, o to je to horší, se to věkem mění. Co funguje ve 30ti, nefunguje v 50ti atd.
Pravda, základ je všude stejněj - nežer a hejbej se - myšleno nepřežírej se a přestaň skuhrat na otomanu. A hlavně je to o té srágoře, co má každej v bedně.
Buď se chce a pak to jde a nebo se jen kecá a potom nejsou výsledky. Člověk musí v první řadě CHTÍT, ale tak nějak opravdu chtít, ne jako na Silvestra nad ránem......
A jestli to chtění spustí pohled do zrdcadla, Bureho popohánění a nebo třeba damokles v trenkách, to už je jedno. Chtít, začít a vytrvat.thumbs up
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
cibus
Přidané 16.12.2014 08:27

Mediku, máš recht. Ale bral bych jídelníček pro bělocha.

Bílý jogurt OK, vločky OK, zelenina super, těstoviny bezva, tvaroh proč ne, klobásu, jitrničku klidně oželím. Ale nebudu snídat pohanku, obědvat jáhly a večeřet tofu. Syrové bílky taky nehodlám pít. A přesně takových jídelníčků je plný net.

Bral bych jídelníček z potravin, které jdou normálně koupit bez další větší úpravy. Pak mně jde o to, jak to to během dne poskládat, čeho se úplně vyvarovat. Že třeba těstoviny večer už ne a tak.
Upravil cibus dne 16.12.2014 08:31

Medik
Přidané 16.12.2014 08:36

Registrace: 04.05.08
cibus napsal:

Bílý jogurt OK, vločky OK, zelenina super, těstoviny bezva, tvaroh proč ne, klobásu, jitrničku klidně oželím. Ale nebudu snídat pohanku, obědvat jáhly a večeřet tofu. A přesně takových jídelníčků je plný net.

Bral bych jídelníček z potravin, které jdou normálně koupit bez další větší úpravy. Pak mně jde o to, jak to to během dne poskládat, čeho se úplně vyvarovat. Že třeba těstoviny večer už ne a tak.
To ti Bure třeba poradí, ale nemusí to fungovat zrovna u tebe. Je to opravdu individuální, byť má většina "diet" podobné základy. Tedy těch použitelných, né TV marketing.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
toli
Přidané 16.12.2014 08:37

Registrace: 13.10.08
cibus napsal:

Bílý jogurt OK, vločky OK, zelenina super, těstoviny bezva, tvaroh proč ne, klobásu, jitrničku klidně oželím. Ale nebudu snídat pohanku, obědvat jáhly a večeřet tofu. Syrové bílky taky nehodlám pít. A přesně takových jídelníčků je plný net.

Doktor mi přišel na to že mám vysoký jaterní testy a nasadil mi jaterní dietu tzn. žádný tuky. Tak jsem se toho držel a 8kg spadlo samo. Takže žádný vepřový,žádný smažený, žádný oříšky,brambůrky, alkohol apod. Dá se to vydržet. Ostatní jídla neřeším ale vyhýbám se těm tukům.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
cibus
Přidané 16.12.2014 08:44

Toli: A to jsem i myslel, resp. ty jednotlivé kategorie (sacharidy, tuky, uhlohydráty) vyspecifikovat.

Intuitivně se snažím stravovat trochu příčetně, ale když se řekne např. uhlohydráty, tak tápu.

BURE
Přidané 16.12.2014 09:22

Registrace: 15.07.10
OK, tady to máte. Upozornuju, ze nejsem vyzivovy poradce ani stravovaci guru! Ale tyhle zakladni principy budou fungovat na kazdeho! Pokud by chtel nekdo hubnout nebo se jinak transformovat na 100% efektivne, musi si nechat odbornikem vypracovat plan primo na miru. To da rozum...
Ale pri dodrzovani nize popsaneho dam ruku do ohne, ze vysledky pozna kazdy! Wink
http://scarver.ph...20BURE.pdf
Upravil BURE dne 16.12.2014 09:24
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem! Wink

https://www.motorkari.cz/uzivatelovy-clanky/?uid=1
cibus
Přidané 16.12.2014 10:01

Díky Bure. Trochu jsi mě zarmoutil těmi klasickými těstovinami.

BURE
Přidané 16.12.2014 10:06

Nemas zac, on se porad nekdo pta, tak jsem alespon ty moje poznatky sesumiroval... Wink
Doufam, ze Ti to takhle sepsany staci? Smile
To neni takova tragedie, celozrnne nebo zitne jsou taky fajn. Treba celozrnne spagety se k sobe vubec nelepi. Takze kdyz si ohrivas druhy den bolonske, tak nevytahnes z hrnce slepenej, neoddelitelnej chuchvalec... thumbs up

vojta
Přidané 16.12.2014 10:22

Registrace: 10.04.11
Jo na neco takovyho jsem taky cekal Smile
jel jsem kolem koule
www.jedemkolem.cz

www.nomadist.cz
Pardal
Přidané 16.12.2014 11:52

Registrace: 08.04.07
tak ja už taky zvolna začínam cvičit, dřive jsem se snažil chodit 2tydně do posilky, ted jsem zacal i vecer doma.. to jsem zvedavej jak dlouho vydržím. a jelikož me už třetí tyden bolí rameno, což se ale ted na hokeji rapidne zhoršilo, tak jsem posilku vypustil uplně...
Pro mě asi bude největší problem to jídlo.. prostě mě kolinko a vubec jako prasátko chutná.. takže ho asi úplně nevypustím... no uvidíme :-D
Ty Vanoce to bude asi peklo... .-D

jo a jinak hned první den co jsem zacal doma sedlehy jsem si odrovnal na 4dny břicho.. tak to asi chce trochu volněji než na co si člověk myslí že ma... :-D
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
3axap
Přidané 16.12.2014 12:13

Registrace: 23.01.10
Pardal napsal:
tak ja už taky zvolna začínam cvičit, dřive jsem se snažil chodit 2tydně do posilky, ted jsem zacal i vecer doma.. to jsem zvedavej jak dlouho vydržím. a jelikož me už třetí tyden bolí rameno, což se ale ted na hokeji rapidne zhoršilo, tak jsem posilku vypustil uplně...
Pro mě asi bude největší problem to jídlo.. prostě mě kolinko a vubec jako prasátko chutná.. takže ho asi úplně nevypustím... no uvidíme :-D
Ty Vanoce to bude asi peklo... .-D

jo a jinak hned první den co jsem zacal doma sedlehy jsem si odrovnal na 4dny břicho.. tak to asi chce trochu volněji než na co si člověk myslí že ma... :-D

Chlapi mi je Vás fakt líto.cry

bokto
Přidané 16.12.2014 12:24

Registrace: 21.07.14
taky se připojim
chodim cvičit nepravidelně přes rok strava,bůček,škvarky a sádlo neni problem.
prostě bez diet Grin
bokto přiložený následující obrázek:

[40.96Kb]
https://www.youtube.com/user/MsTomas65

BURE
Přidané 16.12.2014 12:29

Chlapi mi je Vás fakt líto.cry

Mne je zase lito Tebe, chlape! Pfft

MartinM77
Přidané 16.12.2014 12:30

Registrace: 01.12.11
BURE napsal:
Nemas zac, on se porad nekdo pta, tak jsem alespon ty moje poznatky sesumiroval... Wink
Doufam, ze Ti to takhle sepsany staci? Smile
To neni takova tragedie, celozrnne nebo zitne jsou taky fajn. Treba celozrnne spagety se k sobe vubec nelepi. Takze kdyz si ohrivas druhy den bolonske, tak nevytahnes z hrnce slepenej, neoddelitelnej chuchvalec... thumbs up

Je to sepsané pěkně, ale není to úplně v pořádku. Snídaně ok - je potřeba hodně sachrů pro nastartování metabolismu. Svačina, oběd, dejme tomu. Ale večeře je špatně a druhá večeře taky. Pokud někdo chce redukovat tuky, je to hodně málo bílkovin a vůbec toho jídla je dost málo. Viděl bych to spíš třeba na duté maso, rybí maso, případně hovězí a zeleninovou oblohu + plus k tomu třeba 50-100 gramů sachrů - záleží na váze. Navíc míchat proteinový nápoj s mlékem je totální chujovina - když už, tak s vodou.. Ale jako nástřel to zlé není :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

BURE
Přidané 16.12.2014 12:34

Navíc míchat proteinový nápoj s mlékem je totální chujovina

Proc je to chujovina? Ochutnal si to nekdy? S mlekem je to mnohem chunejsi a navic to mas dalsi bilkovinu. Pokud si das nizkotucne, nevidim v tom problem...

MartinM77
Přidané 16.12.2014 12:37

Vzhledem k tomu, že jsem se několik let živil jako trenér kulturistiky a fitness, tak věř, že jsem to ochutnal mockrát... :-D
Mléčná bílkovina je zcela odlišná, kvalitní proteinové nápoje (nemyslím sojové hydroizoláty) jsou schválně zbavovány laktózy - je to z důvodu špatné stravitelnosti. S vodou je to sice o něco málo chutnější, ale rozhodně to nebude dělat problémy...
Upravil MartinM77 dne 16.12.2014 12:40
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

BURE
Přidané 16.12.2014 12:42

Ja osobne s laktozou problem nemam. Ale cpat se na noc hovezim, to bych asi nedal. Vecer mam nejradeji rybi maso...
Pri redukci mi na moji vahu vychazi cca 6000kJ, a to v den klidu neni zrovna slagr. takze toho moc sezrat nemuzes. Vetsinou se do toho vejdu tak tak. V den treninku mam hody, to zase jooo Smile
Upravil BURE dne 16.12.2014 12:42

MartinM77
Přidané 16.12.2014 12:42

Svou fotku sem dávat nebudu, ale video z trenálu klidně mohu :-D
https://www.youtu...70djkOdl-c

BURE
Přidané 16.12.2014 12:44

Jinak pokud se tu najde nekdo opravdu erudovany, smele konfrontujte muj jidelnicek s vlastnim! Rad se priucim!!! Wink

Strana 7 z 38:   1  ...  4    5    6    7    8    9    10  ...  38  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 90
Členové on-line: 1
Fojtik Design

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.47 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI