Jsem nepojízdnej Snad příští rok.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A co Čimická sekce jedete nebo ne ? Servisák Hasič atd.... když tak bych jel s váma přijedu přes pole třebas na gasu a potřeboval bych se ztratit v davu abych nemusel hledat kde mám spz bo na hrad po poli nedojedu .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
My bychom s drahou přijeli. Její moto je v servisu, ale můj Bohumil nás uveze. Tak v jedenáct na Hradčanském náměstí. Teda doufám, že je myšleno Hradčanské náměstí
Mám takový nápad co takhle když by někdo chtěl dát si jen nějaký lehký Offík (myslím tím polní lesní cesty žádný Hard kure ) a potom zajet se zbytkem na polévku do Miškovic a domů . Jen nápad ?
holous90 napsal:
Ja bych asi vyrazil na nějaký off.. konkrétně kam?
Ty Honzo jeden s Tebou nikam nejedu po tom co prasíte z klukama ze severu . Leda že já bych jel na Gasu a ty na HP záleží od kud přesně jsi já mám tady u nás hodně proježděno od Bohnic a Chaber až po Kralupy ale pokud bych jel na GS tak něco lehkého mám tam jen M E-10 a nehodlám s tím házet o zem . Když tak mám tel. v profilu .
Já ještě špekuluju na čem jet bo synovec jezdí se mnou v sajdě od 4 let ale zatím jsem jawu neoživil tak uvidíme . Dám Ti vědět . Třebas by se ještě někdo přidal . Zatím mám pojízdné jen moto co nepotřebují baterii a nevím jestli není i u Gs Ko baterka .
pavelgsxrv napsal:
A co Čimická sekce jedete nebo ne ? Servisák Hasič atd.... když tak bych jel s váma přijedu přes pole třebas na gasu a potřeboval bych se ztratit v davu abych nemusel hledat kde mám spz bo na hrad po poli nedojedu .
Hustý dlouho jsem tu nebyl a koukám že už je tu i Čimická sekce. V Čimicích jsem vyrostl a když jsem začal před 14 lety jezdit na gs tak jsme tam byli jen 3 já, zelinář Pepa co měl u střediska stánek, a spaca . No a pak ještě střelec Hrubas na modrým 11 erku ten tam litá do dnes. Joo Čimice jsou Čimice rád se vracím i na jeeeeeeeeeziska tam budu tak ať vám to jezdí
pavelgsxrv napsal:
Hustý dlouho jsem tu nebyl a koukám že už je tu i Čimická sekce. V Čimicích jsem vyrostl a když jsem začal před 14 lety jezdit na gs tak jsme tam byli jen 3 já, zelinář Pepa co měl u střediska stánek, a spaca . No a pak ještě střelec Hrubas na modrým 11 erku ten tam litá do dnes. Joo Čimice jsou Čimice rád se vracím i na jeeeeeeeeeziska tam budu tak ať vám to jezdí
Zdar pepu i špáču znám ale pepauž nemá moto vůbec a špáča jede jednou do roka
pavelgsxrv napsal:
Zdar pepu i špáču znám ale pepauž nemá moto vůbec a špáča jede jednou do roka
pavelgsxrv napsal:
Já s pepanem i špáčou jezdil ještě na zelené xrv určitě jsi viděl ,ted už druhé GS
Jojo zelená Afrika to už je let pak jsi měl advika 12ctku? Tak to se známe mám stejnou 11 jako měl Pepa akorát mám 30L nádrž od spaci co mi sehnal pepa
pavelgsxrv napsal:
Mám takový nápad co takhle když by někdo chtěl dát si jen nějaký lehký Offík (myslím tím polní lesní cesty žádný Hard kure ) a potom zajet se zbytkem na polévku do Miškovic a domů . Jen nápad ?
Tak jak zatím já a Honza když tak ...
Na ranní poježdění se rád přiftěřím. Předpokládám, že to pak nějak skoulíme na tu 11tou na hrad a pak se ještě zajedu kouknout na polévku...
V kolik a kde ?
Jen pro upřesnění ráno je u mne okolo té 05:00-06:00
Bob...
Ukážu se vám tam.ú-)
Ať tam máte aspoň jednoho na koho si můžete ukazovaz -))
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil WanChuan dne 23.12.2016 07:44
Na ranní poježdění se rád přiftěřím. Předpokládám, že to pak nějak skoulíme na tu 11tou na hrad a pak se ještě zajedu kouknout na polévku...
V kolik a kde ?
Jen pro upřesnění ráno je u mne okolo té 05:00-06:00
Bob...
Ukážu se vám tam.ú-)
Ať tam máte aspoň jednoho na koho si můžete ukazovaz -))
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Zdar tak já mám sraz dneska s Honzou u mě okolo 12.00 h a jedeme se projet tady po okolí tj. sever prahy a zítra to vidím že Hrad vynechám a pojedu polníma cestama do Miškovic pozdravit kluky dát polivku nebo čaj a domů .
Rozumím. Tak dneska jsem ještě do večera ve worku. Ale pokud je ten zítřek i pro někoho kdo neumí jezdit tak bych se rád přidal.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Tak dnes byl průzkum terénu a jde to. Cesta do Miskovic od přívozu Klecanky -Zdiby-Brezineves-Treboratice-Miskovice polní lesní . Větší bláto bylo jen na polích. Jo a na hrad nepojedu bo nemám spz .
Upravil pavelgsxrv dne 23.12.2016 19:16