Tak do ted jsem to fakt sledoval.Jestli je pravda,ze to predcasne ukoncili hlavne proto,ze se nedarilo favoritům,tak uz to asi nema cenu dál sledovat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak do ted jsem to fakt sledoval.Jestli je pravda,ze to predcasne ukoncili hlavne proto,ze se nedarilo favoritům,tak uz to asi nema cenu dál sledovat.
Coma udajne pochcal reditele zavodu a ten mel pak zavod pustit dal...
After a shortened first part of the special followed by a long neutralised section, the competitors are now ready to start the final 38-km section of the special to the finish in Iquique. The start has been delayed to 15:50 for the first biker.
Vypada to,ze zatim 16 jich je v cili.Coma zabojoval.Uz aby byl ve vysledkach i remus.Vypada to,ze na konci neco ztrati.
vevis napsal:
Vypada to,ze zatim 16 jich je v cili.Coma zabojoval.Uz aby byl ve vysledkach i remus.Vypada to,ze na konci neco ztrati.
Nemusí, startoval později než ti co už jsou v cíli.
Pravda.Tak drzim palce.Tahle etapa dala favoritum zabrat.Tak by bylo super,kdyby ,,zacatecnik" par profiku porazil.
EDIT: zatím samozřejmě, pořád ho může někdo přeskočit, ale i tak je to super úspěch když si vezmeme jaký jména dneska vyhořely!
Upravil Paul dne 12.01.2015 20:56
Comovi "pomohl" sám Bort
Včera zlomil řidítka
A dnes nabral hrozivou ztrátu
Honda dnes neměla den
Klobouk dolů před Laiou, která dojela 5. !!
Svitko, taky super. ten poslední úsek, to musela být bitva
Věřím, že jo, už tam není moc závodníků co by ho mohli ohrozit. Přece jenom za 38 km toho nejde moc nahnat, spíš ztratit.
Jinak ostatním našim se taky poměrně zadařilo, pokud to takhle zůstane tak Pabiška se posune na 22. místo a Engel na 26.
EDIT: zatím samozřejmě, pořád ho může někdo přeskočit, ale i tak je to super úspěch když si vezmeme jaký jména dneska vyhořely!
Nevím ale slyšel jsem že vyhořely hlavně motorky kvuli spojení elektronika, sůl, vlhkost.... což nijak nesnižuje výkony těch co dokončili...
TAKE IT EASY