"Radarka"-Enduroškola 11. dubna 2015 - pozor změna místa srazu- ukončena registrace
Přidané 07.04.2015 12:12
Emil vyhrožuje opušťákem a já budu tentokrát "za Emila" špunty šetřím na jarní výlet na Balkán a hlavně musím být na baráku. Inu , šťastný majitel rozestavěné reality......
Né že vožerete bando, když tam nebudu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
"Radarka"-Enduroškola 11. dubna 2015 - pozor změna místa srazu- ukončena registrace
Přidané 07.04.2015 15:40
Medik napsal:
Emil vyhrožuje opušťákem a já budu tentokrát "za Emila" špunty šetřím na jarní výlet na Balkán a hlavně musím být na baráku. Inu , šťastný majitel rozestavěné reality......
Né že vožerete bando, když tam nebudu.
Médo,nedělej Emana jsem mysle,že pojedeme spolu a vyvětráš Evíka,stavba neuteče.
Jinak Praha + okolí v kolik kdo a v kolik jedete v pátek?
Přidané 07.04.2015 19:46
Jo ták....já než se rozkoukal bylo plno.... ...navíc mi nepotvrdil Ruda ten Ostravar. hele a myslíš, že by jsi mi mohl něco přivést od tama? Hlavu válec na zetku? No počkej, ty už máš něco a nepochlubil jsi se?
Přidané 07.04.2015 20:19
Waltr napsal:
Jo ták....já než se rozkoukal bylo plno.... ...navíc mi nepotvrdil Ruda ten Ostravar. hele a myslíš, že by jsi mi mohl něco přivést od tama? Hlavu válec na zetku? No počkej, ty už máš něco a nepochlubil jsi se?
Tak na cumejdu je prý místa dost. Však jsem psal že mám tu šedou dámu a chtěl jsem jí tam ukázat, ale nemám ještě hotové kufry ???? takže nemám kde dát slivovici.
https://www.zonerama.com/rop1