Pěkný Hned to s tou 21kou vypadá jinak! Už se těšim až to uvidim na živo. Já už jsem si na 21ku taky zvyknul, i když teda zatáčky na špuntech dávám pořád opatrně. Ještě bych potřeboval na zadek 18ku..
Maš to pekne! O odstraneni jedneho predneho kotuča a zadných stupačiek neuvažuješ, určite min 5kg by si dal dole!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Klucí díky je to můj miláček:-)
Zadní stupačky mají své opodstatnění, přes zimu se bude vyrábět malé sedlo na zadní nosič pro případ že bych chtěl svést ženu :-) ale asi k tomu nedojde:-) ale ještě je dobré že ta levá stupačka chrání při pádu výfuk a co se týče kotouče ten tam nechám
Me to taky jednou napadlo ze bych to orezal, mam este jeden podsedlak...ale druzka povidalaze v zadnym pripade ze se chce taky vozit na geesu.to by mi prej pasovalo vozit si perdel sam...
Kupredu spatki ni krok...
My jsme přes zimu zase pár změn provedli: tlumiče Tractive, zrušené zadní stupačky , mřížka přes světlo, a ještě pár předělávek:-)
Pupi přiložený následující obrázek:
Tož chápu že vkus každého soudruha je jiný :-) tak to má bejt tak je to správné :-)
Sháněl jsem podobnou lampu hrozně dlouho a tahle stará Škodovácká mě padla do oka :-)