Hele me je to burt prome je to zbytecna panika a zas opakovane jak je necozadarmo hura abymi to nikdo nevzal...
Upravil servisak dne 07.05.2015 21:29
... servis a diagnostika BMW Motorrad
schrek napsal:
Ta poblbana svolavacka je hrozna beznej zakaznik se ani nedostane na servis mam objednani az za mesic kurna fix!!!!!!
A ty jezdíš do ofic bmw ? A co že to budeš dělat za servis? Olej filtr?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
servisak napsal:
Hele me je to burt prome je to zbytecna panika a zas opakovane jak je necozadarmo hura abymi to nikdo nevzal...
Nebuď uplakánek............ mysliš že i v německu nebo rakousku takle servisáci brečí? Buď rád že máš práci !!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
schrek napsal:
Ta poblbana svolavacka je hrozna beznej zakaznik se ani nedostane na servis mam objednani az za mesic kurna fix!!!!!!
A ty jezdíš do ofic bmw ? A co že to budeš dělat za servis? Olej filtr?
Divil by ses ale ANO jezdim do ofiko servisu jednak proto, ze mam prodlouzenu zaruku tak tam stejne musim a jednak , nemam cas na to to delat sam zlaste kdyz si v Ostrave vyridim dalsi spousty pracovnich povinosti mezi tim co mi udelaji servis , kdyby mi to neusetrilo cast tak to budu delat doma, stejne jak prehozeni podvozku od TT, taky sem nejel do Prahy a udelal si to sam , jelikoz by me to neustrilo cas. A CAs jsou v dnesni dobe penize
A ted tam zrovna nejedu na seris , ale zacal mi blbnout palivomer a obcas vynechavat motr. TAkze bud to bude palivovej filtr a nebo regulator cerpadla, ten ted treba odesel Matynu, prej to odchazi hodne na 1200 na 800 to videli poprve
Upravil schrek dne 07.05.2015 22:40
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
servisak napsal:
Když mi to vypsalo kromě unasece výměnu elektroniky palivové pumpy a výměnu brzdovyho potrubí a mam před sebou 14 dní na cestě na východ doporučujes zůstat hrdinne v klidu?
říkám si hurikán
Ta elektronika je vxpsana 3 roky mozna dyl. Ha a co ted? Kdyby nebyla poplasena akce na unasec jezdil by jsi z vesela dal a nic by te netrapilo.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mám moto od novoty z ČR, kontakty na mě dealer má, tak nevím proč o tom nevím. Proste sem se to dozvěděl až teď a přijde mi normální to nechat udelat
Navíc mě pumpa vloni prechodne zlobila na dovoleny
říkám si hurikán
Nechapu v čem je problém,byla vypsána svolavací akce,kdo se o ní dozvěděl z logiky věci volal do servisu co se děje. Také jsem volal a objednali mě na výměnu unašeče a pumpu za čtrnáct dní, kdyby mi řekli,že to bude za měsíc, šel bych za měsíc, nijak jsem nenaléhal.Možná je nějaká čekací lhůta po vypsání svolavací akce,nebo kdy je ta vhodná doba,kdy se objednatnebo je lepší se na to vykašlat s pocitem,že nejsem čecháček.Jak se máme chovat,aby jste byly v servisu se zákazníkem spokojeni.Jestli existuje nějaký návod,tak sem s ním, rád se poučím.
Dum spiro,spero.
Tak jsem objednany na 16.7 do Stratosu. Unasec a pal.pumpa. Pry se to stihne za dve hodky,tak jsem na to zvedavej. Je to realny cas?
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
No tak ,kdyz si me zvou za tri nedele, tak je snad budou mit pripraveny
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
Ja som nakoniec absolvoval zvolávačku v Ostrave - Car Tec. Musím povedať že som bol veľmi spokojný s prístupom p. Černína. Neveril čo som mu rozprával o skúsenostiach s Moto Žubor Banská Bystrica!!!
Pumpa, príruba a zadný unášač - 2 hod.
mysynko1 napsal:
Ja som nakoniec absolvoval zvolávačku v Ostrave - Car Tec. Musím povedať že som bol veľmi spokojný s prístupom p. Černína. Neveril čo som mu rozprával o skúsenostiach s Moto Žubor Banská Bystrica!!!
Pumpa, príruba a zadný unášač - 2 hod.
V Zubore bohuzial nielen s BMW
Tak jsem dneska jel kolem Inveltu a vzpomněl jsem si, že je 5-ti měsíční výročí (10.4.2015) od doby, kdy mi ve Stratosu slíbili, že se ozvou s termínem na výměnu palivového čerpadla, které prý musí objednat. Ani po dvou osobních urgencích jsem žádný termín nedostal. Pouze slib, že se ozvou, až díl přijde. Objednal jsem se tedy do Inveltu s termínem 23.9.
Upravil Ivanhoe dne 09.09.2015 20:39
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
servisak napsal:
abys pak nemusel do německa až ani v inveltu nebude čerpadlo.
Podle VIN prý mají. Ono to není jenom o tom čerpadle, ale o tom, že i když se člověk osobně zastaví tak nedostane žádnou informaci. Naposledy si nějaký technik vyžádal moje tel. číslo, že zjistí stav a ozve se. Čekám už 14 dní na jeho telefon. Asi to šel pěšky do Německa zjistit. Nevím, třeba se mýlím a ještě někdo čeká 5 měsíců na termín.
Upravil Ivanhoe dne 09.09.2015 20:53
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Ivanhoe> od začátku sezony jsem objednán na svolávací akce na svoji motorce. Koncem června proběhla 1. fáze - unašeč a s ním jsem nechal udělat servis (seřídit motor, spojková a brzdová kapalina) a od té doby čekám až bude čerpadlo.
Zatím stav - čerpadlo objednáno a čeká se.
Asi borci v Dojčlandu nepočítali s tím, že bude toliko čepadel k prdu.
S mojim nájezdem kilometrů je mi stejně fučák kdy čerpadlo dorazí - letos mám úspěšně najeto 3000 km
GSA 1250 Rallye 2024