Velke diky organizacnimu teamu za super akci. Top misto,super lidi,paradni program a pivecko jak kren :-) Jak by teda rekla Verca,jako mliko ;-)
I pád na hubu je pohyb kupředu
Vojta s Parukářem a organizačním týmem pro nás připravili vynikajíci akci.
Děkujeme!!
Věřím,že si tam každý našel co potřeboval.
- přednášky o cestování
- prý dobré pivo (abstinent nedokáže posoudit)
- dobré jídlo
- hlavně setkáni s kamarády
Fajn akce, skvělí lidi, skvělé pivo, skvělé jídlo, prohlídka pivovaru s neskutečným průvodcem (nemělo to chybu), přednáška Pavla Suchého (parádní povídání bez přibarvování a přikrášlování - prostě takové správně "syrové" - moc se mi to líbilo). http://tonda1200.....-2.8.2015...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
A já nedojel.
No co už, rodina má přednost. Třeba příště....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pratele, dekujeme moc! Vytvorili jste skvelou atmosferu a predevsim diky Vam se akce povedla!
Padly i navrhy to delat kazdych 14 dnu, ale na to fakt nemame Ale myslim ze muzu hovorit za nas tri poradatele, ze bychom radi, aby nezustalo jen u jednoho rocniku a pristi rok se sesli opet v tak hojnem poctu.
Na zaver Vam chci jeste rict, jak pekne jste se chovali, rozbila se jen jedna sklenice a rano nebylo temer co uklizet. Par lidi si toho vsimlo a diky tomu zmenilo celkove na motorkare pohled a za to jsem opravdu rad. Dekuji taky za pomoc klukum s lavicema a stolama po ranu
Jeste abych reagoval na Vas vsechny co jste se ptali na pocet lidi. Celkem prijelo asi 60 lidi a nekteri bez ohlaseni. Limit byl nastaven na 50 diky prednaskove mistnosti, videli jste ze nebyla nejvetsi (proto ta nutna rezervace). Nastesti se to pekne rozmelnilo venku a mista bylo dost.
Kluci plzensky se premahali, proto se vypilo tolik
Mediku skoda zes nedojel, ale chapu co se stalo...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
Jeste abych reagoval na Vas vsechny co jste se ptali na pocet lidi. Celkem prijelo asi 60 lidi a nekteri bez ohlaseni. Limit byl nastaven na 50 diky prednaskove mistnosti, videli jste ze nebyla nejvetsi (proto ta nutna rezervace). Nastesti se to pekne rozmelnilo venku a mista bylo dost.
Kluci plzensky se premahali, proto se vypilo tolik
Mediku skoda zes nedojel, ale chapu co se stalo...
Tak snad se podaří uspořádat další ročník. Ovšem ze zkušenosti vím, že ten první bývá nepřekonaný.Už jen proto, že byl první.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:
Mirka,Vojta,Pavel díky moc za pěknou a poučnou akci
A taktez tobe diky Bobe za grilovani klobasek Tato tvrda prace byla videt uz podle pochyru na dlani
Upravil milanosor dne 03.08.2015 15:26
I pád na hubu je pohyb kupředu