Tak už jsou ve Vladivostoku... A jak dál? No doufám, že nám sem brzy něco napíšou
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
Tak už jsou ve Vladivostoku... A jak dál? No doufám, že nám sem brzy něco napíšou
Pravda, uz jsme tu nevim jestli tu neco psat...poslednich par prispevku bylo bez reakce, asi to vsichni co chteji sleduji na fb
Ale abys nerek, dam sem aspon status z fibicka
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Konec!
Přátelé kamarádi, v běhu všech okolností jsme úplně zapomněli napsat, že jsme vlastně na konci. Na konci naší Euro-Asijské části cesty na motorkách. Byl to nezapomenutelný a bláznivý půlrok, během kterého se stalo tolik věcí, že by to nejspíš vydalo na knihu. Chtěli bychom moc poděkovat Vám všem, co nás sledujete, držíte palce, našim partnerům a především našim rodinám! Bez Vás všech bychom to prostě nezvládli. Ale nebojte, my ještě nekončíme. Co bude dál, se včas dozvíte, protože to zatím nevíme ani my sami. Kdosi se nás tu ptal, kolik jsme najeli a kolik zemí jsme vlastně projeli. Tak jsme se museli smát, protože jsme to nějak nepočítali. Vytáhli jsme mapu a je to takhle: 30 000km, 15 zemí a 174 dnů
vojta napsal:
Konec!
Přátelé .............Tak jsme se museli smát, protože jsme to nějak nepočítali. Vytáhli jsme mapu a je to takhle: 30 000km, 15 zemí a 174 dnů
Ahoj Vojto. Gratuluji k paradnimu vykonu a urcite ohromne davce zivotnich zazitku.
Pokud se o nejakou fotku z cesty podelis prostrednictvim naseho weboveho kalendare s nami ostatnimi tak budu velmi rad a urcite i ostatni kluci a holky z webu kteri si uzivaji sny ktere jste si vy zrealizovali
Pája
Diky kluci!
Pajo, urco neco poslu az budem na wifi, zatim nechci plytvat data.
Budem totiz delat i nas kalendar, takze nejaky fotky co nepouziju tam urco poslem.
Dobrý!! To jen podtrhuje vše co děláte! Je vidět, že jsou na Vás hrdí a věří Vám, a myslím si, že to samé platí o Vás a spolupráci s nimi...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
My víme proč jsme si svý partnery vybrali. Všichni nám na začátku projevili velkou důvěru a my se snažíme jim vyjít vstříc, kdykoli o to stojí. Tohle je jeden z výsledků.
Upravil Mirka dne 09.10.2016 13:56
vojta napsal:
Diky kluci!
Pajo, urco neco poslu az budem na wifi, zatim nechci plytvat data.
Budem totiz delat i nas kalendar, takze nejaky fotky co nepouziju tam urco poslem.
Super Vojto
Tesim se na fotky ktere zbydou a vlastne i na ten vas kalendar z cesty. Bude stopro paradni.
Pája
Táák pánové a dámy, je to tady! Už Pár týdnů po večerech makáme na překvapení a konečně je to venku.
Máme Kalendář na rok 2017!!
A navíc jsme udělali i krásný eshop abyste si ho mohli koupit. Zatím jsou tam jen dvě věci, ale do budoucna plánujeme něco přidat. O tom ale zase příště.
Tak jsem vás posunul zase o pár stovek kilometrů dál - 2 kousky. Už se těším až dorazí k Hovězákovi na Vingl.
Upravil Tonda dne 27.10.2016 07:04
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...