Po téměř roce a půl na cestách a 80 000 km jsme konečně dorazili do cíle. ????
Naše cesta ovšem zdaleka nekončí, ještě se musíme nějak dokodrcat domů. Nebyla by to ovšem ta pravá cesta kolem světa, kdybychom se náhle zjevili v Praze na letišti. Takže to bereme po vlastní ose jak, nejvíc to půjde. Vyjeli jsme na východ, dorazíme ze západu!
Dobrodružství může pokračovat...
Tudíž zanedlouho v ČR na shledanou :-)
Fanous přiložený následující obrázek:
Po téměř roce a půl na cestách a 80 000 km jsme konečně dorazili do cíle. ????
Naše cesta ovšem zdaleka nekončí, ještě se musíme nějak dokodrcat domů. Nebyla by to ovšem ta pravá cesta kolem světa, kdybychom se náhle zjevili v Praze na letišti. Takže to bereme po vlastní ose jak, nejvíc to půjde. Vyjeli jsme na východ, dorazíme ze západu!
Dobrodružství může pokračovat...
Tudíž zanedlouho v ČR na shledanou :-)
No kdybyste se vylodili na pláži Omaha bylo by to moc hezké ..to je Západ!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Mardock napsal:
nebuď srab a vem to domů přes Afriku
Pche... nepokoušej mě :-D
Je pravda, že jsme jednu chvíli přemýšleli o tom, že bychom se vylodili v Dakaru a pokračovali na sever. Afriku dáme příště
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Mardock napsal:
Je pravda, že jsme jednu chvíli přemýšleli o tom, že bychom se vylodili v Dakaru a pokračovali na sever. Afriku dáme příště
gratuluju!
+ ta bezpecnostni situace v AFR bude pravdepodobne jenom horsi... s narustem obyvatelstva, muselstva a proti-belosskeho rasizmu celkove.
Upravil hicks dne 01.11.2017 07:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mardock napsal:
Vyloďte se v JAR a pokračujte na sever to by byla pecka Přece nebudete na zimu spěchat do Evropy
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Promrzlý na kost, ale jsme konečně zpátky v ČR. Přijde nám, jako bychom vyjeli na cestu kolem světa včera. Nesmíme se nechat moc rozhýčkat rodnou hroudou a co nejrychleji naplánovat další trip...
Fanous přiložený následující obrázek:
[325.74Kb]
Upravil Fanous dne 15.11.2017 16:37
gratuluju... stihli jste to myslim jentaktak
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Děkujeme . Motorka letěla letadlem (jiným) z Buenos Aires do Madridu. Nejrychlejší, mohli jsme si tak projet i kus podzimního Španělska a cenově +- jak loď. Aklimatizace už probíhá
Děkujeme všem. Posezení/projekce a další věci určitě budou. Nejdřív se musíme trochu aklimatizovat a "odbyrokratizovat" :-D
Upravil Fanous dne 12.12.2017 20:06