ono je to tezky si dat jen par rumiku, kdyz se to rozjede pak se to tezko brzdi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jarní aprílová "Radarka", enduro-kemp pro začátečníky a setkání BMW GS fóra
Přidané 21.03.2016 12:42
Každej vlak má záchrannou brzdu - když tak musíš dopředu poprosit nějakého "zachránce" - tj. kamaráda nebo kamarádku (nebo třeba manželku), aby ji v případě nouze použili :-).
Nesmí se ale stát, že se rozjede i ten "zachránce" :-)))). Občas se mi to stane :-)))).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 21.03.2016 20:08
joe napsal:
blizour napsal:
Ahoj. Je nejakej casovej plan na tu skolu? Rad bych se zucastnil, ale musim v sobotu frcet dal, mam to 300 km a nerad bych jel za tmy. Diky
Přidané 22.03.2016 09:13
Jo to me zajima , sem ted dolil jeste trocha oleje a potreboval bych aby mi to mila znovu zesteloval
Čeština můj koníček
Přidané 22.03.2016 13:14
To kolik se Vás tam chystá bude asi masakrální a doufám, že to všechno uživíme. Pití je dost. Na večeři pátek objednáno 150 porcí guláše (doufám, že zůstane něco na sobotu). Kdo zůstane v sobotu na oběd dostane řízek se salátem a k večeři zbytky(guláš a řízky). Dále k dispozici 10 kilo domácích klobásek a 10 kg debrecínky (něco bude ještě v záloze). Kdo bude chtít snídani v sobotu a neděli musí si ji objednat jako už tradičně u obslužného okýnka. Předpokládám, že budou tři druhy piva. České, Moravské a nějaká speciálka. Kořalka - rum, pro pražáky zelená a nějaká specialitka. Kultůru řeší Toli - byl upozorněn na lehkou obnovu repertoáru, ale doufám, že Kačery zachová. Jinak v pátek večer Milan Holý objasní problematiku tlumičů a Honza Žlábek pohovoří o GS Trophy potom volná zábava včetně disko.
Kdyby Vás něco napadlo, ptejte se. Doufám, že pokud se něco povede méně, tak nebudete moc remcat. Za okýnkem se na Vás těší tři děvčata a samozřejmě já a Tonda.
Upravil joe dne 22.03.2016 13:15
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přidané 22.03.2016 14:30
Jo ale nejprve stelovani pak chlastani . Chapu ze kdyz jsi mimo pracoviste je tam panakova prirazka
Čeština můj koníček
Přidané 22.03.2016 21:07
Ivo Bohuslav napsal:
Na Brno se vyser, stačí ze z Plzně................
Ze z Plzně řikají jenom pražácí... Víš vod gdy máte v Praze Kampu? To přišli dvá plzeňácí do Prahy a povídají KAMPA sme to došli ?
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Přidané 28.03.2016 22:19
Pro ty, kdo budou chtít jet v sobotu na on-road projížďku: bude to směr "Česká Kanada" - konkrétně na steak na farmu BISON RANCH v Rožnově. V neděli jsme se tam s MrGS a Žirafákem vydali na obhlídku jestli se něco nezměnilo k horšímu a domluvit jídlo na sobotu. Nezměnilo se nic - jídlo bylo docela rychle, bylo výborné, obsluha byla super. Jen musím do středy dát vědět, kolik míst zamluvit. Je to tam dost "profláklé", takže mají o víkendech dost plno.
Takže kdo pojedete a budete tam chtít jíst, tak to PIŠTE TADY DO FÓRA, AŤ MÁM PŘEHLED.
Jestli se někdo "nevyjádří" tady, a pak se přidá v sobotu k nám, tak není v mých silách aby se tam najedl. Ale snad nebude problém najíst se "na etapy" - my co budeme mít místo zarezervované je po najezení "přenecháme" těm, co rezervaci mít nebudou . Zatím se půjdeme projít po okolí a kouknout k výběhu na bizony a počkáme na ostatní.
Trasa směrem "tam" má cca 90km a zpět cca 80km. Vyjet bych chtěl cca v 11h a oběd bych chtěl domluvit na 13h.
Pojede se "na pohodu" - žádný závod.
Přidané 28.03.2016 22:39
Ahoj Tondo, vidím, že se všichni ostýchají napsat to veřejně, že by se chtěli kromě vyjížďky i dobře nadlábnout, tak to zkusím prolomit a hlásím se na on-road vyjížďku
BMW R1150 GS Adventure 2002