Tak vis jak...uroven je jen jedna... mam objednany nejaky gumy, pokud to nebudou ony, pak bude nasledovat vyroba novych mezikusu...rozebrat brzdice a vratit tam puvodni bych psychicky nedal! Ale to nejlepsi je, ze cekame kazdym dnem potomka, takze mam vymluvu v praci, nikam nemusim jezdit a defender je v procesu...
Jeste k tem sroubum, po jagu, kde je uplne vsechno v palcich je tohle jednoduchy jak prase...defender ma 99procent metriku. Zbytek unf. Me ale nenas.rou...jsem vybaven...
Upravil Michal21 dne 30.01.2019 20:02
Michal21 napsal:
Tak vis jak...uroven je jen jedna... mam objednany nejaky gumy, pokud to nebudou ony, pak bude nasledovat vyroba novych mezikusu...rozebrat brzdice a vratit tam puvodni bych psychicky nedal! Ale to nejlepsi je, ze cekame kazdym dnem potomka, takze mam vymluvu v praci, nikam nemusim jezdit a defender je v procesu...
Michal21 napsal:
Tak se mi dnes podarilo zjistit neco z historie naseho defa. Auto bylo puvodne skutecne bily a prvnim majitelem byli cajti v chorvatsku...
Zajímavý osud jednoho auta...každopádně to možná bude důvod té malé koroze, protože ho dlouho nikdo pořádně v bahně nevymáchal když bylo nové..
Povedlo se mi najit v anglii specializovanou firmu na repas rizeni klasickych aut mezi nez Defender urcite patri. Tentokrat jsem se poucil a nehrabu se v tom. Jeste teda uvidime co to bude stat, ale myslim ze to nebude tak zly...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Jelikoz jsem takovej rekneme elektrikar tak vim, ze nejvetsi problem je s dratama. Mechanika muze bejt dokonale udelana, ale kdyz k tomu neni dokonale udelana elektroinstalace, pak je to vsechno k nicemu. V anglii existuje jedna supr firma, ktera vyrabi na klasicky auta kompletni elektricke svazky presne podle originalu vcetne barvy vodicu, konektoru atd...a presne takovou vec dame do defa, zadny pachatelstvi, ale profi reseni...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Diky, prevodku maji ale tu nepotrebuju ,ale je dobre vedet a kabely nemaji , ale ty zas jsou jeste koupit origo za dobrou cenu. U tech japonskych aut drzi sklady nekterych dilu i pres 20 let Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček