Saturnin napsal:
A bez vstriků by to nešlo? Já bych si je dokázal sehnat sám :-)
ty máš ale 1150, ne? Na 1150 to nemám hotové a v dohledné době se tomu nebudu věnovat (dokud nebudu mít jistotu, že seženu vstřiky)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
ptal jsem se u několika dodavatelů, i přímo v Německu a odpověď je všude stejná. Buď že vůbec neví kdy to bude dostupné nebo minule mě dali září a teď listopad... Kdyby se napsalo do BMW tak je určitě dodají, ale za cenu, kterou nikdo nechce.
Upravil Ero dne 11.10.2017 16:54
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ahoj ja bych nakomec prosil jen jednu - menim za 1150. Ale pokud by Ti v tom mely lezet penize (nebyl na ne nahradni zajemce za mne) tak si je vemu a prodam nasledne sam. Zalezi na Tobe. Druhou sadu si vezmu pro kamosa ktery s 11kou asi uz umre;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM