my co máme gumy celoroční nemusíme přezouvat
já na olomouckou musím,páč vedu vyjížďku a mám klíč od sezóny
o půl jedenácté budu u letadla,kdo chcete přijeďte,po skončení můžem někde zajet
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
...nejdříve zahajovačka Olomouckých motorkářů http://www.motork.../?aid=2463 ...sraz v 11:00, okouknout to a pokecat, pak přesun na Horní náměstí a pak třeba kousek na jejich vyjížďku
...a pak "se trhnout" a zajet do Prostějova přezout na letní gumy s Boxer Moravia http://www.boxerm...4&iid=1899[/quote] ...z OL do Prostějova je to kousek a "boxermoraváci" vyjíždějí až ve 14:00, tzn. fůra času
aji tak by to šloakorát já to musím dotáhnout do konce,kdybych se trhl,všichni jeli zamnou do prostějovato by měl cyril radost
Olomouc - "kupa lidí" a docela chaos" ...obdivuju organizátory, že do něčeho podobného jdou ...zdálo se mi to být "na hraně" zvládnutelnosti
...je prima, když se sejdou lidi se stejnou zálibou, ale necítil jsem se bezpečně ...po pár km vyjížďky, kdy jsem stále jenom koukal vpravo, vlevo a do zrcátek ve strachu aby mne nesejmul nějaký "natěšenec" co opravdu vyjel ten den letos poprvé, jsem se hned na výjezdu z města trhnul
...přejezd do Prostějova (Bouzov, Konice, Hrochov) jen ve dvou motorkách byl super
...přezouvání gum Boxeru Morava bylo určitě komornější
...vyjížďka v pohodě (normální rozestupy v "cik-cak" formaci) ...ačkoliv jsem tam skoro nikoho neznal, tak jsem si s pár lidma hezky pokecal ...subjektivně tedy hodnotím akci Boxerů jako lepší
Upravil prezi dne 19.04.2009 10:58
Každý si nakonec najde to, co mu víc vyhovuje a tak by to mělo být. Někdo má rád nekonečné kolony, někdo pohodovku v pár lidech. Hlavně, že nám všem klaplo poačasí a že se nikdo nevysekal.
Zdar všem Cyril.
Pár fotek v odkazu zde... http://www.cyrilmoto.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=10&p=47&sid=fe39c9b355e73cc8e04c0b9a10e7ecf6#p47
Upravil Cyril dne 19.04.2009 11:55
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
nedělali sme to pro určitý druh motorek,ale pro olomoucký motorkářevěděli sme,že jich může přijet hodně,ale toto byl mazec http://olomoucky....90418.html
na náměstí už mě brali mrákoty,páč to furt přijíždělo a nebylo to kde dávat,ale zvládlo se tona eccák nás dojelo cca 360 motorek.
v takové bandě se vždy najde nějakej trouba,co se potřebuje předvézt,stím nic nenaděláme,zaplať pánbu zato,že se nic nestalo a všichni jsme se dostali z bodu A do bodu B bez úhony
Upravil bystricke dne 19.04.2009 23:31
Tak Moravo, kdo máte zítra volno a chuť"První Krumlovská míle", sobota 25.4.2009 sraz Moravský Krumlov, 11:00-12:00 h u Jatek na ul. Znojmeská. Jede se do Náměště na vojenské letiště a pak do Kozlan na radarku k Jirkovi Introvičovi na gulášek, možnost přespání(nutnost spacáku) ve vojenských stanech, off-road na místním poligonku, za mírný poplatek např. lukostřelba, paintbolll atd.atd. Výčep v místě. Pivo poteče. Ceny lidové. Není to žádná komerce. Loni tam pár kluků BMW bylo.
tak ste tam všici byli (v Prostějově), já taky ale nikoho z vás jsem nepoznal.... tak příště musíme dát nějaké poznávací znamení....třeba mašinu s válcema do strany...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
tak ste tam všici byli (v Prostějově), já taky ale nikoho z vás jsem nepoznal.... tak příště musíme dát nějaké poznávací znamení....třeba mašinu s válcema do strany...
...to mi neříkej, že jsi tam byl taky ...příště si tedy vezmu svůj letní obleček (viz. atavar) - v tom jsem nepřehlédnutelný
...do Prostějova jsem dorazil s Konym těsně před druhou na nejhezčí motorce ze všech ...červené 11-tce
já tam byl už od jedné hodiny taky na nejhezčí motorce ze všech....červené 12-tce
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
kurňa chlapi to je na hovno. Já tam stál jak péro a s nikým se nebavil. Stál jsem s nejkrásnější motorkou limetkovou 11kou na kraji.
To je škoda, nudil jsem se. Příště si budeme muset před nějakou akcí domluvit nějaké znamení.
Splněný sen moje 1100GS