fifa napsal:
no koukám že osazenstvo bude výborné tak snad dorazím a stou ofroud vyjíždkou tak nevím jestli bandour to zmákne co říkáš Vevisi
no ta na vás počkám s těma holkama třeba bude líp
Fífo,ty si to ještě neprodal???To si děláš srandu!
Koukej to dát pořádně do všech inzerátu za nejnižší cenu a pak už jen pro GS!
KDO JEDE UŽ VE ČTVRTEK JAKO JÁ A IVO BOHUSLAV?
dělám co můžu cena úplně v prdeli a furt nic a níž už nejdu za 4 roky starou motorku dávat zadarmo ?? to nejsem blázen no uvidíme každopádně až to bouchnu a to doufám že jo tak to gs je na 100%
a já jedu až v pátek teda jestli budu mít na čom
když ho miluješ není co řešit
Tak jsem malinko zmenil sobotni plan.Az po obed po silnicni vyjizdce se nic nemeni.Po obede si da parta,ktera nepojede off-road delsi kafe a pocka na nas,nez si dame as 45min.peknou off-road vlozku.Vzhledem k tomu,ze bude vikend a turisti,tak budeme pote vsichni pokracovat po krasnych polskych silnickach a udelame pekny prejezd polskem z Broumova do Nachoda.Pak se jiz budeme vracet smer Machov,ale zajemci jeste muzou nakouknout do Orlickych hor,ktere zacinaji kousek nad Nachodem.Pred Machovem zacne stejne jako loni druha cast off-road.Ale mam toho letos v hlave vic a mozna i trochu narocnejsi.Budem se ale motat stale par km od zakladny,tak nebude problem to kdykoliv ukoncit.
Az si Milos uvedomi,ze uz je doma,tak asi udelam jeste jedno vlakno,kam se nebude psat,ale budou tam vsechny podrobnosti a poradim jak se nejlip dostat do Machova.
V kvetnu je totiz v planu v Hronove objizdka,tak vam popisu jak se sem dostat peknyma silnickama bez zbytecnych km navic.A na hlavni strane Milos obnovi upoutavku na sraz s komentari,do kterych budete psat kdo prijede a od kdy do kdy.(Samozrejme,ze se muze neco prihodit,ale potrebuju to aspon priblizne)Nejde o pocet motorek,ale o lidi.Takze pocet i se spolujezdcem,kamosem na dalsi moto atd.Potrebuju vedet kolik nechat udelat jidla,jake pripravit sezeni atd.A hlavne musim nahlasit priblizny pocet lidi na sobotni obed.Tak dik za pochopeni.Doufam,ze aspon trochu vyjde pocasi protoze mam pocit,ze uz je leto a v kvetnu zacne podzim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
jen jeden dotaz nevyjde mě dorazit dříve jak v sobotu ráno , kdy vyrážíte na vyjíždku , off pro mě není , ale okoloí Machova znám již dost dlouho , tak bych se třeba někde přidal
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
Roman_bmw napsal:
jen jeden dotaz nevyjde mě dorazit dříve jak v sobotu ráno , kdy vyrážíte na vyjíždku , off pro mě není , ale okoloí Machova znám již dost dlouho , tak bych se třeba někde přidal
Vidim odjezd z Machova tak na 11hod.To stihnes.Ale v 11h. chci fakt vyjet.
Na uvodni strance byli k upoutavce na sraz pridany komentare!Tak je prosim nezaplevelte! Kdo uz vi,ze pokud mu do toho neprijde neco vazneho,tak prijede,tak to tam prosim napiste,at mam lepsi prehled.Napiste pocet lidi a od kdy do kdy.Pokud treba prijedete az v sobotu vecer,to znamena,ze nebudete na vyjizdce a obede,tak to napiste treba takto:so vecer-nedele.Sraz je oficielne od patka asi 15hod do nedele dopoledne,ale par nadsencu prijede uz ve ctvrtek odpoledne.Neni to problem,ale ctvrtecni vecer je pouze posezeni v hospode s mistnimi.Stan si samozrejme muzete postavit uz ve ctvrtek a snidani mam na patek rano taky slibenou.Jak bude cas,napisu nezavazny program a navod k ceste do Machova a milos to pripichne k upoutavce.
Tak to ubytovani nakonec nedopadlo.Ale stejne se o nej nikdo neprihlasil,takto neresim a pro Aldu to mam vymysleny.Prispevek jsem vymazal.Dnes jsem byl projet druhou cast silnicni vyjizdky,a je to fakt pekny.Kdo si jeste nevsiml,ze jsou ke srazu vlozeny komentare,tak pokud se vam chce,tak se do nich prihlaste.Kdo se prihlasil pouze v diskuzi nebo e-mailem,tak pokud to nezrusi,tak s nim taky pocitam.Pouze je to pro mne v tech komentarich prehlednejsi.
Vevis: Hele neventiluj tady tak nahlas ze jsem jedinej linej a pohodlnej. Co Bob? Nerikej, ze bude spat ve stanu, tomu neverim, je pohodlnejsi nez ja!
Jo a kde ze budu spat? U tebe doma? Tak to napln lednici lahvacema ale!
No Bob asi bude fakt spat ve stanu!Jen se me ptal,kdyby bylo fakt hnusne,jestli je mozny spat treba nekde na zemi pod strechou.Ale nic jsem mu neslibil.Ale v tyhle hospode je v celku normalni,ze pokud usnes u stolu,tak hospodskej te nevyhazuje,ale ma uchystanou karimatku a deku a spi v hospode taky.A to nekecam! Jo s tim ubytovanim v tenhle termin je fakt dost problem.3 chalupy par minut pesky mi nedopadli.Ale na druhe strane Machova je dalsi hospoda s ubytovanim.Asi 4 km je fakt peknej hotylek a mozna jeste neco.Pro vas uz to asi neni na dojiti.Ja to mam domu 3km a chodim to asi 35 min.Ale kdyz mi neujede,tak patky jezdim tam i spatky sichtakem. Jo manzelka mi slibila,protoze stejne nemuze pit,ze vas spat odveze a rano vas vyzvedne.Tak neboj,ze bys musel abstinovat. Ale zamlouvat to budu az budes vedet,kdy dorazis.V ty vzdalenosti 3-4 km uz to neni problem.
blaser napsal:
Taky rad prijedu,neni tu nejaky moravak ke kteremu bych se mohl pripojit? Nechci jet sam to je nuda.
Povezu ve čtvrtek motorku na vozíku spolu s rodinkou na chatu do Petříkova v Jeseníkách,v pátek kolem poledne bych vyrazil přes Polsko (je to coby kamenem dohodil) do Machova. Jestli chceš, můžu na tebe v Petř. počkat a můžem pak pokračovat přes PL spolu...
Alda napsal:
Jasny, to je vsechno OK a taky existujou taxiky - tady jestli existujou i na tom vasem konci sveta
No jestli ti nevadi,ze 2/3 ceny bude delat prijezd taxiku do Machova?
Jeste me napadlo,ze taxika by mohl delat abstinent Hicks! Ted,kdyz uz mu tam nezabira misto ten topcase,tak vas treba pobere oba najednou.
bluesbery napsal:
Povezu ve čtvrtek motorku na vozíku spolu s rodinkou na chatu do Petříkova v Jeseníkách,v pátek kolem poledne bych vyrazil přes Polsko (je to coby kamenem dohodil) do Machova. Jestli chceš, můžu na tebe v Petř. počkat a můžem pak pokračovat přes PL spolu...
Cestu Jesenik,Javornik,Bily Potok,Zloty Stok,Klodsko,Kudova Zdroj,Nachod fakt doporucuju.Sice po Cesku je mnohem vic zatacek,ale tady usetrite min.60km na jedne ceste,vyjimecne je tam slusna silnice a prestoze z Klodska do Nachoda uz je to pomalejsi,tak usetrite min.hodinu.Bacha na polsky policajti,obcas tam merej!
V Machovske lhote je to pouze pro pesi a cyklisty.Z polske strany pokud trefis odbocku,tak dojedes rozbitou silnickou do polske osady Pasterka,kde konci asfalt.Tam jet muzes.Pak bys musel zaparkovat motorku,Projit si asi 200m bez asfaltu jestli tam nikdo neni a v pohode prejedes.Po 200 m jsi v cesku na asfalte,po 0,5km v Machovske lhote a po asi 4 km stale po hlavni jsi u hospody.Ale z Karlova to spravne trefit neni uplne jednoduchy.Ted nevim co tam maj znaceny.Ale pojedem kolem druhou cast silnicni vyjizdky.
Upravil vevis dne 20.04.2009 22:18