Milan B napsal:
Čau,můj poznatek z doby když sem měl Blackbirda.Po různých více či méně drahých a značkových mazadlech,sem zůstal u MUC-OFF.Je to jakoby suchý mazadlo,takže žádnej sajrajt po namazání.Mazalo to dobře,jenom tam nezůstával ten bílej šlem jako z ostatních.A na čištění sem si kupoval čistič brzd ve spreji od Bernera,levnější než origo na řetěz.Takže asi tak
no tyhle suchy mazadla si udajne nevedou vubec dobre v mokru.
+ ten cistic na kotouce je setrnej ke gume?
Mám suchý mazivo vyzkoušený na dominátoru cca 20 000km,dakaru cca 37 000km a dal jsem to i na osmikilo teď a nic jiného už používat nebudu za tu čistou motorku a minimální potřebu čistit řetěz při dalším mazání to stojí; a když jedu ve větším dešti tak to pak až to oschne přestříknu -žádný problém se nekoná
a co konkretne pouzivas a jak casto mazes?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milan B napsal:
Čau,můj poznatek z doby když sem měl Blackbirda.Po různých více či méně drahých a značkových mazadlech,sem zůstal u MUC-OFF.Je to jakoby suchý mazadlo,takže žádnej sajrajt po namazání.Mazalo to dobře,jenom tam nezůstával ten bílej šlem jako z ostatních.A na čištění sem si kupoval čistič brzd ve spreji od Bernera,levnější než origo na řetěz.Takže asi tak
no tyhle suchy mazadla si udajne nevedou vubec dobre v mokru.
+ ten cistic na kotouce je setrnej ke gume?
Mám suchý mazivo vyzkoušený na dominátoru cca 20 000km,dakaru cca 37 000km a dal jsem to i na osmikilo teď a nic jiného už používat nebudu za tu čistou motorku a minimální potřebu čistit řetěz při dalším mazání to stojí; a když jedu ve větším dešti tak to pak až to oschne přestříknu -žádný problém se nekoná
a co konkretne pouzivas a jak casto mazes?
http://www.motops...lube/c2576
mažu po 600km +- jak mě to vyjde,párkrát jsem namazal i po tisíci a nebyl problém,jezdím hlavně po silnici ,někdy polní cesta
Upravil kim dne 05.02.2012 22:04