Tak už jsem bez katalizátoru.Ale musel sem ho hodně přemlouvat.Jsem zvědav jak se to bude chovat-jenom záslepka udělala hodně a co teprv ten kat.
toli přiložený následující obrázek:
JJ vyndat katík to je poctivá dřina. Jen nevím jestli si tam neudělal jenom pár děr... já to i odvrtával a nakonec jsem to říznul - drží to hodně pohromadě. Není to keramika aby se to vydrolilo.
Dakar 650, HusaberG
Udělal sem tam pořádnou díru a pak se celej ten hřib oddělil a spadnul dovnitř tzn. že už ho odsud nikdy nedostanu ale počítám stím že jak se to tam bude mlátit tak to vylítá ven a nebo se to tam šprajcne a bude to dobrý.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Namlátil sem to tam tak že se to šprajclo mezi stěnou a tou trubičkou co vede ven.Tak snad se to tam nebude mlátit a dělat neplechu.
To co vidíš je v podstatě katík - je tam vloženej válec s nerez pláštěm a obvařenej. Kuželový náběhy jsou volný. Jediný co si myslím že jsi ucpal je vývod za sestupným kuželem a vývodní rourou. Za děrovanou trubku se není možný tyčkou dostat. Konec děrovaný roury je zaslepenej.
Dakar 650, HusaberG
Ty máš dvousvíčku že jo? Já tam vlastně mám jenom tu trubičku co je jako vývod .A když ten zbytek katíku přesypu tak ho vidim v tý boční trubce která vede do druhý koncovky ale je moc velkej takže se nedostane ven,a nechci do toho nějak moc mlátil abych nedeformoval tu trubičku.
Tak to jo, asi v tom bude rozdíl, nebo jsi prorazil tu děrovanou část. Tak nebo tak ucpaný to nebude. Ale nějak bych klidný spaní neměl - motorka občas kuckne nebo se protočí zpět a kousek kovu ve válci není dobrej. Bude to tam dělat kravál a vytloukat vnitřek. Nějak mě ale nenapadá jak to vyndat....
Dakar 650, HusaberG
JJ tohle je pěkný... mě příjde spíš těžkej předek ale laďákem jde sundat nějaký to kilo celkově. Já teda překopal originály a mám laďák + schránku na drobnosti.
Až se naučíš s laminátem tak si u tebe obědnám ty zadní boční plasty - mám je hin.
Dakar 650, HusaberG
Miki, ja mam jednosvíčku a já ten prvni díl mam uplně prázdnej. Nemam tam takovoudle rouru. Takže Tolimu skutečne muže ten kat vypadnout až ven. Ale rozhodně se k tobe pripojuju aby to vyndal celý a nic tam nenechával.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Tady to jde říznout hned za svárem a pak jsem kolem navařil pásek plechu + to do něj nanejtoval. Samozřejmě jsem udělal nejdřív vnitřní úpravy.
MikiberG přiložený následující obrázek:
Tak jsem si dneska koupil za 1500 novou levou koncovku na pokusy a nejdriv ji odspuntuju a vytahnu z ni tu fletnu a pak se uvidi... Nechal jsem si pro jistotu original, abych to mohl vratit do puvodniho stavu kvuli prodeji a tak. Myslite ze 1500 neni premrsteny?
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Když vidím ty fotky, tak si připadám jak na chirurgii
Já jsem odstranil jen tu záslepku a je možný že to opravdu víc tahá za ruce. Jen nevím jestli si to jen myslím díky lepšímu zvuku, nebo to tak skutečně je.
Jo, a do přívodu sání jsem udělal tři otvory o průměru 10mm abych zlepšil přístup vzduchu. Udělal jsem schválně jen kulaté otvory, protože je můžu kdykoli zaslepit nějakou plastovou ucpávkou která se dá běžně koupit.
berka přiložený následující obrázek:
[114.57Kb]
Upravil berka dne 25.01.2010 12:56
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350