Pánové a dámy,
děkuji za příjemně strávený víkend. Sám jsem se i něco přiučil. A děkuji i za pomoc s nastartováním hrocha. Po pravdě mi cestou do Plzně mojí blbostí chcípnul, když jsem zastavil na kopečku a zavadil o řadičku při sklápění policajta. Kopec mi byl skoro malej a až když jsem běžel vedle něj (s kufry to není žádná sranda) sem jej až pod kopcem roztlačil. Na baterce bylo po dojetí 13,1 a při sepnutí srarteru 6 voltů, tak jde asi do zkratu a nejspíš je v tahu i Motobatt.
Právě jsem kuchnul strater a nejspíš dostal včera na školičce při tolika startech pěkně na frak. Dva magnety se utrhly a jeden se roztrhal na kousíčky.
Edit: V pondělí jsem dal starter do servisu ve Šlovicích a dnes vyzvednut. Vyměněno pár dílů, hlavně stator, který měl upadané magnety, asi i cívka, protože má nové šroubky, dali nové uhlíky, které byly po 3000 dlouhé, ale vypálené. Baterka Motobatt přeměřena a je v pohodě. Starter startuje na vrknutí. Cena za repas 1300 za díly a 1000 za práci.
Upravil vsezved dne 11.04.2018 21:02
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Parádní Mařo
Rudo příště trochu víc tepla objednej... já už mám starou ženu a nechce semnou spát ve stanu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Parádní Mařo
Rudo příště trochu víc tepla objednej... já už mám starou ženu a nechce semnou spát ve stanu
Si musím rejpnout Jseš si jistej, že je to tím stanem?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky se připojuji s díky organizátorům za pěknou akci, rád jsem poznal pár dalších lidí, nikdo mě nekousl ani nepoblil (jak jste někdo varoval), takže za mě supr. Enduro školka se mi líbila i přesto, že byla "plně" obsazena :-) , rozhodně mi to něco dalo, Rudo díky. Počasí bylo skvělé, i když v noci mohlo být o 15 stupňů více a přes den méně. Ale není špatné počasí, jen špatné oblečení. Takže ještě jednou díky všem a někdy příště...
:-( no opět to nevyšlo, a to jsem si dal předsevzetí, ale nějak jsem to smichal s Visáčema a ..tak. Ale snad pán a BOB dá, a uvidíme se na dvouventilech. Musím si tu kultůru doma prosadit.
Zdar borci-vim ze uz je to trochu se spozdenim,ale udelal jsem v sobotu par preletu nad Radarkou,tak kdyby Vas to zajimalo prikladam odkaz.Na nejakou vetsi kreativitu jsem nemel prostor :-)
https://www.youtube.com/v/demIq0qXSAw&feature=youtu.be