Nejde, nejde... nejde pro uživatele. Ta funkce tam ještě před rokem byla a normálně fungovala. Z nějakého důvodu ji odstranili a je potřeba je přinutit k tomu, aby řekli ajťákovi: tak to těm ču.ákům zase pusť, když pořád píšou. Víc problémů v tom být nemůže. Ta funkce tam je a je jen zneaktivněná. Pro ajťáka je to asi 30s práce.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mozna neco delam blbe, ale je to hlavni duvod, proc Mapy.cz nepouzivam a platim si TomTom Go. Naplanuju si treba v PC trasu a ulozim. Pak na mobilu spustim Mapy.cz, nactu si ulozenou trasu a vyrazim na cestu. Po ceste chci treba na jidlo, tak si necham vyhledat nejakou hospodu, sjedu treba 2-3 km z naplanovane trasy a v hospode vse vypnu. Po jidle chci pokracovat, tak zapnu Mapy.cz, znovu nactu ulozenou trasu, dam navigovat a ono me to genialne vede do vychoziho bodu. TomTom se me zepta, zda-li chci na zacatek na trasy nebo k nejblizsimu bodu, ale tuhle moznost jsem v Mapach.cz nenasel. Nebo mi neco unika? Nebyt tohoto, tak by to asi jinak bylo pouzitelny...
Upravil lebi dne 02.04.2024 20:21
Opět jsem jim napsal, protože to, co tady sdílel cvrnda, mě od nich přijde už dost ignorantský a opravdu... jsou to ignoranti...
Na dotaz, co je k tomu vede a že každá věc, která má smysl, má automaticky i objektivní důvod, mi odepsali, že se na ně obrátilo jen pár jednotlivců, kterým to chybí... takže, co na to říct? Je to na nás. Jim nevadí, že to je nesmysl a většině lidí evidentně taky ne.
Mr GS přiložený následující obrázek:
Pavel ti jen upravil příspěvek, aby šlo video otevřít, vkládáš ho špatně. Dnes mi W702BS přišlo domů, zítra budu aspoň základně testovat na R1250GSA, tak dám vědět.
@DAGR
Jich prodal hromadu, tak jak bude mít čas, určitě sem napíše zkušenosti.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ajo! No pro mě čína jako čína Tak se omlouvám za mystifikaci.
Já jezdím TomTom 550
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tak viditelnost na slunci je super, krásně je vše vidět. Horní řádek TFT je vidět při mých 184cm. Fotil jsem při mém posezu v úrovni očí.
Zdenek34 přiložený následující obrázek:
Jezdím už celou sezonu s Chigee najeto asi 17-18tis a v podstatě není nic co bych vytknul. Pokud budete chtít info tak spíš zavolat 605520432. Vyměnil jsem ji po strašně dlouhé době za Navigator V a VI. Zkoušel jsme i Carpuride tam mám najeto na první verzi cca 1tis Km, vše funguje v podstatě stejně, ale zpracování je horší, je to na ni opravdu vidět. No po 1 tis Km do ní zateklo a přestala fungovat. Proto ji v nabídce ještě nemám. Domluvil jsme se s výrobcem na novém kusu a hned jak budu moct na motorku budu testovat jak 5’’ tak 7’’ verzi.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Zdarec pánové, díky moc za odpovědi. GS jsem koupil loni a po pročtení komentářů jsem do originální navigace nešel a koupil držák na mobil. Jako v podstatě vše OK (jako navigace z mobilu), ale držák cloní vrchní řádek origo displeje a za deště to neni ideální.
Jak Chigee, tak w 702 B/S/ W502 B/S je dobrá alternativa, plnohodnotné ovládání z řídítek, lepší ochrana proti dešti, zamknuto v držáku, větší a snad lépe viditelný displej.
V 5/25 plánujeme Albánii, tak to chci nějak rozseknout a něco objednat
Měl někdo v rukou model od Interphone Ridesync? Zvažuji ještě jí. Koukal jsem na recenze na YT, ale nic podrobnějšího nezávislého jsem nenašel. Kdyby měl někdo zkušenosti, budu rád.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Pár jsem jich montoval, trochu nešikovně je konektor napájení na boku, ale není to nic strašného. Viditelnost co jsem zkoušel a recenze od zákazníků je v pohodě i na slunci.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Interphone by měl co nevidět přijít s novou verzí RideSync BMW, která by měla jít do originálního držáku a podporovat ovládání z řidítek. Současná verze toto neumí.
Lzounek napsal:
Zdarec pánové, díky moc za odpovědi. GS jsem koupil loni a po pročtení komentářů jsem do originální navigace nešel a koupil držák na mobil. Jako v podstatě vše OK (jako navigace z mobilu), ale držák cloní vrchní řádek origo displeje a za deště to neni ideální.
Jak Chigee, tak w 702 B/S/ W502 B/S je dobrá alternativa, plnohodnotné ovládání z řídítek, lepší ochrana proti dešti, zamknuto v držáku, větší a snad lépe viditelný displej.
V 5/25 plánujeme Albánii, tak to chci nějak rozseknout a něco objednat