Nejde, nejde... nejde pro uživatele. Ta funkce tam ještě před rokem byla a normálně fungovala. Z nějakého důvodu ji odstranili a je potřeba je přinutit k tomu, aby řekli ajťákovi: tak to těm ču.ákům zase pusť, když pořád píšou. Víc problémů v tom být nemůže. Ta funkce tam je a je jen zneaktivněná. Pro ajťáka je to asi 30s práce.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mozna neco delam blbe, ale je to hlavni duvod, proc Mapy.cz nepouzivam a platim si TomTom Go. Naplanuju si treba v PC trasu a ulozim. Pak na mobilu spustim Mapy.cz, nactu si ulozenou trasu a vyrazim na cestu. Po ceste chci treba na jidlo, tak si necham vyhledat nejakou hospodu, sjedu treba 2-3 km z naplanovane trasy a v hospode vse vypnu. Po jidle chci pokracovat, tak zapnu Mapy.cz, znovu nactu ulozenou trasu, dam navigovat a ono me to genialne vede do vychoziho bodu. TomTom se me zepta, zda-li chci na zacatek na trasy nebo k nejblizsimu bodu, ale tuhle moznost jsem v Mapach.cz nenasel. Nebo mi neco unika? Nebyt tohoto, tak by to asi jinak bylo pouzitelny...
Upravil lebi dne 02.04.2024 20:21
Opět jsem jim napsal, protože to, co tady sdílel cvrnda, mě od nich přijde už dost ignorantský a opravdu... jsou to ignoranti...
Na dotaz, co je k tomu vede a že každá věc, která má smysl, má automaticky i objektivní důvod, mi odepsali, že se na ně obrátilo jen pár jednotlivců, kterým to chybí... takže, co na to říct? Je to na nás. Jim nevadí, že to je nesmysl a většině lidí evidentně taky ne.
Mr GS přiložený následující obrázek: