Mno na Bahna bych se taky mohl mrknout čéče.Ani nevím že ta akce je,ale díval jsem se na ní vždycky v televizi.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jedu se tam mérknout taky prvně, ale od několika kámošů jsem slyšel, že to je dost dobrý. Hlavně aby bylo rozumný počasí a celej den nechcalo... krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
Kam jedete na víkend? Venku je krásně, skoro neprší, tak to chce někam vyrazit. Já jedu do práce.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
ted jsem se zmijonem skoncil z rachotou, pudu trocha zachlastat a zetra teda nevim kam zajet.mozna da nakej typ bohůš, minuló sobotu ten slavkov bel olrajd
Bohus je v Garmischparchantu.Kam se chystate bloodit?Nejakej offik nebo klouzani po asfaltu?Kdyby to druhy tak bych se sklouzl s vama.Offik zatim nemuzu pac mam zdratovany rameno.Ale nejaky polnacky zvladnu.Dyztak napiste pridal bych se.
Taky sem se bel vykašovat a povedlo se, ale nikam nejedu. Až v pondělí...do práce...autem.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
A co zitra chlapaci?Nekam bych fakt vyrazil,ale samotnymu se me nechce.Dneska uz chlastat nebudu pac me je blbe.Tak si dam jen nekolik pivecek na vyprosteni a rychlo dom.Tak kurna chlapy nebo aj baby piste!!!
Sem byl v Žernovníku na klobásce dneska...kósek od Černé Hory...znáš Fanóšu??
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tak sem se pred chvilou vratil z polni vyjizdky dal jsem si regulernich 30km po cerstve posecenych polich a po polnackach a reknu vam ze me bolijou ruce vic jak po celodeni pracipoznatky super pole po hrachu paradne se jede je to jak nekde na pousti nejhorsi je pole po repce nejak ji secou moc nad zemi ale co na vecerni odreagovani vsem vrele doporucuju (nez to zorou)
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Kdyby někdo nevěděl, co podniknout o víkendu 24.-26.8.2007, tak se na Vysočině koná prima akcička pro špuntaře Byla jsem na nultém ročníku na jaře a bylo to moc povedené http://endurovyso...Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Lenco tak se konecne potkame ,ja tam dorazim v sobotu rano.Tesim se a doufam,ze si paradne zalitame(ale ne vzduchem).Zvolil jsem stredni trasu tak snad to zvladnu.
No jo, Fanošu, vypadá to, že snad konečně jo
Co jsem mluvila s Tráwou, tak budou k dispozici mapy s vyznačenýma možnýma trasama nebo pro méně soběstačné i průvodci. Ale já preferuju spíš volnost pohybu, takže si asi s kámošema vezmeme mapu, složíme ji do čtverečku a vyrazíme za nosem Terény jsou tam luxusní, posledně jsme vyrazili v devět ráno a dojeli jsme v šest, všechno mimo asfalt
No... ehmm.... já od určité doby proti lítání vzduchem až tak nejsem
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.