Ahoj všichni, mám 1150 jednosvíci Osazen filtr pipercross ,y-svod Dominator, koncovku Akrapa s homovložkou a dnes jsem namontoval chip stage 10 .Jelo to pěkně,ale po tom načipování to je teda bomba....... Velké díky Milane
Po dlhom case to tu ozivim. Nahodou nema niekto na 1150 gs cip stage 11??? Ak ano mal by som zaujem.
A aj poradit co tam treba prepojit ked budem vo vyskach 3000+ a kvalita benzinu nizka?
Zdravím, taky přidám svojí zkušenost. Mám 1999 R1150GS, piepercross filtr, vstřiky EV14, Ysvod, laďák. Bral jsem stage 10 chip od Johna pře ebay. Nereagoval na zprávy přes ebay ani přes email, čekal jsem asi měsíc bez odezvy. Nakonec jsem ho dohnal na FB, kde mi slíbil, že už to posílá, po dalších 14 dnech jsem znovu urgoval, prý je na cestě. Nakonec došli dva...
Po instalaci jsem stejný problém jaký už byl uveden výše - čerpadlo jelo stále a motor nestartoval. Po konzultaci s Johnem mi poslal ješte destičku pod chip (encryption board), jelikož mám starší typ řídící jednotky začínající 1. S tím už chip funguje, zatím jsem dal jenom krátkou projížďku, je tam znát větší zátah a plynulost hlavně ve vyšších otáčkách.
Takže jeden chip stage 10 mi tu zbyl (pro ECU 2001+), kdyby měl někdo zájem...
Chlapi, zkouseli jste nekdo pripojit motorku s chipem od Johna na diagnostiku? Osobne mam jen GS911 a po pripojeni a zobrazeni signalu z lambda sondy by jeden mel pocit, ze je mrtva. Koupil jsem novou a stejny vysledek. Pokud mam spravne info, tak signal ze spravne pracujici lambdy by mel oscilovat mezi dvema hodnotami napeti v jakemkoliv rezimu motorky. S chipem od Johna se tak deje jenom v otackach. Zajimalo by me proc to tak je. John mi na to napsal, ze udajum z GS911 neveri a tim byla diskuse u konce ...
lebi přiložený následující obrázek:
lebi napsal:
Chlapi, zkouseli jste nekdo pripojit motorku s chipem od Johna na diagnostiku? Osobne mam jen GS911 a po pripojeni a zobrazeni signalu z lambda sondy by jeden mel pocit, ze je mrtva. Koupil jsem novou a stejny vysledek. Pokud mam spravne info, tak signal ze spravne pracujici lambdy by mel oscilovat mezi dvema hodnotami napeti v jakemkoliv rezimu motorky. S chipem od Johna se tak deje jenom v otackach. Zajimalo by me proc to tak je. John mi na to napsal, ze udajum z GS911 neveri a tim byla diskuse u konce ...
DanielC napsal:
Ahoj,
chtel bych se zeptat ohledne tech cipu na 1200 vzduch ,na jaky modely to lze poridit co to vsecno obnasi ,poparipade jestli stim ma uz nekdo zkusenosti ,atd. moc dekuji za odpoved.
Daniel
Zdarec,díky Milanovi mám na 12 přehrané palivové mapy. Společně s tímto laďákem https://www.roads...centrale-1.svody origo s katem. Motorka se teď líp "sbírá" z nižších otáček, zmizela díra mezi 4-5 tis., jede to o poznání líp.
Co ještě musím pořešit je molitanový filtr http://www.bmwmot...8-bmw-p872 a preventivně vstřikovače. Tuto úpravu můžu jenom doporucit
Upravil Kuba89 dne 25.11.2019 07:10
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Mam stage 10 a jezdim pod 6,5 l/100km, spotrebu pocitam podle pridavneho tachometru a ne podle toho originalniho kramu co se na 500 km dokaze felit i o 20 km. Podle originalu vychazi lepsi spotreba.
Sice off topic, ale ta zkreslená rychlost a vzdálenost mě taky štve. Náhodou se mi teď pokazil, tak budu dávat šneka z R nebo RT, kde je jiný poměr zubů nastavený na 17 kolo. u nás by to mělo s větším kolem ukazovat nižší rychlost a podle geofreho, který to zkoušel na GS, tak to ukazuje přesně jako GPS.
Upravil Spitfire dne 26.11.2019 08:37
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
To je zajímavý... to je na obvodu kol 17" a 19" rozdíl skoro 10%
Má to tak i 1100GS? Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Spitfire napsal:
Sice off topic, ale ta zkreslená rychlost a vzdálenost mě taky štve. Náhodou se mi teď pokazil, tak budu dávat šneka z R nebo RT, kde je jiný poměr zubů nastavený na 17 kolo. u nás by to mělo s větším kolem ukazovat nižší rychlost a podle geofreho, který to zkoušel na GS, tak to ukazuje přesně jako GPS.
Bavime se o sneku co je u predniho kola? Jako taky me sere jina rychlost a jina celkove ujeta vzdalenost oproti navi.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mr GS napsal:
To je zajímavý... to je na obvodu kol 17" a 19" rozdíl skoro 10%
Má to tak i 1100GS?
Už je to sice asi půl roku, co jsem měl na 11ce šneka za RT/R. Do cca 130 mi ukazoval prakticky stejně jako GPS +- 2 km/h Pak už tam byl rozptyl větší. např. GPS 160, tacho 152...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
od doby co mám chip stage 11 najedu na nádrž na 1150 asi 350km, před tím sotva 300. Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Zdravim Vás, taky zkušenost se spotřebou, originál mapa furt přes šest, s čipem 8 hned 5,1-5,5
jsem zvědavý na desítku, mám ji doma v šufleti, dám po namontování Y
R1150R 2004
stage 10 (8)
scorpion red ex.