Nedávno jsem se soudil o ochranou známku svoji,nebudu jmenovat.Jedná velká firma napadla že je hodně podobná atd atd.Dokonce i barva jim vadila. Domluva nic neřešila..snaha o dohodu nic neřešila. Tak jsem se naštval zaplatil pravní kancelář co se stará o loga,patenty atd. A spor vyhráli..je to dost komplikované . Laický názor je jedna věc a právní slovičkaření druhá.Když jsem četl napadení naši právní kanceláři tak to bych nevypotíl ani kdybych chtěl kolik kliček má právo i když nedávají logiku. Asi bych to zkusil. Spor stál 35 tis plus než jsem do to ho šli dělali rešerží zda ano stalo 8 tis. Proto si myslím že je to věc právníků ne laiku ať si tom myslíme cokoliv. Jak už tady někdo psal,je to najatej právník a je mu buřt co se děleje kolem.Má to zarazit a jaké to bude mít konsekvence ho nezajímá.
Upravil czunik dne 04.02.2019 14:53
http://czunici.ra...
Já to protelefonuju až nahoru do hlavního města jen bych potřeboval zjistit, zda by jsme byli ochotni jednat o případných podmínkách
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
schrek napsal:
Cunik presne, ja nabizim podileni.se na platbe za pravniky.
to ja samozrejme taky. Ale ten spor by nemel vest Milos...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem se spojil s Igorem (Brezovarem) který chodí s tím pánem na oběd a jmenoval ho mluvčím webu. Uvidíme. Zítra mi snad dá vědět.
Upravil joe dne 04.02.2019 13:23
Ja bych rekl, ze s tou kauzou nema petr kraja co delat.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Zkusíme to za to nic nedáme. A pokud ne, tak nám třeba pomůže. Z Milošem jsem o tom mluvil.
joe napsal:
Tak jsem se spojil s Igorem (Brezovarem) který chodí s tím pánem na oběd a jmenoval ho mluvčím webu. Uvidíme. Zítra mi snad dá vědět.
SUPER!
17 cm
joe napsal:
Zkusíme to za to nic nedáme. A pokud ne, tak nám třeba pomůže. Z Milošem jsem o tom mluvil.
imho je tohle (Igor -> o. Krajca) zatim nejrozumejsi postup, se kterym tu kdo prisel. Dik za nej.
17 cm
Ještě jednou dobrý den, pane Čechře, aktuálně tuto situaci již řeší pan Petr Krajča, kterého jménem fóra oslovil Igor (Brezovar). Čerstvé informace se tedy zřejmě dozvíte přímo na fóru.
Bohužel pan Krajča o žádném právnickém sporu dodnes nic nevěděl, šlo to tedy určitě z jiné strany, než od BMW Motorrad Česká republika. Doufáme, že vše dopadne k vaší spokojenosti :-) Hezký den, Petra
Díky všem za podporu a snahu vyřešit stávající situaci.
Vše je v řešení, nyní i s BMW CZ. Věřím, že nebude potřeba předělávat web pod jinou doménu a dojde k za určitých podmínek udělení souhlasu pro tento web.
Konečně snad dobrá zpráva.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Trochu to odlehčím. S touto causou se zcela jistě Hixi “opět” dostaneš na Novu. Tak pak na ně ještě vytáhni že chováš i divoké prase.... to bude prdel (doufám že žije a ještě jsi ho nesnědl ) Nic ve zlém...snaha se cení a bude po zásluze odmeněněna TAKE IT EASY
Email a SMS vč. materiálů od Miloše odeslány na BMW.cz a teď nastává fáze - vyčkávací
Upravil joe dne 04.02.2019 17:14